DANİEL LÜTOLF'UN VAZGEÇİLMEZİ !! BİR TOHUM ??? VE FAYDALARI ÜRETİCİLER İÇİN !!!

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
alkisd selamin aleyküm arkadaslar, ismim Tayfun araniza yeni katilmadim ama baya bir süredir sadece forumu takipteydim. Avusturya´da yasiyorum ama türkiyede izmir/Cigli´de oturuyorum. Bilal ERDEM kesinlikle bu derde caredir bencede. herkese yagmur taneleri gibi üretimler dilerim.  SAYGILAR...

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Elbette Bilal Erdem bu işi halledecektir.Benim Nacizane denemem sonucu Şu şekilde oldu

Junglegold tan merakım üzere sipariş verdim.Yarım kilo fiyatı £ 6,60 (Yaklaşık 18 TL) den Sipariş verdim. £ 10 (Yaklaşık 27 TL) ulaşım parası aldılar.Toplam 45 TL Kadar tuttu.10 gün sonra ptt tarafımdan evime teslim edildi.
Ürün eğer doğruysa dikkatimi ilk çeken anason kokusu oldu.2.side çok küçük taneli oluşu resimde yemle karşılaştırdığım boyutunu görebilirsiniz.Kuşlarımda daha denemedim yarın denemeyi düşünüyorum.Sonucu paylaşacağım

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Remzi DEMİR' Alıntı:
Elbette Bilal Erdem bu işi halledecektir.Benim Nacizane denemem sonucu Şu şekilde oldu

Junglegold tan merakım üzere sipariş verdim.Yarım kilo fiyatı £ 6,60 (Yaklaşık 18 TL) den Sipariş verdim. £ 10 (Yaklaşık 27 TL) ulaşım parası aldılar.Toplam 45 TL Kadar tuttu.10 gün sonra ptt tarafımdan evime teslim edildi.
Ürün eğer doğruysa dikkatimi ilk çeken anason kokusu oldu.2.side çok küçük taneli oluşu resimde yemle karşılaştırdığım boyutunu görebilirsiniz.Kuşlarımda daha denemedim yarın denemeyi düşünüyorum.Sonucu paylaşacağım

İnşaAllah tohum budur.

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Fonio paddy; Biolojik naturel bir katki olarak ilaclara alternatif,bagisiklik sitemini yormadan kanli ishal(kokzidiyoze) hastaligina önlem ve ilerlememis hastaligin tedavisi asamasinda kullanilan bir tohumdur.Tüm kafes kuslarina haftalik kus basina 20 gr olarak tavsiye edilmektedir.Bu tohumu yaklasik 3 senedir kullaniyorum,kesinlikle tek basina ne kesin önlem ve ne de kesinlikle tedavi edici bir özelligi yok.Yapilan yada hazirlanan bir programin bir parcasi olarak destekliyici bir etkisi var,kuslarda severek yiyorlar.Fonio paddy karisik yemden ayri olarak ya ayri kapta yada yemin üstüne serpilerek haftada 2 kere olarak kus basina 20 gr tavsiye ediliyor.Ben salmalara sürekli olarak 2-3 günde tazeliyerek veriyorum.Unutulmamasi gereken önecelikli sart, kuslarin yasam standartinin yüksek olmasi ve bagisiklik sisteminin kuvvetli olmasi, sonra bu tür katkilarin faydalari gelir.      A L I N T I

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
çok küçük ama yavru yemi andırır gibi minicik anason kokusu enteresan geldi.

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Megabakteri denilen illet basic ortamda artış gösteriyor ve asidik ortamda barınamıyor.Bu tohumda bir anlamda buna destek veriyor.İnşallah kısa zamanda elimizde olur.Faydalı olacağı kanısındayım...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM

İlk numune ürün bugün elime ulaştı.
Ürünü güzel bir inceleyip gelecek diğer numunelerle karşılaştırdıktan sonra İnşallah satış işlemleri için start vereceğiz kısmetse.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bilal ERDEM' Alıntı:

Ürünü güzel bir inceleyip gelecek diğer numunelerle karşılaştırdıktan sonra İnşallah satış işlemleri için start vereceğiz kısmetse.
kuş aleminin gözü aydın

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Merhaba arkadaşlar,
FONIOPADDY  i yıllardır kanaryalarımda kullanıyorum..
Bu tohum aslında Uguanda'da yetişen bir tür çim tohumu..Hali hazırda üzerinde ciddi araştırmalar yapıldığını biliyorum..Koksidyozu tedavi ediciliğinden ziyade kümeslerde bulaşmasını engellediği,hayvanların koksidyoza karşı direncini arttırdığı büyük ölçüde ispatlanmış..

COCCIDIOSIS aslında bilindiği gibi,kalın bağırsağa yerleşen ve dışkı yoluyla çok hızlı bulaşan bir iç parazit türü..

Dolayısı ile bu tohumun da etkisi bu paraziti etkisiz kılmakla sınırlı..

İlerlemiş koksidyoz vakaları,bağırsak içi dokusunda parazitin etkisi ile açılan yaralar ve iç kanamalar olarak görülüyor..Bu durumda mutlaka ve mutlaka uygun ilaç kullanmanız gerekiyor..

