Bircan ERDAL DİKKATİNE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
geçmiş olsun. sıkıntılı konular. görerek almak en iyisi. ama iyiniyet güven işte. herkese bimli bakarsak nasıl mutlu olacağız, nasıl işimizi gücümüzü yapacağız.

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
mesut kuşlar hem yerli hemde birtanesinin ne kuyruğu nede kanadı var...deli olacam yemin ederim.bugün soyismini öğreneyim kalkıp ankaraya gideceğim....gece sinirimden uyuyamadım.05547298109 bu telefon o vicdansız adama ait ismi özgür soyismini bilmiyorum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
seni çok iyi anlıyorum ayhan ustam
geçen yaz da buna benzer bir durum başıma gelmişti benimde
site üyesi ve dernek üyesi MUSA AKAR' dan 3 çift kuş almıştım
bana güzel bir ders olmuştu, ben Haram ettim parayı sende et....

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
geçmiş olsun ayhan usta inş o arkadas gerekli telafiyi yapacaktır

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Mert kardeşim burada bütün arkadaşlar şunu söylüyor kuşu görmeden bakmadan almayın bilmediğiniz insanlardan alışveriş yapmayın...herkese katılıyorum ama ben yoldan gecen insana güvenmedim dost gördüğüm insanın satış ilanına güvendim ben bu siteden sayın Mesut ÇETİN, sayın Baybora DERİCİ ABİMDEN KUŞ ALDIM ONLARIDA BU ARKADAŞ KADAR TANIYORDUM AMA BU ARKADAŞLARIN KANINDA SÜTÜNDE HARAMLIK YOK BEN BİR KEZ DAHA BURADAN YAZIYORUM KENDİLERİNDEN ALLAH BİNKAT RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDER ALDIKLARI PARANIN KURUŞUNA KADAR HELAL OLSUN..BEN BİR KUŞ İÇİN TİREDEN KALKIP ANKARA İSTANBUL YADA BAŞKA ŞEHREMİ GİDEYİM İNSAN GÜVENMEK ZORUNDA KALIYOR DOSTLARINA..İNŞLLAH BU İŞİ BİRCAN ERDAL DÜZELTİR YOKSA O ÖZGÜR DENEN ARKADAŞI BULUP ANKARAYA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BEN KENDİME YEDİREMİYORUM BU DAVRANIŞI NE PAHASINA OLURSA OLSUN ONU BULUP BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRMEZSEM BANADA NE DERSENİZSE DİYİN..ALLAHA EMANET OLN SAYGILAR SEVGİLER

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Anlıyorum ustam, ben dediğim gibi haram ettim Allaha havale ettim....
işin ilginç tarafı
ben benim olayı bir iki kişiye anlattım o zamanlar
ve bu şahıslar çok rahat bir şekilde birisi satılık kuş aradığında enteresandır hala o şahsı öneriyorlar!!!
Danışıklı dövüş misali..

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Çoluk çocuğu vardır boşver mert bu dünyanın diğer tarafıda var...bir kuş için bir insan bunu yapabiliyorsa bir defa değil bin kere yazıklar olsun..bugün bir kuş için kişiliği söz ettiren insan yarın yüklü para gördüğünde nelerini feda eder bunuda sizlere bırakıyorum.

warlords

Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
kansu
Geçmiş olsun arkadaşım. Bana enteresan gelen ise Özgür denen kişiye kefil olan Bircan ERDALdan hiç ses soluk yok.
Çok garip değil mi ?

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
ARKADAŞLAR BİRCAN BEYLE ŞİMDİ KONUŞTUM KONUYU ANLATTIM EN AZ BENİM KADAR ÜZÜLDÜ VE ARKADAŞINA İYİLİK OLSUN DİYE BU SİTEYE SATIŞINI KOYDUĞUNU SÖYLEDİ.AYRICA HESAP NUMARAMI İSTEDİ PARAYI BİRCAN BEY KENDİSİNİN BANA ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ HERKESİN HUZURUNDA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİRCAN ERDAL BEYE

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:
ARKADAŞLAR BİRCAN BEYLE ŞİMDİ KONUŞTUM KONUYU ANLATTIM EN AZ BENİM KADAR ÜZÜLDÜ VE ARKADAŞINA İYİLİK OLSUN DİYE BU SİTEYE SATIŞINI KOYDUĞUNU SÖYLEDİ.AYRICA HESAP NUMARAMI İSTEDİ PARAYI BİRCAN BEY KENDİSİNİN BANA ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ HERKESİN HUZURUNDA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİRCAN ERDAL BEYE
İşte olması gereken olmuş.  Sizin adınıza sevindim Ayhan bey

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:
Senin adına sevindim Ayhan ustam, Bircan bey telafi ederse onu buradan tebriklerimi sunarım....

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:
Güzel bir davranış olmuş..

BÜRCAN

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
BİRCAN
Soyadı
ERDAL
Ayhan abinin yukarıda yazdıklarından dolayı gerçekten çok üzüldüm keşke konuyu açmadan önce bana ulaşmış olsaydı gerek özgür arkadaşımla gerekse ayhan abi arasındaki iletişim eksikliğini gidermeye çalışırdım. Bu tip bi olayla anılmak istemezdim 3-5 kuruş içinde bana güvendiği için Ayhan abinin mağdur olmasını istemem. Hata benimdir ve telefasi bana düşmektedir.

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Bircan ERDAL' Alıntı:
Ayhan abinin yukarıda yazdıklarından dolayı gerçekten çok üzüldüm keşke konuyu açmadan önce bana ulaşmış olsaydı gerek özgür arkadaşımla gerekse ayhan abi arasındaki iletişim eksikliğini gidermeye çalışırdım. Bu tip bi olayla anılmak istemezdim 3-5 kuruş içinde bana güvendiği için Ayhan abinin mağdur olmasını istemem. Hata benimdir ve telefasi bana düşmektedir.
Güzel bir davranış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...