DEPOMİN KULLANIM SÜRESİ

alihaydar_1

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Haydar
Tüm arkadaşlara selamlar.
Öncelikle kendimden bahsedeyim;
İsmim A.Haydar, Veteriner Hekimim, Depomin üreten VETAŞ firmasınında 6 yıldır İstanbul ve Trakya sorumlusuyum.  Adavet isimli arkadaş ile üretimhanemizi kurmaya çalışan şimdilik 70 kuşu olan üretici adayıyız. Bu genel bilgilerden sonra;
Şimdi Depomin ile ilgili soruları  yanıtlayayım. Depomin mineral kombinasyonudur.İçerdiği
73 g Fosfor
30.69 g Kalsiyum
1.573 g Sodyum
3.192 g Magnezyum
1.048 g Potasyum
1.583 g Demir
0.582 g Manganez
0.228 g Kobalt
0.623 g Çinko
0.238 g Bakır ve amino asitlerden oluşan ilaç ruhsatına sahip bir üründür.
İçeriğindeki mineraller aminoasit kılıflara sarıldığı için tüm hayvanlarda bağırsaklardan hızlı ve yüksek bir emilime sahiptir. 250 ml ambalaj 2010 itibari ile üretimden çekilmiştir. 1-5 ve 20 litrelik ambaljlarda satılmaktadır.  İçerdiği amino asit ve minerallerden ötürü aşırı sıcaktan  ve uzun süreli hava temasından korunarak  saklanması gerekmektedir.  Özellikle 1 Litrelik ambalajında kapağı ve kapak altındaki tıpa  kullanıldıktan sonra sıkıca kapatılır ve sıcaktan korunarak serin bir yerde saklanırsa üründe hiçbir problem olmadan kullanılır. Fakat bu defalarca açıp kapatarak aylarca kullanılacağı anlamına gelmez. Ruhsatlı ilaçlar üzerinde yazan bilgiler firmaların daha çok satmak için değil oluşabilecek problemler hakkında üreticileri uyarmak için Tarım Bakanlığı onay ve izini ile yazdıkları uyarı ve bilgilerdir.
Konuyu genel anlamda toparlarsak sıkıca kapatılmak şartı ile 4 haftadan da uzun süre kullanılabilir. Ama hayvan sayısı az ve uzun sürede tüketilecek ise 1 litrelik ambalajları tercih etmek gerekir.
Umarım konuya açıklık getirebilmişimdir.

A.Haydar GÜMÜŞBAŞ
Veteriner Hekim.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
BU FIS FIS ŞİŞE FİKRİ UYGULANABİLİRMİ ÜRETİCİNİNDE FİKRİNİ MERAK ETTİM İLACIN ÖMRÜNÜ UZATMADA BİR ALTERNATİF YÖNTEM OLARAK KULLANILABİLİRMİ ? YOKSA İLACIN KİMYASINI BOZARMI ? BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜRLER !

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
Volkan fısfıs larda kullanırsan şöyle birşey olacak, her sıkmanda kaptaki ilaç hava ile sürkilasyon yapacak daha çabuk fermantasyona uğrayacak.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Serdar SİRKECİ' Alıntı:
Volkan fısfıs larda kullanırsan şöyle birşey olacak, her sıkmanda kaptaki ilaç hava ile sürkilasyon yapacak daha çabuk fermantasyona uğrayacak.
Anladım o zaman sadece Buzdolabında saklasam yeterli olur galiba TEŞEKKÜRLER .

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ali hoş geldin safa getirdin
Vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler
Senlen bir kere görüştük daha görüşemedik
Senin İlker gene gelmişti kuşları almaya senin tecrubelerinden yararlanmak isteriz katılımlarını beklerim
saygılar

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
Alihaydar kardeş hem hoş geldin hemde vermiş olduğun bilgilerden dolayı teşekkürler

malazlar

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Keskin
Bu ilacın 1 litlersinin fiyatı nedir peki birde Aminovit varmış onunda fiyatını kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Arkadaşlar ben 1 litresini 10 tly aldım. 1 lt depomini siyah poşet sararak 4 de böldüm sizlerden ricam 1 litre suya depominin 1 litrelik kapağıylamı eklemem gerekiyor saygılar.

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
bende 1litre suya, 1 lıtrelık depomin kapagının cok gelecegini düsünüyorum.bugun aldım sulukları soktum yarın kullanıcam.net bi cevap lütfen.saygılar

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba arkadaşlar Depomini yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum 1 lt'lik ambalajında olandan alıyorum serin yerde muhafaza ediyorum şimdiye kadar bir bozulma görmedim kullanım oranına gelince 1 lt'ye 1 ml şeklinde kullanıyorum zaten fazla koyunca kuşlar içmiyorlar tecrübeyle sabittir sevgiler saygılar..