muharrem avci
Üyemiz
ılk bu forma uye oldugum zaman hıc bısey bılmeden kendı kafama gore uretım yapmaya calısmakta ıdım hobı olarak bu formda gordugum ve aldıgım onerılerle evımde bı kose olusturdum kuslarım ıcın belkı bızım fıkırlerımızdende bırılerı begenır ve faydalanır dıye paylasmak ıstedım Formu acan ve degerlı bılgılerını paylasan tum ustadlara tesekkurlerımı sunmayı bı vazıfe bılmekteyım SAYGILAR..
gorsellık olarak evın ıcınde kafesler ustuste hos durmadıgı ıcın kendım mobılya parcalarında bı dolap yaptım malum ev halı ve en bıyuk sıkıntı kabuk ve toz ıcınce yemlıklerı arka kısımlara koydum ve dolabın her katının arka kısmındakı bosluklarla kabuklar kalt kata dokule dokule en alttakı bosluklatakı tahta tavaya tokuluyotoz ıcınse onune perde koydum
Favorı 1. takımımız
2 takımımız
3. takımımız
4. takımımız
gorsellık olarak evın ıcınde kafesler ustuste hos durmadıgı ıcın kendım mobılya parcalarında bı dolap yaptım malum ev halı ve en bıyuk sıkıntı kabuk ve toz ıcınce yemlıklerı arka kısımlara koydum ve dolabın her katının arka kısmındakı bosluklarla kabuklar kalt kata dokule dokule en alttakı bosluklatakı tahta tavaya tokuluyotoz ıcınse onune perde koydum
Favorı 1. takımımız
2 takımımız
3. takımımız
4. takımımız