Cinsiyet tahmini istiyorum

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Cemal kardeşim ve diger görevlilerin affına sıgınarak buraya da konu açayım dedim birde siz görün bunun cinsiyeti nedir ırkı jumbo gibi iri ama sanmıyorum saf oldugunu

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Ahmet SALMAN' Alıntı:
daha fazla resim eklyebilirmisin,yandan üstten
Ahmet resim eklemek için sabrsızlanıyorum ama şu an yavrular uykuda rahatsız etmeyeyim yarın gündüz çeker eklerim  :)

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
erbay' Alıntı:
muhabbet kuşunuzun cinsiyeti erkeğe benziyor ama cere rengi net değil tekrar net bir resim eklerseniz  sizin şüphenizi gidermek açısından net cevaplar alırsınız.jumbo kuşları dik duruşu ve kafa yapısıyla diğer kuşlardan ayırabilirsiniz benim ÜSTAD: derki jumbo muhabbet kuşlarına önden baktığınızda gözler gözükmez yandan baktığınızda gagası gözükmez. ona burdan TEŞEKKÜR EDERİM.
eyvallah kardeşim

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Kawasaki' Alıntı:
Ahmet resim eklemek için sabrsızlanıyorum ama şu an yavrular uykuda rahatsız etmeyeyim yarın gündüz çeker eklerim  :)
ok,ışığı söndürdüysen birdaha yakma düzenleri bozulmasın,yarın eklersin resimleri yorumlarız,en kötü ingiliz gibi

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    MaşAllah çok güzel bir kuş.. Büyük olasılıkla Erkek; sürpriz yapacağına pek ihtimal vermiyorum ama yine de cinsiyeti zaman içerisinde netleşecektir..
    Yerli fiyatına almışsanız çok güzel..

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
erkek bir jumboya benziyor bencede sürpriz yapıp dişi olacak bir kuşa benzemiyor