Coşkun Ödemir
Uzman Üyemiz
geçmiş olsun. sıkıntılı konular. görerek almak en iyisi. ama iyiniyet güven işte. herkese bimli bakarsak nasıl mutlu olacağız, nasıl işimizi gücümüzü yapacağız.
+1Baybora DERİCİ' Alıntı:Ayhan kardeşim üzüntü verici bir durum.Bircan ERDAL beyin konuyla ilgilenip senin magduriyetini acilen çözümlemesini bekliyoruz....
İşte olması gereken olmuş. Sizin adınıza sevindim Ayhan beyAyhan AYTEKİN' Alıntı:ARKADAŞLAR BİRCAN BEYLE ŞİMDİ KONUŞTUM KONUYU ANLATTIM EN AZ BENİM KADAR ÜZÜLDÜ VE ARKADAŞINA İYİLİK OLSUN DİYE BU SİTEYE SATIŞINI KOYDUĞUNU SÖYLEDİ.AYRICA HESAP NUMARAMI İSTEDİ PARAYI BİRCAN BEY KENDİSİNİN BANA ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ HERKESİN HUZURUNDA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİRCAN ERDAL BEYE
+1Ömer KAANTEKİN' Alıntı:İşte olması gereken olmuş. Sizin adınıza sevindim Ayhan bey
Senin adına sevindim Ayhan ustam, Bircan bey telafi ederse onu buradan tebriklerimi sunarım....Ayhan AYTEKİN' Alıntı:ARKADAŞLAR BİRCAN BEYLE ŞİMDİ KONUŞTUM KONUYU ANLATTIM EN AZ BENİM KADAR ÜZÜLDÜ VE ARKADAŞINA İYİLİK OLSUN DİYE BU SİTEYE SATIŞINI KOYDUĞUNU SÖYLEDİ.AYRICA HESAP NUMARAMI İSTEDİ PARAYI BİRCAN BEY KENDİSİNİN BANA ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ HERKESİN HUZURUNDA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİRCAN ERDAL BEYE
Güzel bir davranış olmuş..Ayhan AYTEKİN' Alıntı:ARKADAŞLAR BİRCAN BEYLE ŞİMDİ KONUŞTUM KONUYU ANLATTIM EN AZ BENİM KADAR ÜZÜLDÜ VE ARKADAŞINA İYİLİK OLSUN DİYE BU SİTEYE SATIŞINI KOYDUĞUNU SÖYLEDİ.AYRICA HESAP NUMARAMI İSTEDİ PARAYI BİRCAN BEY KENDİSİNİN BANA ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ HERKESİN HUZURUNDA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİRCAN ERDAL BEYE
+1Aykut KANSU' Alıntı:Dogru bir davranış
Güzel bir davranış...Bircan ERDAL' Alıntı:Ayhan abinin yukarıda yazdıklarından dolayı gerçekten çok üzüldüm keşke konuyu açmadan önce bana ulaşmış olsaydı gerek özgür arkadaşımla gerekse ayhan abi arasındaki iletişim eksikliğini gidermeye çalışırdım. Bu tip bi olayla anılmak istemezdim 3-5 kuruş içinde bana güvendiği için Ayhan abinin mağdur olmasını istemem. Hata benimdir ve telefasi bana düşmektedir.