BU İŞ BİTMİŞ ARKADAŞLAR 10TL YERLİ MUBİŞ

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Kimse kusura bakmasın hata bizlerde dernek kuruldu 100 kişiyi zor bulduk ondan sonrada ağlaşıyoruz.Dernek bizlerin haklarını aramak için kurulur amma velakin 100 kişi ile hak aranmaz.Bu gün 50 TL vermekten çekinirsek sonrada oturup ağlamayalım hakkımız yok malesef :)
evil_idea evil_idea evil_idea

gencal fidan

Yeni Üyemiz
Adı
gencal
Soyadı
fidan
malesef dışardan patır patır kuş geliyo suriye kuşu önce ithalin durması lazım adamlar ilan veriyo indirim var diye
pet shoplar 12 liraya bile veriyolar
bilmiyen vatandaş alıyo haftasınada ölüyo buna federasyonun ve derneklerin dur demesi lazım devlet kanalıyla yemin mamanın vitaminlerin fiyatı malum italat durmadıkca fiyat beklemeyin kasa kasa kuş geliyo bende üretiyorum adam benden 15 liraya kuş bekliyo hatta daha aşağıya allah yardımcımız olsun

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ALİ KARDEŞ SENİ SEVİYORUM ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN AMA YİNEDE SEN SIKILMA KUŞLARI UCUZALATMALARI HERALDE HERKES ALSIN DİYEDİR  SLM smileki smileki smileki smileki BUGÜNKÜ HABERLERİ BEKLİYORUZ
bende seni seviyorum kemal abi bugün haber yok çünkü pazara gitmedim birdaha gitmeyede niyetim yok abi ;D ;D

mitko

Üyemiz
Adı
mümin
Soyadı
aldemir
buna bir dr demek lazım herkez tasın altına elını koymalı

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
ya arkadaşlar anlamıyorum bu olayı...il,, il fiyat belirtiliyor kuşlarla ilgili..bursa da pazarda toptan almaya kalksan yerliyi 18 ytlden alta alamazsın...ama bakıyorum izmirde daha düşük..inanılcak gibi değil

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Bugünkü İzmir Kuş Pazarı haberleni paylaşacak yokmu...değişiklik...gelişmeler  confusedtw

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
izmir yaşam olarak ekonomik bir memleket bursa eskişehir anlara istanbul gibi değil yaşayanlar daha iyi bilir her tarafı ova her şey yetişiyor ve nufus kalabalık herkes mubiş bakıyor neticede bu ortaya çıkıyor yapacak bir şey yok slm

emrah gencer

Üyemiz
Web sitesi
greatholidayguide.blogspot.com
Adı
Emrah
Soyadı
GENCER
Hem Konuyu canlandırayım hem kanayan yarayı hatırlatayım;

24/06/2012 saat 10:55 (Forum sitelerinde saat tarih hatalı çıkabiliyor diye yazdım)

Sabah 5 vardiyamın bitişinde izmir kuş pazarına gittim ve tembel muhabbetçileri :) beklemeye başladım, tembel diyorum çünkü güvercin satıcıları çoktan yer kapmaya başlamışlardı.

Teker teker gelenler hariç asıl muhabbetçilerin teşrif etmeleri 7yi buldu
1 ve 3. Turum Saat 7-8 suları pazar hareketlenmeye başladı ve daha açılışta fiyatlar 12,5 - 15 TL. yavru 20Tl yetişkin,damızlık.
Bi Kahvaltı yapayım dedim çay - gevrek (Biz Simide Gevrek diyoz burda :) )
3 ve 6. Turum Saat 8 - 9 Suları 10tl yavru 15 tl toplu alımda yetişkin,damızlık.
Bir çay molası
6 ve 8. Turum Saat 9 - 10 suları (güneş hafiften yakmaya başladı) 5tl kellik olan yada küçük yavru 10 tl ing.kırma yavrular 15tl seçmece Yetişkin,damızlık (kırma,yerli fark etmez)

Çok normal karşılıyorum artık 9tl fiyat çeken petshopları.

Zaten ispinoz türlerini saymıyorum üreticilerine inme inmesin diye ama kısaca çıkışta sorduğumda 4 adet yavruya 10 tl fiyat veriyolarken duydum sadece.

