Bulgaristan Kuşları

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Selamlar arkadaşlar bugün bir petshopta muhabbetkuşlarına baktım ve iri ırk gördüm reesim çekmeye fırsatım olmadı yanlız petshop görevlisi bana Bulgaristan kuşları dedi.Ama kuşlar iri ve ingilizler gibi duruşu vardı.fiyat olarak 45 ytl fiyat verdi.Sizce Bulgaristan kuşları bu özellikleri taşır mı

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Kuşun ırkı önemlidir. Bulgaristan değil bu kuş Somalide de üretilmiş olabilir hangi ülkede yetiştirildiği önemli değil. Jumbo kırması ise zaten iri olacaktır. Ülke isimlerine takılmayın. İri ve güzel duruşlu sağlıklı kuşları tercih edin derim.

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Kuşlar iriliği güzel ve ingiliz kuşları gibi duruşları ve sert bakışları var

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
ufuk inan' Alıntı:
Ülke isimlerine takılmayın. İri ve güzel duruşlu sağlıklı kuşları tercih edin derim.
  +1
  Aradığınız vasıflar mevcutsa ödediğiniz paraya fazlasıyla değer..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ufuk inan' Alıntı:
Kuşun ırkı önemlidir. Bulgaristan değil bu kuş Somalide de üretilmiş olabilir hangi ülkede yetiştirildiği önemli değil. Jumbo kırması ise zaten iri olacaktır. Ülke isimlerine takılmayın. İri ve güzel duruşlu sağlıklı kuşları tercih edin derim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
ufuk inan' Alıntı: