Bircan ERDAL DİKKATİNE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
ARKADAŞLAR ORTADA BİR YANLIŞ ANLAŞILMA VAR BENCE KIRICI OLMANIN ALEMİ YOK AYHAN BEY MAĞDUR HAKLI OLARAK SİTEM YANIYOR BİRCAN BEYDE İYİ NİYETLE YARDIMCI OLMUŞ ARKADAŞA RİCASI ÜZERİNE ŞİMDİ ORTADA BİRİNİ SUÇLAMAK GEREKİYORSA KUŞLARIU SATAN ADAMÖI SUÇLAMAK GEREKİYOR ONA ULAŞMAK LAZIM AYHAN BEY BİRCAN BEY KEFİL OLDUMU ARKADAŞA ALDIĞINIZ ZAMAN HASAN HOCAM YANLIŞ BİŞEY DEMİYOR BENCE BURADA

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Hak ile hukuğun yazdığınız şeylerle alakası yok.Sorumlu olmak istemiyorsanız her önünüze gelene kefil olmayacaksınız ve böyle insanlarla arkadaşlık etmeyeceksiniz.Unutmayın insanı arkadaşları VEZİR de eder,REZİL de.ALLAH dan Bircan bey gerçeğin farkına varmış ve yapması gerekeni yapıyor..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
ARKADAŞLAR ORTADA BİR YANLIŞ ANLAŞILMA VAR BENCE KIRICI OLMANIN ALEMİ YOK AYHAN BEY MAĞDUR HAKLI OLARAK SİTEM YANIYOR BİRCAN BEYDE İYİ NİYETLE YARDIMCI OLMUŞ ARKADAŞA RİCASI ÜZERİNE ŞİMDİ ORTADA BİRİNİ SUÇLAMAK GEREKİYORSA KUŞLARIU SATAN ADAMÖI SUÇLAMAK GEREKİYOR ONA ULAŞMAK LAZIM AYHAN BEY BİRCAN BEY KEFİL OLDUMU ARKADAŞA ALDIĞINIZ ZAMAN HASAN HOCAM YANLIŞ BİŞEY DEMİYOR BENCE BURADA

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ya beyler sizi anlayamıyorum
şimdi ben buraya üye değilim
ve içinizden birine diyeceğim
benim kuşların ilanını koy...
sende koyacaksın ve bunada ben aracıyım diyeceksin!!!
ciddi olun biraz yav
kim tanımadığı birinin kuşlarını kendi hesabından buraya satış için koyar??
eğer benim kuşlarımı benim adıma buraya koyuyorsan sonuna kadarda arkasında duracaksın.......
sanırım hasan bey bircan beyi yakinen tanıyor.
ne derse desin
Bircan beyi koruma güdüs ile
benim anladığım bir duygusal yaklaşım var
e normaldir ben nelerini gördüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...