Bu Kuş Jumbo Kırığımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Rize'de hamsi sezonunun ortalarına doğru daha boylu, yağlı ve endamlı hamsiler yakalanıyor.Bunları da satıcılar "YERLİ YİRİ" diye bağıra bağıra satıyorlar.Bence kuş, bu misale örnek gibi duruyor.

Profil resmine bakınca kuşun kafa tüylerinin daha kabarık olması gerekiyor gibi geldi bana JUMBO veya kırığı olması için.Daha net bir resim lazım.Endamlı bir kuş ama ALABALIK değil, bence YERLİ YİRİ bu kuş :) Gene de daha net resim lazım.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Kuşunuz evet  kırma , fiyatıda çok uygun hesaplı, alınır...

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Oğuz kardeşim kuşun resmini iki foruma paylaştığım doğru.Burda bana doğru söylenilmedi veya bana ne bileyim yalan söylenilde de demedim ben.Ben hiçbir zaman ben sizin sitede öğrendiğim bilgİlere ben hiçbir zaman yanlış demedim aksine forumunuz güzel olduğunu arkadaşlarıma da söyledim ve kendileri de giriyo.
Bizde ona göre davranırız o halde ama.Demişsin bu bir tehtid mi yoksa ben mi yanlış anlıyom amacım bu kuşun jumbomu değil mi?Onu öğrenmek başka amacım yok.İnşallah beni anlamışsın.
YENİ RESİMLER

Uploaded with ImageShack.us

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Oğuz Deniz' Alıntı:
Bizlerin egemen olduğu iki forumda, bilgilerin doğru olduğuna inanmayıp başkalarına sormak hiç etik değil. ;)  Bizde ona göre davranırız o halde ama  8)
Çok yanlış bir ifade hiç yakışmadı.    :mad:    :mad:    :mad: 

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Oğuz Deniz' Alıntı:
Bizlerin egemen olduğu iki forumda, bilgilerin doğru olduğuna inanmayıp başkalarına sormak hiç etik değil. ;)  Bizde ona göre davranırız o halde ama  8)
Oğuz bu çok mu etik? aynısını bana da yazmıştın. İnsanların forum seçme aşamalarına müdahale hiç etik değil bence. Bırakın insanlar nereye yazacaklarına kendileri karar versinler.

Sanırım arkadaşta karar vermiştir senin bu yazından sonra. Aynı Benim gibi.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Oğuz Deniz' Alıntı:
ben bu BİZİM EGEMEN OLDUĞUMUZ İKİ FORUMDA olayına takıldım benmi yanlış anladım yoksa benim anladığım muhabbet kuşu konusunda üremesinden satışına herşeyi en iyi bilen bizleriz mi demek istedin eğerki böyleyse ( umarım yanlış anlamışımdır ) burada çok değerli ustalarımız var bilgisi çok yüksek düzeyde olan arkadaşlarımız var ancak el elden üstündür diye bir atasözü var nekadar iyi dersek diyelim bizden üstünüde vardır işte o arkadaşlarıda bu siteye kazandırmamız gerek ancak bir soruyu iki ayrı sitede sordu diye insana bu şekilde tavır koyarsak işte o üstün insanları burada göremeyiz ve bu site sadece soru sormak için üye olmuş insanlarla dolup taşar tavrın çok yanlış diğer arkadaşlara bu konuda katılıyorum yanlışın neresinden dönersek kardır saygılar.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
enginersin' Alıntı:
ben bu BİZİM EGEMEN OLDUĞUMUZ İKİ FORUMDA olayına takıldım benmi yanlış anladım yoksa benim anladığım muhabbet kuşu konusunda üremesinden satışına herşeyi en iyi bilen bizleriz mi demek istedin eğerki böyleyse ( umarım yanlış anlamışımdır ) burada çok değerli ustalarımız var bilgisi çok yüksek düzeyde olan arkadaşlarımız var ancak el elden üstündür diye bir atasözü var nekadar iyi dersek diyelim bizden üstünüde vardır işte o arkadaşlarıda bu siteye kazandırmamız gerek ancak bir soruyu iki ayrı sitede sordu diye insana bu şekilde tavır koyarsak işte o üstün insanları burada göremeyiz ve bu site sadece soru sormak için üye olmuş insanlarla dolup taşar tavrın çok yanlış diğer arkadaşlara bu konuda katılıyorum yanlışın neresinden dönersek kardır saygılar.
Siteyi kazanmak,kazandırmak için herşeyi yapıyoruz zaten Engin hocam  ;) Yanlış anlamışsınız, mevzu farklı. Bir soruyu iki sitedede sordu diye birşey demedim ben, cımbızla kelimeleri çekip muhalefet olmaya gerek yok.  İsteyen istediği kadar foruma üye olur, istediği kadar soru sorabilir. Bununla ilgili sorunumuz yok. Takılmanız gerekecek bir durum yok yani  :)

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Oğuz Deniz' Alıntı:
enginersin' Alıntı:
Oğuz bey olayı yanlış anladığımı söylemişsiniz banada ozaman özür dilemek düşer ÖZÜRDİLERİM ancak defalarca okudum bir sonuç çıkaramadım oda benim anlayışımdan kaynaklandı heralde pardon kusura bakma

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Oğuz bu çok mu etik? aynısını bana da yazmıştın. İnsanların forum seçme aşamalarına müdahale hiç etik değil bence. Bırakın insanlar nereye yazacaklarına kendileri karar versinler.

Sanırım arkadaşta karar vermiştir senin bu yazından sonra. Aynı Benim gibi.

Mehmet abi olayı farklı anlamışsın sanırım diğer site bana ait olan bir yerdir ve kimseyi ne zorla orada tutuyoruz nede başka bir siteye karşı art niyetimiz var bu sitenin (kurucusu olduğum ve öz abimden farkı olmayan selahattin abinin sitesinin ) benim kendi sitemde hangi konuya girilirse girilsin reklamı çıkıyor buda iki kardeş site olduğunu gösteriyor. Oğuzun tepkisi şudur madem konuyu bizim orada açtın gerekli bilgiyi aldın neden diğer sitemiz olan yerde aynı konuyu açıp soru soruyorsun sana zaten gerekli olan bilgi verilmiş anlamında yazmış onu. Bu cümlede kırılacak birşey yok burada hepimiz abi kardeşiz tatsızlıklara gerek yok deyip konuda zaten gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konuyu kilitleyip tartışmanın uzamamasını sağlayayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...