Ahmet beni heyacanlandırdın şimdi acaba safmıdır anlıyormusun jumbolardan ???Ahmet SALMAN' Alıntı:erkek muhtemelen, bana orjinal geldi
Kuş hakkında sadece bunun duruşu bakışı ve iriligi çok güzel dedi jumbo yada başka bir ırktan bahsetmediAhmet SALMAN' Alıntı:kuşu satan hangi vasfla sattı
Kawasaki' Alıntı:Ahmet beni heyacanlandırdın şimdi acaba safmıdır anlıyormusun jumbolardan ???
Ahmet SALMAN' Alıntı:birazcık anlarım![]()
Ahmet resim eklemek için sabrsızlanıyorum ama şu an yavrular uykuda rahatsız etmeyeyim yarın gündüz çeker eklerimAhmet SALMAN' Alıntı:daha fazla resim eklyebilirmisin,yandan üstten
estağfurullah daha büyük ustalarımız varcihan aytan' Alıntı:AHMET SALMAN
şov kuşları üreticisi. saygılar ustam![]()
eyvallah kardeşimerbay' Alıntı:muhabbet kuşunuzun cinsiyeti erkeğe benziyor ama cere rengi net değil tekrar net bir resim eklerseniz sizin şüphenizi gidermek açısından net cevaplar alırsınız.jumbo kuşları dik duruşu ve kafa yapısıyla diğer kuşlardan ayırabilirsiniz benim ÜSTAD: derki jumbo muhabbet kuşlarına önden baktığınızda gözler gözükmez yandan baktığınızda gagası gözükmez. ona burdan TEŞEKKÜR EDERİM.
ok,ışığı söndürdüysen birdaha yakma düzenleri bozulmasın,yarın eklersin resimleri yorumlarız,en kötü ingiliz gibiKawasaki' Alıntı:Ahmet resim eklemek için sabrsızlanıyorum ama şu an yavrular uykuda rahatsız etmeyeyim yarın gündüz çeker eklerim![]()
;DAhmet SALMAN' Alıntı:birazcık anlarım![]()
cihan aytan' Alıntı:AHMET SALMAN
şov kuşları üreticisi. saygılar ustam![]()