kral_afat
Uzman Üyemiz
Selamlar acaba elimde bulunan bu kuş jumbo kırığımı değilse.Irkı ne acaba

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

+ 1erbay' Alıntı:evet kırık jumbo kuşunuz güzel yediği yem kadar yem alırsınız.
Çok yanlış bir ifade hiç yakışmadı.Oğuz Deniz' Alıntı:Bizlerin egemen olduğu iki forumda, bilgilerin doğru olduğuna inanmayıp başkalarına sormak hiç etik değil.Bizde ona göre davranırız o halde ama 8)
Oğuz bu çok mu etik? aynısını bana da yazmıştın. İnsanların forum seçme aşamalarına müdahale hiç etik değil bence. Bırakın insanlar nereye yazacaklarına kendileri karar versinler.Oğuz Deniz' Alıntı:Bizlerin egemen olduğu iki forumda, bilgilerin doğru olduğuna inanmayıp başkalarına sormak hiç etik değil.Bizde ona göre davranırız o halde ama 8)
ben bu BİZİM EGEMEN OLDUĞUMUZ İKİ FORUMDA olayına takıldım benmi yanlış anladım yoksa benim anladığım muhabbet kuşu konusunda üremesinden satışına herşeyi en iyi bilen bizleriz mi demek istedin eğerki böyleyse ( umarım yanlış anlamışımdır ) burada çok değerli ustalarımız var bilgisi çok yüksek düzeyde olan arkadaşlarımız var ancak el elden üstündür diye bir atasözü var nekadar iyi dersek diyelim bizden üstünüde vardır işte o arkadaşlarıda bu siteye kazandırmamız gerek ancak bir soruyu iki ayrı sitede sordu diye insana bu şekilde tavır koyarsak işte o üstün insanları burada göremeyiz ve bu site sadece soru sormak için üye olmuş insanlarla dolup taşar tavrın çok yanlış diğer arkadaşlara bu konuda katılıyorum yanlışın neresinden dönersek kardır saygılar.Oğuz Deniz' Alıntı:Bizlerin egemen olduğu iki forumda, bilgilerin doğru olduğuna inanmayıp başkalarına sormak hiç etik değil.Bizde ona göre davranırız o halde ama 8)
Siteyi kazanmak,kazandırmak için herşeyi yapıyoruz zaten Engin hocamenginersin' Alıntı:ben bu BİZİM EGEMEN OLDUĞUMUZ İKİ FORUMDA olayına takıldım benmi yanlış anladım yoksa benim anladığım muhabbet kuşu konusunda üremesinden satışına herşeyi en iyi bilen bizleriz mi demek istedin eğerki böyleyse ( umarım yanlış anlamışımdır ) burada çok değerli ustalarımız var bilgisi çok yüksek düzeyde olan arkadaşlarımız var ancak el elden üstündür diye bir atasözü var nekadar iyi dersek diyelim bizden üstünüde vardır işte o arkadaşlarıda bu siteye kazandırmamız gerek ancak bir soruyu iki ayrı sitede sordu diye insana bu şekilde tavır koyarsak işte o üstün insanları burada göremeyiz ve bu site sadece soru sormak için üye olmuş insanlarla dolup taşar tavrın çok yanlış diğer arkadaşlara bu konuda katılıyorum yanlışın neresinden dönersek kardır saygılar.
Oğuz Deniz' Alıntı:Bizlerin egemen olduğu iki forumda, bilgilerin doğru olduğuna inanmayıp başkalarına sormak hiç etik değil.Bizde ona göre davranırız o halde ama 8)
Oğuz bey olayı yanlış anladığımı söylemişsiniz banada ozaman özür dilemek düşer ÖZÜRDİLERİM ancak defalarca okudum bir sonuç çıkaramadım oda benim anlayışımdan kaynaklandı heralde pardon kusura bakmaenginersin' Alıntı:ben bu BİZİM EGEMEN OLDUĞUMUZ İKİ FORUMDA olayına takıldım benmi yanlış anladım yoksa benim anladığım muhabbet kuşu konusunda üremesinden satışına herşeyi en iyi bilen bizleriz mi demek istedin eğerki böyleyse ( umarım yanlış anlamışımdır ) burada çok değerli ustalarımız var bilgisi çok yüksek düzeyde olan arkadaşlarımız var ancak el elden üstündür diye bir atasözü var nekadar iyi dersek diyelim bizden üstünüde vardır işte o arkadaşlarıda bu siteye kazandırmamız gerek ancak bir soruyu iki ayrı sitede sordu diye insana bu şekilde tavır koyarsak işte o üstün insanları burada göremeyiz ve bu site sadece soru sormak için üye olmuş insanlarla dolup taşar tavrın çok yanlış diğer arkadaşlara bu konuda katılıyorum yanlışın neresinden dönersek kardır saygılar.
Mehmet Kıdır' Alıntı:Oğuz bu çok mu etik? aynısını bana da yazmıştın. İnsanların forum seçme aşamalarına müdahale hiç etik değil bence. Bırakın insanlar nereye yazacaklarına kendileri karar versinler.
Sanırım arkadaşta karar vermiştir senin bu yazından sonra. Aynı Benim gibi.