BU KUŞLARI SATMIŞLAR.YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
arkadaşlar bu resimlerdeki kuşları bir arkadaşımıza satmışlar.isim vermeyeceğim.resimler her şeyi anlatıyor.yorumları size bırakıyorum.
[

halitsenocak

Üyemiz
Adı
halit
Soyadı
şenocak
Zekı Bey Isım vermezsenız paylasımınız bosa gıder ve bu !! kısı bu ıslere devam eder.Bence ısım verın

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
suç satanda ise,kabullenmiyorsa,kuşları alan arkadaşı kazıklamış ise isim vermen gerekki başkaları da yanmasın

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
isim vermeyeceğim.belki o kişi bu sitede vardır ve kendi çıkar bir açıklama yapar.ileriki zamanlarda özel mesajdan isimleri atacağım.selahattin abi ve ahmetciğim ben sen ve selahattin abi defalarca kuş nasıl alınır diye çok konu yazdık.adamlar resimden kuş alıyor.tamam alsın ama alacağı kişiyi araştırsın.bak burada kaç kişi var.onlara özel mesaj atabilirler.bizden kuş alırken kırk dereden su getiriler.ama reim güzel diye dünya para dökerler.(bu olayı kasdetmiyorum.)sonrada olay ortada.

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Bence genellemek yanlıs resımle kus satan degerlı arkadaslarımızda var bıkac art nıyetlı yuzunden resımle kus satmak yanlıstır dıyemeyız.Bu Isım kımse  paylasmak gerek

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
suç satanda ise,kabullenmiyorsa,kuşları alan arkadaşı kazıklamış ise isim vermen gerekki başkaları da yanmasın
  Bence de isim belirtilmeli..

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
evet isim verilmeli,ama Zeki bey isim vermez karşısındaki kırılmasın kendi ders alsın diye bekler ama nafile görüyorsunuz Zeki bey hiçbiri ders almıyor

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Elbet ortaya çıkacaktır kim oldugu Allah ıslah etsin böylelerini tanımadıgın kişiden resme bakarak kuş almayın

berebey

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kaymaz
zeki bey isim verin benim gibi bulunan işe yeni gönül vermiş kişiler iyiyi kötüyü anlayalım,,ama işin içinde başka iş var ise bilemem

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Malesef bu tarz konularda isim açıklama konusunda biraz pasif kalıyoruz. Kimse dert almak istemiyor. Lafım sana değil Zeki Abi ama genelleme yapıyorum. Sadece bu olay için geçerli değil. Başkasından kazık yemiş üyeler olmasına rağmen kimse birbirini uyarmıyor. Belki insanlar kimsenin günahını almak istemiyor başına gelmedi diye ama çok kötü olaylar.

İsmi yazılır. Ve bu saatten sonrada kimse kuş kalmaz o insandan...

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Bu sosyal bir sorun sayın arkadaşlar, BENİ SOKMAYAN YILAN BİN YIL YAŞASIN zihniyetiyle hareket edilmez. Çürük yumurtayı herkesin bilip öğrenmesi lazım.
Bugün sana yarın bana 
:-\

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...