DANİEL LUTOLF BİLEZİKLİ KUŞLARİM (ALİ ÜNAL)İZMİR

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Mevlam nazardan sakınsın tüylerince yavru alırsın inşallah

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
S.Burak YAVAŞ' Alıntı:
Hayırlı olsun. Sağlık ve Bol Yavrulu Bir Üretim diliyorum. Bende Bazı Kişilere katılıyorum. Ne gerek var Yurtdışından Kuş getirtmeye. Türkiye'de de Kaliteli Kuşlar var ve Önemli olan Kendi Kalitemizi yakalayabilmek.
HEVES KIRMASAK OLMAZMI BU KALİTEDE KUŞ EMİN OL BENDEDE VARDI ZATEN AMA BU ADAMIN KUŞLARINA HEVES ETTİM VE ALDIM ALLAH SENİNDE KÜMESİNDE BÖYLE GÜZEL KUŞLAR OLMASINI NASİP ETSİN SAYGILAR.....

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Ali ÜNAL' Alıntı:
HEVES KIRMASAK OLMAZMI BU KALİTEDE KUŞ EMİN OL BENDEDE VARDI ZATEN AMA BU ADAMIN KUŞLARINA HEVES ETTİM VE ALDIM ALLAH SENİNDE KÜMESİNDE BÖYLE GÜZEL KUŞLAR OLMASINI NASİP ETSİN SAYGILAR.....
alkisd alkisd abi sen kuşları begenip almışsın allah hayırlı uğurlu etsin

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Ali ÜNAL' Alıntı:
Neden hevesin kırılacak ki neden...
Bu gün dünyaya şov yapan isimler de hala bir birlerinden kuş alıp satmakta kan değişimi yapmaktadır.Daniel Mannes'ten Mannes Danie'den Florian'dan kuş alıp satmaktadır.
Zaten mükemmele de bu şekilde çaprazlamalarla değişik kanlarla ulaşırsın.
Sen kuşların hayrını gör bir gün herkes bir birini anlar...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah çok güzel hepsi Allah tüyleri kadar yavrularını almayı nasip etsin

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Bilal ERDEM' Alıntı:
Neden hevesin kırılacak ki neden...
Bu gün dünyaya şov yapan isimler de hala bir birlerinden kuş alıp satmakta kan değişimi yapmaktadır.Daniel Mannes'ten Mannes Danie'den Florian'dan kuş alıp satmaktadır.
Zaten mükemmele de bu şekilde çaprazlamalarla değişik kanlarla ulaşırsın.
Sen kuşların hayrını gör bir gün herkes bir birini anlar...
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Yok Ali Abi, Estağfirullah. Ben Sadece Fikrimi sundum. Heves kırılcak Birşey yok. BirDahakine de Türkiye'den Kaliteli Kuşlar alırsın. Senin için de Deneyim olmuş olur. Yanlış anlaşıldıysam eğer Kusurumabakmayın..

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Hayırlı olsun.

Birşey sormak istiyorum. Türkiye'ye kuşları nasıl soktunuz. Bu konuda bilgi verirmisiniz.

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Mavi olanı en süperi bence. Hayırlı ve bol bol yavrular alırsınız inşallah.

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
Hayırlı olsun.

Birşey sormak istiyorum. Türkiye'ye kuşları nasıl soktunuz. Bu konuda bilgi verirmisiniz.
TATİLE GELEN BİR AKRABAMA RİCA ETTİM ARABASINLA GETİRDİ HİÇ PROBLEM OLMAMIŞ

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
kardeşim hayırlı olsun kuşların çok sağlıklı ve canlı duruyor.. allah mutluluğuna mutluluk katsın yavrularınıda görerek.. sevincin sevincimiz oldu ...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ALİ KARDEŞ MAAŞALLAH YAKIŞIR HER KUŞÇU KONUŞACAK ELBETTE HERKES FİKRİNİ SÖYLEYECEK AŞIK VEYSELE DEMİŞLER SENİN PARÇANI BATI MÜZİĞİ YAPMIŞLAR ODA DEMİŞ KIMI ISPANAĞI SARIMSAKLI YOĞURTLA KIMI SADE DİYE CEVAP VERMİŞ  ALLAH CC HERKESE GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN AMA KARDEŞ KUMESİ HAVALANDIRIRKEN BU TARAF CAMLARI AÇ ELE KAÇMASINLAR SLM  smileki smileki smileki