Emrah MUSAYIN pho ???to' Alıntı:Maşallah.Allah can pekliği versin.Tüyleri kadar yavru alın inşallah.
Emrah MUSAYIN pho ???to' Alıntı:Maşallah.Allah can pekliği versin.Tüyleri kadar yavru alın inşallah.
HEVES KIRMASAK OLMAZMI BU KALİTEDE KUŞ EMİN OL BENDEDE VARDI ZATEN AMA BU ADAMIN KUŞLARINA HEVES ETTİM VE ALDIM ALLAH SENİNDE KÜMESİNDE BÖYLE GÜZEL KUŞLAR OLMASINI NASİP ETSİN SAYGILAR.....S.Burak YAVAŞ' Alıntı:Hayırlı olsun. Sağlık ve Bol Yavrulu Bir Üretim diliyorum. Bende Bazı Kişilere katılıyorum. Ne gerek var Yurtdışından Kuş getirtmeye. Türkiye'de de Kaliteli Kuşlar var ve Önemli olan Kendi Kalitemizi yakalayabilmek.
alkisd alkisd abi sen kuşları begenip almışsın allah hayırlı uğurlu etsinAli ÜNAL' Alıntı:HEVES KIRMASAK OLMAZMI BU KALİTEDE KUŞ EMİN OL BENDEDE VARDI ZATEN AMA BU ADAMIN KUŞLARINA HEVES ETTİM VE ALDIM ALLAH SENİNDE KÜMESİNDE BÖYLE GÜZEL KUŞLAR OLMASINI NASİP ETSİN SAYGILAR.....
Neden hevesin kırılacak ki neden...Ali ÜNAL' Alıntı:HEVES KIRMASAK OLMAZMI BU KALİTEDE KUŞ EMİN OL BENDEDE VARDI ZATEN AMA BU ADAMIN KUŞLARINA HEVES ETTİM VE ALDIM ALLAH SENİNDE KÜMESİNDE BÖYLE GÜZEL KUŞLAR OLMASINI NASİP ETSİN SAYGILAR.....
evil_idea evil_idea evil_idea evil_ideaBilal ERDEM' Alıntı:Neden hevesin kırılacak ki neden...
Bu gün dünyaya şov yapan isimler de hala bir birlerinden kuş alıp satmakta kan değişimi yapmaktadır.Daniel Mannes'ten Mannes Danie'den Florian'dan kuş alıp satmaktadır.
Zaten mükemmele de bu şekilde çaprazlamalarla değişik kanlarla ulaşırsın.
Sen kuşların hayrını gör bir gün herkes bir birini anlar...
+++Sezgin ANIL' Alıntı:Maşallah çok güzel hepsi Allah tüyleri kadar yavrularını almayı nasip etsin
TATİLE GELEN BİR AKRABAMA RİCA ETTİM ARABASINLA GETİRDİ HİÇ PROBLEM OLMAMIŞCoşkun ÖZDEMİR' Alıntı:Hayırlı olsun.
Birşey sormak istiyorum. Türkiye'ye kuşları nasıl soktunuz. Bu konuda bilgi verirmisiniz.