Sercan bey acaba nereye sordunuz,sorduğunuz yerin telefon e-posta benzeri iletişim bilgileri var mı?Varsa verebilir misiniz?Sercan TOPÇU' Alıntı:
Bir de bu liste fiyatlarına kargo ücreti dahil midir acaba?
Sercan bey acaba nereye sordunuz,sorduğunuz yerin telefon e-posta benzeri iletişim bilgileri var mı?Varsa verebilir misiniz?Sercan TOPÇU' Alıntı:
Taşı yine gediğine koydun Günay ustaGünay DÖNMEZ' Alıntı:Bravo yeme bu fiyat düzenlemesi için ancak Bravo denebilir.
belkide sitede promosyon olarak verdikleri yemleri fiyata eklemiş olabilirlerGünay DÖNMEZ' Alıntı:Bravo yeme bu fiyat düzenlemesi için ancak Bravo denebilir.
bence sitedeki tepkiye göre indirime gidildiğini düşünüyorum.Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:arkadaslar bravo yem fırması ortagıyla görusen sıtemızın ve dernek uyesı olan umut kılıç abımden aldıgım bılgıye göre yem fıyatı düşmus.beyaz degırmen sayfasınada bakarsanız fıyat 68 lıraya dusurulmustur.hayırlı ugurlu olsun![]()
Cansay AKKAYA' Alıntı:Sercan bey acaba nereye sordunuz,sorduğunuz yerin telefon e-posta benzeri iletişim bilgileri var mı?Varsa verebilir misiniz?
Bir de bu liste fiyatlarına kargo ücreti dahil midir acaba?
İlginiz ve verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim Sercan bey.Sercan TOPÇU' Alıntı:Cansay bey ,
Sorduğum yer: Buyruklar Yem-Gıda
Adresi: Eski Edirne Asfaltı No 738/B Sultangazi / Istanbul
Tel: 0212 594 10 79
Kargo ücreti dahil mi değil mi inanın hiç bir fikrim yok...(Muhtemelen dahil değildir gibime geliyor)
Yanlışım varsa düzeltin sultangazi değilde (GOP)500 Evler/Bakkal durağında olmasın o dediğiniz yerler... İlçe farkı var sonuçta.Dediğiniz yerlerden bende zamanında aldım ama pek bir randıman alamadım yemlerden.Açık yem alıyordum.İlker ERTÜRK' Alıntı:SULTAN GAZİDE MAY YEMİN BİR ÖN SOKAGINDA DAHA İKİ YEMCİ VAR FİYATLARI GAYET İYİ TOPTAN ALIYORUM
+Şener UZUNOĞLU' Alıntı:tabiki bazı hesaplar yapılmıştır ama bir işletmeci olarak şunu anlamıyorum.neden daha fazla kazanma hırsına bürünüp de elindeki hali hazırdaki kazancı da yarıya indiriyorlar.
ilk sayfadan son sayfaya sadece burda gördüğüm ben dahil 20-30 müşterisini kaybediyor bravo.
diyelim ki yem 60 dan 70 e çıktı.10 lira sözde ekstra kazanç olacaktı.
fakat 30 kişinin min ayda bir çuval tükettiğini düşünürsek yıllık 360 çuval satışı sadece 30 kişiden kayıp.
70 e satıp 20 müşteriden 15 lira karla 300 lira kazanacağına 80 müşteriyle 5 lira karla 400 lira kazan.
önemli olan müşteriyi kazanmak değil müşteriyi elde tutmaktır.
herkese hayırlı geceler.