Artık yoruldum zaten canımın sıkkınlığı git gide artıyor 10 gibi 5Adet yavruyu 15tl'ye aldım ve çıktım.Yanlış anlaşılmasın pazarlık filan yapmadım adamın elindeki son kalan kuşlarda değildi ona göre kusurluydular, kanat ve kuyruk tüyleri eksik/yolunmuş olduğu için. 5tl ye aldığım kuşları bir görseniz hepsi birer minik tosuncuk damızlık adayları. Birde pazar çakalları vardı tabii ellerinde taşıma kafesleri 5 -10 liradan seçip seçip 50 -100 tane kuşu para eden şehirlere gönderecek yada götürecek, buradan 10tl ye al 100 tane kuşu Afyon'a,Konya'ya,Çanakkale'ye sat 20-30 tl'ye ohhh. (Al - Çak)

Durum bu abiler kardeşler Diyoruz ama lafta kalıyor ya birlik olalım satmayalım diye aaah ahh.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,9312.msg128722.html#msg128722
Bir kişi cevap vermedi ya ben ona yanıyorum.

Adı
YUSUF
Soyadı
ÇAVUŞOĞLU
Bizim afyonda 20tl satamazlar 15 lira dan fazla para vermezler çek yavrularda dahil sadece 1ay vadeli 17.5 tl alıyor pet shoplar icon_think

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
evet arkadaşlar ithaller de piyasayı çok bozuyor yerli üreticilerde ödemeler faturalar elaman maaşı derken fiyatları kırmak durumunda kalıyor böylece bir kısırdöngüye girilmiş oluyor....

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Bu iş hep böyle 2 ay sonra görücem ben pet shopları yazın kuş bol caka satıyor herkez kışın satmaya muhabbet bulamıyorlar bazen kışın italatta ya olmaz ya az olur yada düzensiz olur gelsinlerkışın 25 tl yavru altında alamazlar :) bende siz lıcıya bakmayın onlar öldürür 5tl vereyım dıyen bile çikar ben şahsen 17 tl nın altında kuş satmıyorum kimseye alan alır almayan almaz umrumdada olmaz bakar büyütürm takım yapar yumurtlatırım burda yavrulu yumurtalıı takım en az 100tlden gidiyor bazen 150de oluyor bence satmayın arkaşlar yazık günah şurda 2  3 ay kaldı bakabilen baksın 2  3ay sonra 20 25 verirsiniz

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
bütün sevincim iyiki çinliler bu işe el atmaması bildiğim kadarıyla zor zaten bizde zorları seviyoruz yaz tatil kuşlar cirit atıyor ya nasip kışın benim rezidansta petçileri çok ağırlarım kısmetse tum ucuzcu PAHALICI MUBİŞÇİLERİ ÇOK SEVİYORUM SLM

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ayhan ŞEN' Alıntı:
Bu iş hep böyle 2 ay sonra görücem ben pet shopları yazın kuş bol caka satıyor herkez kışın satmaya muhabbet bulamıyorlar bazen kışın italatta ya olmaz ya az olur yada düzensiz olur gelsinlerkışın 25 tl yavru altında alamazlar :) bende siz lıcıya bakmayın onlar öldürür 5tl vereyım dıyen bile çikar ben şahsen 17 tl nın altında kuş satmıyorum kimseye alan alır almayan almaz umrumdada olmaz bakar büyütürm takım yapar yumurtlatırım burda yavrulu yumurtalıı takım en az 100tlden gidiyor bazen 150de oluyor bence satmayın arkaşlar yazık günah şurda 2  3 ay kaldı bakabilen baksın 2  3ay sonra 20 25 verirsiniz
:-\ aynen

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
dün pazara giden varsa son havadisleri aktarabilirlermi acaba...pazarda son durum nedir.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Kimse kusura bakmasın hata bizlerde dernek kuruldu 100 kişiyi zor bulduk ondan sonrada ağlaşıyoruz.Dernek bizlerin haklarını aramak için kurulur amma velakin 100 kişi ile hak aranmaz.Bu gün 50 TL vermekten çekinirsek sonrada oturup ağlamayalım hakkımız yok malesef :)
hobici değilde üretici olsam böyle bir fırsatı kaçırmam.. 50 tl bile dğeil ilk sene dosya parası var diye 50 , 40 tl galiba.. Her üretici kayıt olsa neler değişir neler

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
izmir pazarı ile ilgili yeni bir konu gördüm ve bu eski konuyu hortlatma gereği duydum.