M muhabbet19 Uzman Üyemiz Katılım 25 Kas 2012 Mesajlar 299 Konum sarıyer Adı recep Soyadı uyan 30 May 2013 #21 cede mamayı pet shoplarda bulabilrmiyiz
H hilmi2323 Takipçi Üyemiz Katılım 9 Ara 2012 Mesajlar 231 Konum ANKARA Adı hilmi Soyadı kuru 30 May 2013 #22 Ahmet KARA.' Alıntı: Ben de dostpetten aldım 3 hafta öce ama bana gönderdikleri cede mamanın son kullanma tarihi de maalesef eylül 2013, üstelik bende 2 çift var, yapacak bir şey yok... Genişletmek için tıkla ... ahmet sormanız en iyisi ben sorup gittim dediğim gibi 1/1/2014
Ahmet KARA.' Alıntı: Ben de dostpetten aldım 3 hafta öce ama bana gönderdikleri cede mamanın son kullanma tarihi de maalesef eylül 2013, üstelik bende 2 çift var, yapacak bir şey yok... Genişletmek için tıkla ... ahmet sormanız en iyisi ben sorup gittim dediğim gibi 1/1/2014
D devran58 Uzman Üyemiz Katılım 8 Kas 2011 Mesajlar 935 Konum kocaeli Adı AYHAN Soyadı YILDIRIM 30 May 2013 #23 ürünü gönderin üretim tarihi geçtiği halde daha kullanırsınız diyen sahtekarlar olduğu sürece bizleri çok dolandırırlar bu pislikler.... neeee
ürünü gönderin üretim tarihi geçtiği halde daha kullanırsınız diyen sahtekarlar olduğu sürece bizleri çok dolandırırlar bu pislikler.... neeee
hasan alagöz Takipçi Üyemiz Katılım 18 Mar 2013 Mesajlar 135 30 May 2013 #24 Ayhan YILDIRIM' Alıntı: ürünü gönderin üretim tarihi geçtiği halde daha kullanırsınız diyen sahtekarlar olduğu sürece bizleri çok dolandırırlar bu pislikler.... neeee Genişletmek için tıkla ... Bende aynı dusuncedeyim ürün bir kenara sırf öyle konuşması bile iade etmeye bedel
Ayhan YILDIRIM' Alıntı: ürünü gönderin üretim tarihi geçtiği halde daha kullanırsınız diyen sahtekarlar olduğu sürece bizleri çok dolandırırlar bu pislikler.... neeee Genişletmek için tıkla ... Bende aynı dusuncedeyim ürün bir kenara sırf öyle konuşması bile iade etmeye bedel
Sercan Topcu Uzman Üyemiz Katılım 9 Eyl 2012 Mesajlar 443 Konum İstanbul Adı Sercan Soyadı Topcu 30 May 2013 #25 Ayhan YILDIRIM' Alıntı: ürünü gönderin üretim tarihi geçtiği halde daha kullanırsınız diyen sahtekarlar olduğu sürece bizleri çok dolandırırlar bu pislikler.... neeee Genişletmek için tıkla ...
Ayhan YILDIRIM' Alıntı: ürünü gönderin üretim tarihi geçtiği halde daha kullanırsınız diyen sahtekarlar olduğu sürece bizleri çok dolandırırlar bu pislikler.... neeee Genişletmek için tıkla ...
A achellias Takipçi Üyemiz Katılım 15 Eki 2012 Mesajlar 135 Konum Ankara Adı Mustafa Soyadı Gökkoyun 31 May 2013 #26 Arkadaslar mamayi actiktan kac gun/ay icinde tuketmeliyiz. Bozulma vs yapar mi?