BRAVO YEME ZAM

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Sercan TOPÇU' Alıntı:

Özellikle sordum.Şuan için güncel fiyatların bunların olduğu söylediler...
Sercan bey acaba nereye sordunuz,sorduğunuz yerin telefon e-posta benzeri iletişim bilgileri var mı?Varsa verebilir misiniz?
Bir de bu liste fiyatlarına kargo ücreti dahil midir acaba?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Bravo yeme bu fiyat düzenlemesi için ancak Bravo denebilir.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaslar bravo yem fırması ortagıyla görusen sıtemızın ve dernek uyesı olan umut kılıç abımden aldıgım bılgıye göre yem fıyatı düşmus.beyaz degırmen sayfasınada bakarsanız fıyat 68 lıraya dusurulmustur.hayırlı ugurlu olsun :)

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
arkadaslar bravo yem fırması ortagıyla görusen sıtemızın ve dernek uyesı olan umut kılıç abımden aldıgım bılgıye göre yem fıyatı düşmus.beyaz degırmen sayfasınada bakarsanız fıyat 68 lıraya dusurulmustur.hayırlı ugurlu olsun :)
bence sitedeki tepkiye göre indirime gidildiğini düşünüyorum.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Cansay AKKAYA' Alıntı:
Sercan bey acaba nereye sordunuz,sorduğunuz yerin telefon e-posta benzeri iletişim bilgileri var mı?Varsa verebilir misiniz?
Bir de bu liste fiyatlarına kargo ücreti dahil midir acaba?

Cansay bey ,

Sorduğum yer:  Buyruklar Yem-Gıda

Adresi: Eski Edirne Asfaltı No 738/B Sultangazi / Istanbul

Tel: 0212 594 10 79

Kargo ücreti dahil mi değil mi inanın hiç bir fikrim yok...(Muhtemelen dahil değildir gibime geliyor)

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Sercan TOPÇU' Alıntı:
Cansay bey ,

Sorduğum yer:  Buyruklar Yem-Gıda

Adresi: Eski Edirne Asfaltı No 738/B Sultangazi / Istanbul

Tel: 0212 594 10 79

Kargo ücreti dahil mi değil mi inanın hiç bir fikrim yok...(Muhtemelen dahil değildir gibime geliyor)
İlginiz ve verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim Sercan bey.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BRAVO OLSA NE OLACAK KULUÇKADA ÜÇ YAVRU FAZLAMI VERECEK YERİM ONUN ZAMINI DİĞER YEMLERİN FİYATLARI DÜŞÜYOR

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
SULTAN GAZİDE MAY YEMİN BİR ÖN SOKAGINDA DAHA İKİ YEMCİ VAR FİYATLARI GAYET İYİ TOPTAN ALIYORUM

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
İlker ERTÜRK' Alıntı:
SULTAN GAZİDE MAY YEMİN BİR ÖN SOKAGINDA DAHA İKİ YEMCİ VAR FİYATLARI GAYET İYİ TOPTAN ALIYORUM
Yanlışım varsa düzeltin sultangazi değilde (GOP)500 Evler/Bakkal durağında olmasın o dediğiniz yerler... İlçe farkı var sonuçta.Dediğiniz yerlerden bende zamanında aldım ama pek bir randıman alamadım yemlerden.Açık yem alıyordum.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
bravo alıyordum 4-5 aydır.zam gelince tekrar vivide döndüm bakalım kuşmarım beyeneceklermi.45 tl karışık vividde 10 tlde kargo 55 tlye alıyorum bugün gelecek yemler.

seneruzun

Üyemiz
Adı
ŞENER
Soyadı
UZUNOĞLU
tabiki bazı hesaplar yapılmıştır ama bir işletmeci olarak şunu anlamıyorum.neden daha fazla kazanma hırsına bürünüp de elindeki hali hazırdaki kazancı da yarıya indiriyorlar.
ilk sayfadan son sayfaya sadece burda gördüğüm ben dahil 20-30 müşterisini kaybediyor bravo.
diyelim ki yem 60 dan 70 e çıktı.10 lira sözde ekstra kazanç olacaktı.
fakat 30 kişinin min ayda bir çuval tükettiğini düşünürsek yıllık 360 çuval satışı sadece 30 kişiden kayıp.
70 e satıp 20 müşteriden 15 lira karla 300 lira kazanacağına 80 müşteriyle 5 lira karla 400 lira kazan.
önemli olan müşteriyi kazanmak değil müşteriyi elde tutmaktır.
herkese hayırlı geceler.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
taktik hep aynı müşteriyi tutmak için önce ucuz vermek daha sonra müşteriyi tutunca fiyatı artırmak...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Şener UZUNOĞLU' Alıntı:
tabiki bazı hesaplar yapılmıştır ama bir işletmeci olarak şunu anlamıyorum.neden daha fazla kazanma hırsına bürünüp de elindeki hali hazırdaki kazancı da yarıya indiriyorlar.
ilk sayfadan son sayfaya sadece burda gördüğüm ben dahil 20-30 müşterisini kaybediyor bravo.
diyelim ki yem 60 dan 70 e çıktı.10 lira sözde ekstra kazanç olacaktı.
fakat 30 kişinin min ayda bir çuval tükettiğini düşünürsek yıllık 360 çuval satışı sadece 30 kişiden kayıp.
70 e satıp 20 müşteriden 15 lira karla 300 lira kazanacağına 80 müşteriyle 5 lira karla 400 lira kazan.
önemli olan müşteriyi kazanmak değil müşteriyi elde tutmaktır.
herkese hayırlı geceler.
+

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
arkadaşlar fazla büyütmeye gerek yok işimize gelmezse almayız bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta bizim işimizi gören her yem uygundur bizim için bravo yemi satanlar düşünsün iyimi yaptık kötümü diye piyasada bir sürü altarnatif yemler var onlardan alırız ne yapalım sonuçta para bizim mal onların değilmi herkese saygılar kolay gelsin hayırlı üretimler olsun  icon_naughty        not ben ayda 7- 8 torba 302 tüketiyordum en az şimdide başkasını uygun olanını tüketirim olur biter onlar düşünsün nerde yanlış yaptık diye kendileri bilir