Bunlarda benim yeni Misafirlerim :)

selman22

Üyemiz
Adı
SELMAN
Soyadı
TAŞKIN
Daha bu gün aldım Sizlerinde görüşlerinizi merak ediyorum :) Maşallah demeyi unutmayalım arkadaşlar                                                http://f1304.hizliresim.com/18/7/lvnjp.jpg                                                                                                                                       

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Maşallah Facebookda görmüştüm. Faceye koydunuz galiba fotolarını demin forumun sayfasında gördüm resmi. Güzel kuşlar.

selman22

Üyemiz
Adı
SELMAN
Soyadı
TAŞKIN
evet az önce paylaştım . çek üretimi yapıyordum 1 takım show aldım ama sizlerin yardımlarıyla bu işinde üstesinden gelicem inşallah :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HAYIRLISI OLSUN AMA  SHOW NAZLIDIR ZAHMET VE SABIR İSTER BENCE YERLİ İLE BAŞLASAYDINIZ ACEMİLİĞİNİZİ ATAR YANINA BU TAKIMI ALSAYDINIZ YADA BUNUN YANINA BİR TAKIM DAHA ALINIZ ÇÜNKÜ SHOWLARDAN TEK ÇİFT ÇOK AMA ÇOK ZOR VERİM ALIRSINIZ TABİ ŞANŞIYSANIZ İŞ DEĞİŞİR..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
HAYIRLISI OLSUN AMA  SHOW NAZLIDIR ZAHMET VE SABIR İSTER BENCE YERLİ İLE BAŞLASAYDINIZ ACEMİLİĞİNİZİ ATAR YANINA BU TAKIMI ALSAYDINIZ YADA BUNUN YANINA BİR TAKIM DAHA ALINIZ ÇÜNKÜ SHOWLARDAN TEK ÇİFT ÇOK AMA ÇOK ZOR VERİM ALIRSINIZ TABİ ŞANŞIYSANIZ İŞ DEĞİŞİR..
Abi babamdan izin koparacam gibime geliyor. Show alacam benim çifte ek olarak

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
EFECİĞİM ÖYLE BİR ŞEY YAPACAĞIN ZAMAN BENİMLE İRTİBATA GEÇ SANA YARDIMCI OLURUM HOŞ SEN ZATEN BİR SENEDE ON SENELİK ŞEYLER ÖĞRENDİN AMA PİYASA MAĞLUM ;) ZABITA EFE :D :D
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi babamdan izin koparacam gibime geliyor. Show alacam benim çifte ek olarak

selman22

Üyemiz
Adı
SELMAN
Soyadı
TAŞKIN
HAYIRLISINLA PARAMA GÖRE BİR ÇEK TAKIM BULABİLİRSEM 1 ADET TE ÇEK YADA TEPELİ AYARLAYACAĞIM

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah hayırlı uğurlu olsun allah nazardan saklasın...