pardon ömer bey yanlış teleffuz etmişim 3 santim değil. 3 - 4 milim kadar olacaktı ama filize dokanmıyorlar yoksa benimkilerde boşaltıyor ama filizileri yemeyince sorunmu var aceba dedim filizi yemesine gerek yok yani bi sorun teşkil etmiyor.ömer adam' Alıntı:gökhan bey 3cm çok olmuş 1cm de vermelisiniz
1-1,5 gün çimlenmesi için yeterlitaner çınar' Alıntı:bu çimlenme olayı yaklaşık kaç günde gerçekleşiyor. benim budayları suya koyalı yaklaşık 3 gün oldu tam olarak çimlenmiş değiller.
Normaldir.Küflenebiliyor.Sirkeli su içinde bekletip iyice durulayıp kuşlara verin..Aykut YAYICI' Alıntı:ben de çimlendirdim ama üstleri biraz küklendi. neden olabilir acaba?
Suyun içinde beklemesi yanlış. Biraz suda beklettikten sonra suyunu süzüp karanlık ortamda muhafaza edersen 24 saatte çimlenir. Ama arada sulaman lazım. Sürekli suyun içinde kalırsa çimlenmesi gecikir. Hatta buğdayları çürütebilirsin. Bu iş için hazır satılan kaplardan al veya kendin delikli kap yap.taner çınar' Alıntı:bu çimlenme olayı yaklaşık kaç günde gerçekleşiyor. benim budayları suya koyalı yaklaşık 3 gün oldu tam olarak çimlenmiş değiller.
gozturk' Alıntı:Normaldir.Küflenebiliyor.Sirkeli su içinde bekletip iyice durulayıp kuşlara verin..
eyvallah teşekkür ederimİsmail ODLUYURT' Alıntı:Suyun içinde beklemesi yanlış. Biraz suda beklettikten sonra suyunu süzüp karanlık ortamda muhafaza edersen 24 saatte çimlenir. Ama arada sulaman lazım. Sürekli suyun içinde kalırsa çimlenmesi gecikir. Hatta buğdayları çürütebilirsin. Bu iş için hazır satılan kaplardan al veya kendin delikli kap yap.
+1ORÇUN AST' Alıntı:3 cm çok uzamış herhangi bir protein değeri kalmamıştır, patladığı anda verilmesi gerekir
+1ORÇUN AST' Alıntı:3 cm çok uzamış herhangi bir protein değeri kalmamıştır onların aslında benim bildiğim patladığı anda verilmesi gerekir