mustafakorkmaz
Üyemiz
allah yardımcınız olsun.acaba istanbulda kuş pazarı nerede var.tşk.
evil_idea evil_idea evil_ideaSüleyman DERMENLİ' Alıntı:Kimse kusura bakmasın hata bizlerde dernek kuruldu 100 kişiyi zor bulduk ondan sonrada ağlaşıyoruz.Dernek bizlerin haklarını aramak için kurulur amma velakin 100 kişi ile hak aranmaz.Bu gün 50 TL vermekten çekinirsek sonrada oturup ağlamayalım hakkımız yok malesef![]()
bende seni seviyorum kemal abi bugün haber yok çünkü pazara gitmedim birdaha gitmeyede niyetim yok abi ;D ;DKemal AKBULUT' Alıntı:ALİ KARDEŞ SENİ SEVİYORUM ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN AMA YİNEDE SEN SIKILMA KUŞLARI UCUZALATMALARI HERALDE HERKES ALSIN DİYEDİR SLM smileki smileki smileki smileki BUGÜNKÜ HABERLERİ BEKLİYORUZ
:-\ aynenAyhan ŞEN' Alıntı:Bu iş hep böyle 2 ay sonra görücem ben pet shopları yazın kuş bol caka satıyor herkez kışın satmaya muhabbet bulamıyorlar bazen kışın italatta ya olmaz ya az olur yada düzensiz olur gelsinlerkışın 25 tl yavru altında alamazlarbende siz lıcıya bakmayın onlar öldürür 5tl vereyım dıyen bile çikar ben şahsen 17 tl nın altında kuş satmıyorum kimseye alan alır almayan almaz umrumdada olmaz bakar büyütürm takım yapar yumurtlatırım burda yavrulu yumurtalıı takım en az 100tlden gidiyor bazen 150de oluyor bence satmayın arkaşlar yazık günah şurda 2 3 ay kaldı bakabilen baksın 2 3ay sonra 20 25 verirsiniz
hobici değilde üretici olsam böyle bir fırsatı kaçırmam.. 50 tl bile dğeil ilk sene dosya parası var diye 50 , 40 tl galiba.. Her üretici kayıt olsa neler değişir nelerSüleyman DERMENLİ' Alıntı:Kimse kusura bakmasın hata bizlerde dernek kuruldu 100 kişiyi zor bulduk ondan sonrada ağlaşıyoruz.Dernek bizlerin haklarını aramak için kurulur amma velakin 100 kişi ile hak aranmaz.Bu gün 50 TL vermekten çekinirsek sonrada oturup ağlamayalım hakkımız yok malesef![]()