dolunay-15
Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar versele laga yem kullanıyordum ama deli nature yem de gördüm. İyi olduğu söleniyor. Sizce de hangi yemi tavsiye edersiniz.
+1Ersin AKSAR' Alıntı:deli nature on numara yem
+1Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
tavsiye ederim.Gökhan YILDIZLI' Alıntı:deli nature
++++Ersin AKSAR' Alıntı:deli nature on numara yem
elapette bir çok çeşidi var, hangisi muhabbet kuşu için en iyisidir acaba, 93 HEALTHSEED MIXTURE SUPREME 15 KG(SAĞLIK TOHUMLARI KARIŞIMI) adlı bir ürün var, 100 lira, bu nasıldır? En çok hangisini önerirsiniz?Remzi DEMİR' Alıntı:Birkaç marka kullandım bravo çeşitleri verse laga vs.. En yüksek verimi Deli Natureden Aldım yem dökme olayları neredeyse bitti.Tek kötü tarafı şimdi başka yem beğenmiyorlar yemiyorlar sadece nature yiyorlar..Temin Yeri olarakta www.elapet.com dan hakan beyden temin edebilirsin.Ama netten değilde siparişi telefonla verirsen daha iyi olacaktır.
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:deli nature
DELİ NATURE 67 BUDGIE BREEDING 20 KG 65 TL kullandığım ürün söz ettiğiniz ürünü kullanmadımAhmet KARA.' Alıntı:elapette bir çok çeşidi var, hangisi muhabbet kuşu için en iyisidir acaba, 93 HEALTHSEED MIXTURE SUPREME 15 KG(SAĞLIK TOHUMLARI KARIŞIMI) adlı bir ürün var, 100 lira, bu nasıldır? En çok hangisini önerirsiniz?
Ben saklama kabında ağzı kapalı kuru şekilde olarak ışık alamayan dolap (buzdolabı değil) içerisinde tutuyorum sorun olmadı şu ana kadarMehmet AYAN' Alıntı:hepinizin değerli yorumu için tşk ederim. deli NATURE aldım... çok deli bir yem açınca anladımkarışım oranını beğendim.
Bir sorum daha CEDE mama aldım muhabbetler için... bu ürünün paketi açınca saklama koşulları nedir.... kapalı halde de saklama koşullarını öğrenebilirmiyimz sizden... tşk ederim.. çok önemli...![]()
Remzi DEMİR' Alıntı:Ben saklama kabında ağzı kapalı kuru şekilde olarak ışık alamayan dolap (buzdolabı değil) içerisinde tutuyorum sorun olmadı şu ana kadar