Ramazan Demet
Uzman Üyemiz
bende bu detan dan kullanmıştım arkadaşlar dikkat edin detanın değişik versiyonlarıda var bu sinekkıran olması lazım haftada 2-3 kere sıkabilirsiniz arkadaşlar
yaşar bey kesinlikle bu konuda haklısınız ben devamlı opigal 5 kullanıyordum sanki artık tesir etmiyormuş gibi geldi bana ilk kullandığında bit ilacını buldum diyordum bit olsun olmasın opigal 5 devamlı kullandım ama artık etkisi yok gibi bu sene detana geçeceğimYaşar yılmaz' Alıntı:aslında değişik markalarda içeriği değişik sprey kullanmamız lazım bitlerde devamlı aynı zehirlere karşı bağışıklık sistemini güçlendiriyor
ilker eğer kuşlarına banyo yaptırıyorsan neguven toz kullan zararı yok faydası var bu aynı insanlar gibi insan sabunsuz veya şampuansız banyo yaparmıilker ertürk' Alıntı:arkadaşlar ben bayerin baymac ını kullanıyorum banyolarına neguvon a gerek varmıdır kullanmalımıyım teşekürler
sinek kıranını buldum kovanını bulamadım daha ama resimdekindede kıran yazıyor abiSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:![]()
mesut yanlış olmasın resimdekini kuşlar ve yemlikler ve suluk varken sıkabilirsin
Selahattin Abi, NEGUVON kullanımını anlatır mısın?Kuşların banyo sularını hazırlarken litrelik kova su içine prospektüsünde yazılı ölçüde mi karıştırıyorsun?Tane tane izah eder misinSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ilker eğer kuşlarına banyo yaptırıyorsan neguven toz kullan zararı yok faydası var bu aynı insanlar gibi insan sabunsuz veya şampuansız banyo yaparmıilker ertürk' Alıntı:arkadaşlar ben bayerin baymac ını kullanıyorum banyolarına neguvon a gerek varmıdır kullanmalımıyım teşekürler