büyük yavruluk

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yuvalığın büyük olması kuşların rahat etmesi açısından çok önemlidir

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Yuvalığın büyük olması kuşların rahat etmesi açısından çok önemlidir
+ gereğinden güyük olması durumunda ısıtma problemleri ortaya çıkacaktır.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
yalvaclı' Alıntı:
hımmm sabit bir ölçü varmı veya sizin kullandıgınız yavrulugun ebatı nedir
Benim kullandığım şöyle. Genişlik 28, yükseklik 25, derinlik 25, 2cm altlık var içinde.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
akin3734' Alıntı:
istanbul'da dibi oyuk olan geniş yavruluktan nerede bulabilirim...

Beğenmişseniz; Resimde yuvalığı Arnavutköy'de İstanbul Akvaryumdan sorup alabilirsiniz. 6 ay önce fiyatı  7TL, Plastik altlığı almazsan 6 TL idi.
ALİ İŞLER:05305544046
VOLKAN İŞLER:05314079190

Ben içindeki plastik altlıkları kullanmadım Marangozdan 1TL ye taban tahtası aldım..

mumit

Takipçi Üyemiz
bu arada ham mdf den yapılmış yuvalık kesinlikle almayınız. Çünkü içi ve dışı yeşil yeşil küfler oluşuyor benim başıma geldiği için tavsiye etmiyorum....

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Benim bahsettiğim çamdan oluyor genelde ama çam olmasada olur. sadece içi kendinden oyuk olsun istiyorum. bilen varsa yazarsanız sevinirim. istanbulda yavruluk yapan.

canpasa

Üyemiz
Adı
Ahmet Can
Soyadı
Paşaoğlu
bende 1 partidir bu plastik altlıklı yuvalardan kullanıyorum. sunu söyleyebilirim. eskiden  piyasada satılan ufak yuvalıkları kullanıyordum. yuvalığın altına dokunduğumda ateş gibi sıcaktı. Büyük yuvalıkllarda ısı tutma problemi olduğunu düşünüyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
AHMET CAN PAŞAOĞULLARI' Alıntı:
bende 1 partidir bu plastik altlıklı yuvalardan kullanıyorum. sunu söyleyebilirim. eskiden  piyasada satılan ufak yuvalıkları kullanıyordum. yuvalığın altına dokunduğumda ateş gibi sıcaktı. Büyük yuvalıkllarda ısı tutma problemi olduğunu düşünüyorum.
Bu söylediğiniz birazda plastik altlıklardan kaynaklanıyor. Plastik yalıtkan malzeme olduğu için ısıyı tutmaz. Çabuk soğur

canpasa

Üyemiz
Adı
Ahmet Can
Soyadı
Paşaoğlu
bende birde yuvalıklara havalandırma delikleri açtım iki yanada 6 şar tane. yuva içi oldu buzhane:) sanırım bu yuvalıklara yaz - kış havalandırma açmaya gerek yok...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
AHMET CAN PAŞAOĞULLARI' Alıntı:
bende birde yuvalıklara havalandırma delikleri açtım iki yanada 6 şar tane. yuva içi oldu buzhane:) sanırım bu yuvalıklara yaz - kış havalandırma açmaya gerek yok...
Mdf, sunta, kontroplak gibi malzemelerde havalandırma açmak zorundasın. Yoksa içerisi terler. Onun yerine kavak gibi ağaçtan yaparsan (benim gibi) biraz yamuk yumuk olabilir ama ne hava deliği açarsın, nede terleme sorunu olur. Artı ne üşütürsün, nede nem birikir.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
nekadar büyük okadar iyi.
+1

Yuva küçüldükçede anne veya baba sıkışıklıklan yavruları ezerek ya ölmelerine yada sakat kalmalarına neden olur...onun için büyük daha iyidir...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yahya SAYIN' Alıntı:
+1

Yuva küçüldükçede anne veya baba sıkışıklıklan yavruları ezerek ya ölmelerine yada sakat kalmalarına neden olur...onun için büyük daha iyidir...
Yahya beye katılıyorum

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
bencede büyük olması çokl iyi ama fazlasıda zarar