çiftimin nasıl yavruları olacak_???

byxizmir

Üyemiz
Adı
kuzey
Soyadı
yıldırım
herkese selam bu resimdeki çiftimin 5 yumurtası var ve bu ayın 18'de yani çarşamba günü ilk yumurta kırılacak ALLAHIN İZNİYLE ben sitedeki renk varyosyonlarına baktım ama tam anlayamadım bu çiftimin yavruları nasıl olacak babayamı benzicek yoksa anneyemi_??? yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim SAYGILAR...

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
yuvalıkta talaş yok galiba kuşunuz göyüs tüylerini yolmuş

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Her renk çıkma olasılığı var. kesin olarak şu renk demek olmaz

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
genelde anne babanın renginde çıkarlar ama bazen çok farklı renklerde çıkabilir

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
anne babalarının rengi gibide olabilir atalarınada benzeyebilirler

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
büyük bir olasıkla anne babaya benzer ama aralarından bir tanesi yada yavru sayısına göre atalarında benzer ama genelde çoğu anne baba

byxizmir

Üyemiz
Adı
kuzey
Soyadı
yıldırım
bunu sormamdaki neden babanın renklerini çok beğeniyorum canlı ve parlak anne bana ilk geldiğinde tüyleri eksikti ama bukadar eksilmemişti yuvalıkta talaş var ama yuvalığı her kontrol edişimde biraz daha fazla tüy görmeye başladım anneye ayrı besin takviyesi uyguluyorum

brhmcskn

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
coşkun
Yavrular büyüyünce dişiyi ayır erkekden. Dişinin hali içler acısı büyük ihtimalle stres altında.

byxizmir

Üyemiz
Adı
kuzey
Soyadı
yıldırım
İbrahim COŞKUN' Alıntı:
Yavrular büyüyünce dişiyi ayır erkekden. Dişinin hali içler acısı büyük ihtimalle stres altında.
dişi hangi sebepten strese giriyor olabilir ki_??? ben sadece akşamdan akşama giriyorum onların olduğu odaya gün boyu evde tek başlarınalar rahatsız eden kimse yok yemleri değiştirmek yuvalığı kontrol ediyorum akşamları

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Bu noktada bilmeniz için damızlık olan anne babanın renk versiyonlarıda önemlidir . düz renklerde bunu bilmek biraz daha kolaydır ama bu noktada bunlarınki bilemeyiz.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
büyük bir olasıkla anne babaya benzer ama aralarından bir tanesi yada yavru sayısına göre atalarında benzer ama genelde çoğu anne baba

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
anne baba ve atalarının renk varyasyonlarıda etkilidir. Kuşlarınızın renklerine bakılırsa değişik renklerde yavru verme ihtimalleri yüksek