erkekler değilde dişiler aynı kafaste olması sıkıntı olabilir, hemen değilsede alışınca eğer bi yuvalık kavgasına tutuşurlarsa işin sonu ölüme gider ve hem hemen yuvalık takmak pek önerilmiyor illaki takacaksanda 2 tuvalık taksan iyi olur.loves_oi' Alıntı:Kafesleri yeterince büyük , aldığım 2 dişiyi de onlarla aynı kafese koyayım mı? 4 ü birlikte geçinip giderler miDün güzel bir yuva da taktım kafese hem
Yoksa erkek kuşlar kendi kafeslerini dişilerle paylaşmak istemezler mi ??Çünkü 2 aydır bu kafesteler sahiplenirler bi de mazallah burası bizim kafesimiz,burada başkalarını istemeyik derler mi
![]()
eşleşmek - eşe atmak aynı şey değil mi ??İnternette arattım ama açık bi bilgi bulamadım.Kısaca açıklayabilir misniz?MEHMET KIDIR' Alıntı:5 aylıkken eşleşebilirler. 6 . ayda eşe atarsın. daha kızmış durumda olurlar.
Eşe atmak : Anlaşan çiftler için uygun ortamı hazırlamak. yuvasını takmak, diğer kuşlardan ayırmak v.s.loves_oi' Alıntı:eşleşmek - eşe atmak aynı şey değil mi ??İnternette arattım ama açık bi bilgi bulamadım.Kısaca açıklayabilir misniz?