BROKOli NASIL VEİRLMELİ BENİM KUŞLAR YEMİYOR

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
İLK DEFA AZ MİKTARDA DENEME AMACLI BORKOli VERDİM KUŞLARIMA SADECE BİR KAÇ TENESİ TADINA SÖYLE BİR BAKTI  VE YEMEDİ SİZCE NASIL VERİLMELİ

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
ali kardeşim ister çig olarak havuç brokoli kırmızı pancar maydanozu robottan gecirerek verebilirsin yada mama hazırlarken biraz onuda haşla mamaya kat ver bol üretimler dilerim

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Ali ŞENER' Alıntı:
iki tane yazmısım yanlış yazmısım anlamısısn bari cevap yazaydın
ali kardeşim yanlış anlama ortam biraz samimi olması açısından yazdım ben onu.cihat beyin dediği gibi çiğ olarak verebilirsin.ben haftada 1 sebze kokteyli yaparım.kuş  sayına göre belirleyebilirsin miktarı.normal mama yapar gibikarışım tozu hazırlıyorum havuç sulu olduğu için elde rendeleyip suyunu sıkıyorum.sonra 2 yumurta haşlıyorum.rondoda kırmızı pancar kereviz karnıbahar brokoli maydanoz kırmızı ve yeşil biberi çekip o karışımında suyunu sıkıp toz karışımın içine atıyorum.2 deyumurta haşlatıp rendeliyorum.afiyetle yiyorlar.kuş sayın az ise mama yap ve 1 gün brokoli,bir gün kereviz vs tet tek mama içinde ver.belli bir süre sonra yirler.

Üreticiden alınan kuş  genelde mamayı bilir ve severek yer.ama petshoptan ithal kuş  almışsan sevdirmek için yeşilliği zorluk çekersin.bu işin başı sabır.kolay gelsin

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Onur ÖZMAT' Alıntı:
Tesekkurler bu yararli bilgi icin fakat burada bahsi gecen toz karisim nedir?
mısır unu,pirinç unu ,bisküvi,etimek,yulaf ve çavdar unu,galeta unu vs karışımlar yani...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
mısır unu,pirinç unu ,bisküvi,etimek,yulaf ve çavdar unu,galeta unu vs karışımlar yani...
tşk arkadaşlar inş yavaş yavaş uygulayacagım 10 adet jumbo var

BİRDE KİMİ KUŞÇULAR MAYDONOZ BOĞAZINA TIKANIR FELAN GİBİSİNDEN BİŞEYLER SÖYLÜYORLAR AMA HİÇ MAYDONOZ VERMİYORUM SİZCE VERELİMMİ

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
haftada 2 kez maydanozu verdiğim sebzelerle rondodan çeker veririm brokoli haftada 3 gün aralıklı ayrıca maydanoz bende hiç takılmadı belki dal olarak verilmesi sakıncalı olabilir

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Ali ŞENER' Alıntı:
tşk arkadaşlar inş yavaş yavaş uygulayacagım 10 adet jumbo var

BİRDE KİMİ KUŞÇULAR MAYDONOZ BOĞAZINA TIKANIR FELAN GİBİSİNDEN BİŞEYLER SÖYLÜYORLAR AMA HİÇ MAYDONOZ VERMİYORUM SİZCE VERELİMMİ
Abi rondodan geçirmeyince üst gagasınına yapışabiliyor rondodan geçir sen istersen

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
haftada 2 kez maydanozu verdiğim sebzelerle rondodan çeker veririm brokoli haftada 3 gün aralıklı ayrıca maydanoz bende hiç takılmadı belki dal olarak verilmesi sakıncalı olabilir
hilmi abiye katılıyorum bende haftada 1 sebze kokteyli olarak rondodan geçirilmiş  bir şekilde maydanozu veriyorum takılma yok..severekte yiyorlar