muhendis155
Uzman Üyemiz
Murat KARAYEL' Alıntı:KUŞUN BİRŞEYİ YOK YUMURTASI OLABILIR
Murat KARAYEL' Alıntı:KUŞUN BİRŞEYİ YOK YUMURTASI OLABILIR
Faruk ŞANLI' Alıntı:kuşunuz yumurtalı fazla rahatsız etmeyın.
Örtü örtmek yanlış bir yöntemdir.Mert BUTAY' Alıntı:Kafesinizin Üstüne Örtümü Çekersiniz Genelde Bu Doğrumu Peki Ben Üstünü Örtümüyorumda O Yüzden Sordum
Abi ilk önce ihtimali düşünüp yumurtayı beklemeli bence Mehtap abla. Her şeyi kötüye yormamak lazım. Bir sorun gelişirse gereken desteği ve yardımı yine herkes göstermeye çalışır.Mustafa BURUK' Alıntı:Kuşu elinize alıp şiş tarafta ur varmı diye bakın bence.Benim bir dişimin olmuştu sonrada yumurta tıknamsı sonucu öldüevde yokken ikinci yumurtasında.Yumurta şişliğini kuşun poposuna alttan bakınca daha iyi anlıyorum açık oluyo ;D Siz emin olun fındıktan küçük mercimekten büyük ur olmasın poposunun orda ama üstte
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Abi ilk önce ihtimali düşünüp yumurtayı beklemeli bence Mehtap abla. Her şeyi kötüye yormamak lazım. Bir sorun gelişirse gereken desteği ve yardımı yine herkes göstermeye çalışır.
Ya kıskanmayınMüslüm GÖYCE' Alıntı:Şimdiden hayırlı olsun.
Kıskandım valla![]()
O oo oda birşey mi? Ben 1 senedir bekliyorum tık yok dişide. İmreniyor insanMehtap YILMAZ' Alıntı:Ya kıskanmayınben çok bekledim ama altı aydır bekliyorum 3 çift yaptım kuşları yumurta almak hevesiyle onlarda inat etti bende
![]()