Bircan ERDAL DİKKATİNE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Ah be abi bunun gibi konular bu forumda zaman zaman açılıyor ve hep polemiklere sebeb oluyor. Her benzeri konu açıldığında hep ayni şeyi yazıyorum, babanın oğlu dahi olsa görmeden kuş almayın. Benim ilanım var şu anda, kaç kişi aradı abi 3 çift seç bana göder, abi 5 çift seç bana gönder diye...ama hepsine ayni şeyi söylüyorum, gel kendin beğenerek seç al götür. Benim beğendiğim kuşu başkası da beğenecek diye bir kural yok, anladığım kadar senin durum biraz farklı, söz verilen kuşlar gelmemiş sanırım. Bence yol erkeniken iade et ve söz verilen kuşları talep et.
Günay bey gibi bende söylerim git bak gör ve al...
Şükür olsun her şey sonuçta iyi bir şekilde sonuçlandı...

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
Maalesef insanlar bazen üç kuruş için yanılabiliyorlar akıllarınca karsısındaki insanı aldattığını sanıyorlar ama sizin probleminizde de gördüğümüz gibi güvendiğiniz kişinin kendisinin kuşu olmadığı halde aracı oldugu icin zararınızı karşılaması çok güzel bir davranıstır, Geçmiş olsun.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Bircan ERDAL' Alıntı:
Ayhan abinin yukarıda yazdıklarından dolayı gerçekten çok üzüldüm keşke konuyu açmadan önce bana ulaşmış olsaydı gerek özgür arkadaşımla gerekse ayhan abi arasındaki iletişim eksikliğini gidermeye çalışırdım. Bu tip bi olayla anılmak istemezdim 3-5 kuruş içinde bana güvendiği için Ayhan abinin mağdur olmasını istemem. Hata benimdir ve telefasi bana düşmektedir.
Umarım gerekli telafinin yapıldığı yazılarıda burada okuruz.

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Bircan ERDAL' Alıntı:
Ayhan abinin yukarıda yazdıklarından dolayı gerçekten çok üzüldüm keşke konuyu açmadan önce bana ulaşmış olsaydı gerek özgür arkadaşımla gerekse ayhan abi arasındaki iletişim eksikliğini gidermeye çalışırdım. Bu tip bi olayla anılmak istemezdim 3-5 kuruş içinde bana güvendiği için Ayhan abinin mağdur olmasını istemem. Hata benimdir ve telefasi bana düşmektedir.
+100

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
Bircan abiyi tanırım bu şekilde hayatta anılacak biri değildir Ayhan abinin bunları söylemeside çok yadırganacak bi durum bence Burda Bircan abinin ne suçu var Allah aşkına banada dese şimdi yakın bi arkadaşım ilanını veririm suç şimdi Bircan abinin iyi niyetli olmasımı yani kesinlikle ben buna katılmıyorum hata o kuşları verenindir hatayıda o telafi etmeli Bircan abiden kendi paranı almak çok büyük bi haksızlıktır o parada helal değildir yazık günah ya..Burda tek suç iyi niyetli olmak.. faturada iyi niyete kesiliyor hakmı bu şimdi..

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Hasan bey siz bir eğitimcisiniz birşeyler yazarken biraz düşünün sonra yazın bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum sizede tavsiyem budur.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hasan ATAY' Alıntı:
Bircan abiyi tanırım bu şekilde hayatta anılacak biri değildir Ayhan abinin bunları söylemeside çok yadırganacak bi durum bence Burda Bircan abinin ne suçu var Allah aşkına banada dese şimdi yakın bi arkadaşım ilanını veririm suç şimdi Bircan abinin iyi niyetli olmasımı yani kesinlikle ben buna katılmıyorum hata o kuşları verenindir hatayıda o telafi etmeli Bircan abiden kendi paranı almak çok büyük bi haksızlıktır o parada helal değildir yazık günah ya..Burda tek suç iyi niyetli olmak.. faturada iyi niyete kesiliyor hakmı bu şimdi..
helal olsun buda yazıldı ya
dıyecek lafım yok...

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
ben olması gerekeni doğru olanı konuştum Ayhan bey olayın Bircan abiye yıkılması hak değil..

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Sayın hocam şimdi ben size sizin anlayacağınız dilde yazmam için 4-5 saat zaman ayırmam lazım.en iyisi siz bu açılan konuya tıklamayın bakmayında canınızda sıkılmasın bu durumun muatabı siz değilsiniz,üzerinize alınacağınız bir durum da yok.helal haramı sizden daha iyi bilirim.Burada mağdur olan ve aldatılan benim konuyu uzatmaya gerek yok.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Hasan ATAY' Alıntı:
Bunu yazanın bir öğretmenimiz olmasını çok yadırgadım.Öğretmenim kefilliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz,araştırın.Burada siz üye olmayan biri için yazıyorsanız kefilisinizdir.Herhalde her önünüze gelen için başlık açmazsınız,kefil olmazsınız,lütfen mantıklı olup mantıklı yazalım.

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
Ben mağduriyetinize bişey demiyorum ki eğer öyle bi olay olduysa zaten Allah onu yanına koymaz kimsenin benim burda savunduğum konu Bircan abinin suçunun olmaması..Ben birine aracı olacağım o adam yamuk yapacak parası benden çıkacak olay benim üstüme kalacak varmı böyle birşey ya Şu devirde insan kardeşinden bile tokat yiyor yani nerden bilecek Bircan abi böyle bir olay olacağını Allah için ya..

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
Ya arkadaş yazıklar olsun ya yani tartışmak için resmen öğretmenliğimizden şurdan burdan laflar açılıyor ben hakkı konuşuyorum tabi bilene son sözüm budur ...

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
hocam kırıcı olmayın sizden son kez rica ediyorum.Uzatırsanızsa sizin anlayacağınız yada anlayabileceğiniz dilden konuşmak zorunda kalaçağım.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Hasan bey beklentimiz Öğretmenlerimizin konulara bizden daha gerçekçi yaklaşmaları.Hak ile hukuğun yazdığınız şeylerle alakası yok.Sorumlu olmak istemiyorsanız her önünüze gelene kefil olmayacaksınız ve böyle insanlarla arkadaşlık etmeyeceksiniz.Unutmayın insanı arkadaşları VEZİR de eder,REZİL de.ALLAH dan Bircan bey gerçeğin farkına varmış ve yapması gerekeni yapıyor..Ayhan by şanslı ki sizin gibi düşünenlerin ilanına denk gelmemiş

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
Ben hiç kırıcı konuşmadım banada asla yakışmaz güzellikle anlattım şunu anlayamadım demekki sistem banka misali kefillikle çalışıyor burdada kalbe vicdana bakılmıyor hayırlısı olsun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...