FONIOPADDY i kuşlarınızda şu şekilde kullanmanızı öneririm;

İlk gün miktar gözetmeksizin önlerine yiyebilecekleri kadar koyun,bırakın istedikleri kadar yesinler..

Bir hafta sonra kuş başına 1 çay kaşığı kadar verin..

Daha sonra 2 haftada bir 30 kuşa 1 yemek kaşığı kadar verin..

AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAF TİPİK BİR KOKSİDYOZLU DIŞKI RESMİDİR..BİLGİ OLARAK EKLEDİM..KUŞLARINIZDA BENZERİ BİR DIŞKI GÖRÜRSENİZ ACİL OLARAK KÜMES GENELİNDE ÖNLEM ALMANIZI ÖNERİRİM..

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Alpay abi verdiğin önemli bilgiler için teşekkürler. Ancak konunun ilk mesajinda bu tohumu mucizevi bişey gibi okuduk anladik, sizin söylediğinize göre bu kadar mucizevi bişey değil. Koksidyoz tedavisi haricinde baska hic bi yararini görmediniz mi? Tekrar teşekkür eder iyi günler dilerim

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Bende 2kilo siparis ettim, önümüzdeki haftaicinde elimde olacak ve birkac kus üstünde deneme yaptiktan sonra buradan sizlerle paylaşacağım

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bilal ERDEM' Alıntı:

4 gözle bekliyoruz. alkisd alkisd

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Ömer KAANTEKİN' Alıntı:
Alpay abi verdiğin önemli bilgiler için teşekkürler. Ancak konunun ilk mesajinda bu tohumu mucizevi bişey gibi okuduk anladik, sizin söylediğinize göre bu kadar mucizevi bişey değil. Koksidyoz tedavisi haricinde baska hic bi yararini görmediniz mi? Tekrar teşekkür eder iyi günler dilerim
ARKADAŞIM KONU BAŞLIĞINI İLK AÇTIĞIMDA ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA KARŞILAŞTIĞIMI VE ALINTI OLDUKLARINI ÖZELLİKLE ALTINA EKLEDİM BİLGİLENDİRMELERİN DİKKAT EDERSEN. . . BU TOHUM ASLINDA MUCİZE TOHUM DİYE ANILMAKTA BİR ÇOK SİTEDE TABİ KULLANMADAN BİLEMEYİZ BEN KULLANMADIM AMA Kİ BİLAL ABİYİ MERAK İÇERİSİNDE BEKLEMEKTEYİM ALIRIM KULLANIRIM YARARINI ZARARINI GÖRÜRÜM O ZAMAN NE İŞE YARADIĞINI KENDİ GÖZLERİMLE GÖRÜRÜM. . .
SAYGILAR. . .

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Bilal ERDEM' Alıntı:

BİLAL ABİ VERDİĞİN EMEK İÇİN SANA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM İNŞ. BAHSEDİLDİĞİ GİBİ MUCİZELER YARATIR Kİ O ZAMAN KUŞ SEVERLERİMİZ VE ÜRETİCİLERİMİZ ÇOK DAHA BASİT VE DOĞAL YOLLA TEDAVİ SAĞLAMA FIRSATI BULACAKLARDIR BAZI KORKULAN HASTALIKLARA. . .! BUDA BENİ EN AZINDAN BU OLAYA VESİLE OLDUĞUM İÇİN BİR NEBZE OLSUN MUTLULUK VERECEKTİR. . . AMA Kİ BURADA EN BÜYÜK VAZİFEYİ SEN ÜSTLENDİĞİN İÇİN EMEKLERİNİN BOŞA OLMADIĞINI GÖRMEK BENİ ÇOK ÇOK DAHA MUTLU EDECEKTİR...
SAYGILAR . . .

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Tuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:
ARKADAŞIM KONU BAŞLIĞINI İLK AÇTIĞIMDA ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA KARŞILAŞTIĞIMI VE ALINTI OLDUKLARINI ÖZELLİKLE ALTINA EKLEDİM BİLGİLENDİRMELERİN DİKKAT EDERSEN. . . BU TOHUM ASLINDA MUCİZE TOHUM DİYE ANILMAKTA BİR ÇOK SİTEDE TABİ KULLANMADAN BİLEMEYİZ BEN KULLANMADIM AMA Kİ BİLAL ABİYİ MERAK İÇERİSİNDE BEKLEMEKTEYİM ALIRIM KULLANIRIM YARARINI ZARARINI GÖRÜRÜM O ZAMAN NE İŞE YARADIĞINI KENDİ GÖZLERİMLE GÖRÜRÜM. . .
SAYGILAR. . .
Arkadaşım senin yazdığının aksini yada yanlış olduğunu idda etmedim.  Hatta düşündüğünün aksine ben de araştırma yapıp 2kg sipariş ettim. Sadece daha önce kullandığı için Alpay abiye bir soru sordum. Niye böyle bir yorum yaptın şu an anlayabilmis degilim sanırım yanlış anladın yorumumu. Ben de önümüzdeki hafta içinde deneyip gözlemlerimi sizlerle paylaşacağım. Saygılar,iyi foforumlar