iki tane yazmısım yanlış yazmısım anlamısısn bari cevap yazaydınAhmet ÇETİN' Alıntı:brokodil nedir.yoksa brokolimi??
ali kardeşim yanlış anlama ortam biraz samimi olması açısından yazdım ben onu.cihat beyin dediği gibi çiğ olarak verebilirsin.ben haftada 1 sebze kokteyli yaparım.kuş sayına göre belirleyebilirsin miktarı.normal mama yapar gibikarışım tozu hazırlıyorum havuç sulu olduğu için elde rendeleyip suyunu sıkıyorum.sonra 2 yumurta haşlıyorum.rondoda kırmızı pancar kereviz karnıbahar brokoli maydanoz kırmızı ve yeşil biberi çekip o karışımında suyunu sıkıp toz karışımın içine atıyorum.2 deyumurta haşlatıp rendeliyorum.afiyetle yiyorlar.kuş sayın az ise mama yap ve 1 gün brokoli,bir gün kereviz vs tet tek mama içinde ver.belli bir süre sonra yirler.Ali ŞENER' Alıntı:iki tane yazmısım yanlış yazmısım anlamısısn bari cevap yazaydın
mısır unu,pirinç unu ,bisküvi,etimek,yulaf ve çavdar unu,galeta unu vs karışımlar yani...Onur ÖZMAT' Alıntı:Tesekkurler bu yararli bilgi icin fakat burada bahsi gecen toz karisim nedir?
tşk arkadaşlar inş yavaş yavaş uygulayacagım 10 adet jumbo varAhmet ÇETİN' Alıntı:mısır unu,pirinç unu ,bisküvi,etimek,yulaf ve çavdar unu,galeta unu vs karışımlar yani...
Abi rondodan geçirmeyince üst gagasınına yapışabiliyor rondodan geçir sen istersenAli ŞENER' Alıntı:tşk arkadaşlar inş yavaş yavaş uygulayacagım 10 adet jumbo var
BİRDE KİMİ KUŞÇULAR MAYDONOZ BOĞAZINA TIKANIR FELAN GİBİSİNDEN BİŞEYLER SÖYLÜYORLAR AMA HİÇ MAYDONOZ VERMİYORUM SİZCE VERELİMMİ
hilmi abiye katılıyorum bende haftada 1 sebze kokteyli olarak rondodan geçirilmiş bir şekilde maydanozu veriyorum takılma yok..severekte yiyorlarHilmi AKYILDIZ' Alıntı:haftada 2 kez maydanozu verdiğim sebzelerle rondodan çeker veririm brokoli haftada 3 gün aralıklı ayrıca maydanoz bende hiç takılmadı belki dal olarak verilmesi sakıncalı olabilir