Deli nature yem mi ? yoksa Versele laga yem mi. 20 kg.lık ACİL

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Arkadaşlar versele laga yem kullanıyordum ama deli nature yem de gördüm. İyi olduğu söleniyor. Sizce de hangi yemi tavsiye edersiniz.

ümit çetin

Yeni Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
çetin
dostum ben ikisinide kullandım ama deli nature tek bide yem tanecikleri secme gibi
daha iri ve tozmuyo

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Birkaç marka kullandım bravo çeşitleri verse laga vs.. En yüksek verimi Deli Natureden Aldım yem dökme olayları neredeyse bitti.Tek kötü tarafı şimdi başka yem beğenmiyorlar yemiyorlar sadece nature yiyorlar..Temin Yeri olarakta www.elapet.com dan  hakan beyden temin edebilirsin.Ama netten değilde siparişi telefonla verirsen daha iyi olacaktır.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Deli nature bana da tavsiye ediyor. Fikrine değer verdiğim abilerim. Hem de ucuz. Bence alın. Yok pahasına.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Tavsiye üzerine deli nature aldım.Kuşlar resmen yeme doydular...Kesinlikle deli natureyi tavsiye ediyorum.Diğeri hakkında bilgim yok o yüzden birşey diyemiyeceğim.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Remzi DEMİR' Alıntı:
Birkaç marka kullandım bravo çeşitleri verse laga vs.. En yüksek verimi Deli Natureden Aldım yem dökme olayları neredeyse bitti.Tek kötü tarafı şimdi başka yem beğenmiyorlar yemiyorlar sadece nature yiyorlar..Temin Yeri olarakta www.elapet.com dan  hakan beyden temin edebilirsin.Ama netten değilde siparişi telefonla verirsen daha iyi olacaktır.
elapette bir çok çeşidi var, hangisi muhabbet kuşu için en iyisidir acaba, 93 HEALTHSEED MIXTURE SUPREME 15 KG(SAĞLIK TOHUMLARI KARIŞIMI) adlı bir ürün var, 100 lira, bu nasıldır? En çok hangisini önerirsiniz?

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
hepinizin değerli yorumu için tşk ederim. deli NATURE aldım...  çok deli bir yem açınca anladım :) karışım oranını beğendim.

Bir sorum daha CEDE  mama aldım muhabbetler için... bu ürünün paketi açınca saklama koşulları nedir....  kapalı halde  de saklama koşullarını öğrenebilirmiyimz sizden... tşk ederim.. çok önemli... :)

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Ahmet KARA.' Alıntı:
elapette bir çok çeşidi var, hangisi muhabbet kuşu için en iyisidir acaba, 93 HEALTHSEED MIXTURE SUPREME 15 KG(SAĞLIK TOHUMLARI KARIŞIMI) adlı bir ürün var, 100 lira, bu nasıldır? En çok hangisini önerirsiniz?
DELİ NATURE 67 BUDGIE BREEDING 20 KG 65 TL kullandığım ürün söz ettiğiniz ürünü kullanmadım

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Mehmet AYAN' Alıntı:
hepinizin değerli yorumu için tşk ederim. deli NATURE aldım...  çok deli bir yem açınca anladım :) karışım oranını beğendim.

Bir sorum daha CEDE  mama aldım muhabbetler için... bu ürünün paketi açınca saklama koşulları nedir....  kapalı halde  de saklama koşullarını öğrenebilirmiyimz sizden... tşk ederim.. çok önemli... :)
Ben saklama kabında ağzı kapalı kuru şekilde  olarak  ışık alamayan dolap (buzdolabı değil) içerisinde tutuyorum sorun olmadı şu ana kadar

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Remzi DEMİR' Alıntı:
Ben saklama kabında ağzı kapalı kuru şekilde  olarak  ışık alamayan dolap (buzdolabı değil) içerisinde tutuyorum sorun olmadı şu ana kadar

tşk ederim remzi kardeşim :) kullanıma açtığımız paket te dahil değilmi ?? onuda kapalı kapta saklayabiliriz...?

Ahmet Haner

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Haner
Vivid bird mü deli nature mi?

HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Haner

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet