Bunlardan Benim Yavrular

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Dişi saçını süpürge ediyor resmin ;)

3 hafta önce Emre Akın'dan aldığım çiftim ve yavrular...

Maşaallahlarınızı eksik etmeyin..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Maşallah şimdi resimler gözüküyor güzel kuşlar

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Maşallah abi yavrularınız da dişi kuşunuda çok güzel erkeği göremedim ama eminim oda çok güzeldir yavrular çok sağlıklı görünüyor yalnız tek sıkıntı yuvaya biraz talaş atmış olsaydınız yarular dışkıladığında talaş dışının nemini alırdı.. Ama yavrular gayet güzel bu arda dişi kuş aynı bnm dişi kuşuma bnziyor tıpkısı gibi..

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Maşallah Sağlıklı bol üretimler...Yanlız folluğa biraz doğal talaş koyulsa iyi gibi olur dite düşünüyorum,dışkıların  direk follukla teması iyi olmaz..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Maşallah abi yavrularınız da dişi kuşunuda çok güzel erkeği göremedim ama eminim oda çok güzeldir yavrular çok sağlıklı görünüyor yalnız tek sıkıntı yuvaya biraz talaş atmış olsaydınız yarular dışkıladığında talaş dışının nemini alırdı.. Ama yavrular gayet güzel bu arda dişi kuş aynı bnm dişi kuşuma bnziyor tıpkısı gibi..

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
İlk olarak maşallah diyeyim sonrada hijyen açısından hiç de iyi olmadığını belirteyim. ;)

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
maşallah tüyleri kadar ömürleride uzun olur inşallah...yuvaya talaş koymalısınız...

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Ahmet ERDİNÇ' Alıntı:
Maşallah Sağlıklı bol üretimler...Yanlız folluğa biraz doğal talaş koyulsa iyi gibi olur dite düşünüyorum,dışkıların  direk follukla teması iyi olmaz..
+1

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
MaşAllah hepsi birbirinden güzel ama yuvaya talaş koyun hem hijyen açısından da dışkıların yapışmaması açısından da yavruların çarpık bacak olmaması açısından da iyi olur.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kızımızın maşallahı var  çok bakımlı  cok güzel  evlatlarınada iyi bakıyor belli  yalnız  temizlikten sen ve  kızımız  sınıfta  kaldı  üstadların uyarılarını mutlaka dikkate  al... kuşlar sahiplerinin aynasıdır....