Dişi kuşum fındığın sırtı niye şiş acaba?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı yavrular alırımda onlarıda buradan paylaşırım.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Rahatsız etmemeye çalışıyorum ayrı bir odadalar zaten arada giriyoruz ama çok sık değil.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abla İnşallah dolu yumurtalardır. Bizi de gelişmelerden haberdar etmeyi unutma ;)

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Kafesinizin Üstüne Örtümü Çekersiniz Genelde Bu Doğrumu Peki Ben Üstünü Örtümüyorumda O Yüzden Sordum

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mert BUTAY' Alıntı:
Kafesinizin Üstüne Örtümü Çekersiniz Genelde Bu Doğrumu Peki Ben Üstünü Örtümüyorumda O Yüzden Sordum
Örtü örtmek yanlış bir yöntemdir.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yok bende pek örtü örtme taraftarı değilim yazık hayvanlara örtünün altında yaşanır mı yaw?? onlarda canlı sonuçta.

mustafa buruk

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
buruk
Kuşu elinize alıp şiş tarafta ur varmı diye bakın bence.Benim bir dişimin olmuştu sonrada yumurta tıknamsı sonucu öldü :( evde yokken ikinci yumurtasında.Yumurta şişliğini kuşun poposuna alttan bakınca daha iyi anlıyorum açık oluyo ;D Siz emin olun fındıktan küçük mercimekten büyük ur olmasın poposunun orda ama üstte

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mustafa BURUK' Alıntı:
Kuşu elinize alıp şiş tarafta ur varmı diye bakın bence.Benim bir dişimin olmuştu sonrada yumurta tıknamsı sonucu öldü :( evde yokken ikinci yumurtasında.Yumurta şişliğini kuşun poposuna alttan bakınca daha iyi anlıyorum açık oluyo ;D Siz emin olun fındıktan küçük mercimekten büyük ur olmasın poposunun orda ama üstte
Abi ilk önce ihtimali düşünüp yumurtayı beklemeli bence Mehtap abla. Her şeyi kötüye yormamak lazım. Bir sorun gelişirse gereken desteği ve yardımı yine herkes göstermeye çalışır.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
öncelikle rahatsız etmeyiniz.. daha sonra  döllenme sürecini bekleyiniz banada yumurta geldi  kuvvetle ihtimal ama yuvaya  ilgisizliğini yadırgadım durun bakalım bir hafta daha...
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi ilk önce ihtimali düşünüp yumurtayı beklemeli bence Mehtap abla. Her şeyi kötüye yormamak lazım. Bir sorun gelişirse gereken desteği ve yardımı yine herkes göstermeye çalışır.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yuvaya dişiden çok erkek daha ilgili dişi çok az giriyor yumurtlayacaksa vaktinin çoğunu yuvada geçirir diyordu ustalar o yüzden bende emin olamadım. Elime alıp bakmak istemedim ürkek bir kuş elimi kafese soktuğumda bile oradan oraya kaçar korkutmak istemiyorum şuanda. Sanırım şimdilik beklemeliyim.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Müslüm GÖYCE' Alıntı:
Şimdiden hayırlı olsun.

Kıskandım valla :D
Ya kıskanmayın :) ben çok bekledim ama altı aydır bekliyorum 3 çift yaptım kuşları yumurta almak hevesiyle onlarda inat etti bende :)

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Ya kıskanmayın :) ben çok bekledim ama altı aydır bekliyorum 3 çift yaptım kuşları yumurta almak hevesiyle onlarda inat etti bende :)
O oo oda birşey mi? Ben 1 senedir bekliyorum tık yok dişide. İmreniyor insan :D :D

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Aynı benimde öyleydi dişide tık yoktu ama eğer yumurtaysa henüz emin olamadımda sabır ve emeğimin neticesi olacak :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Eğer yumurtası varsa kaç güne yumurtlaması gerekir acaba? İnşallah kafese yumurtlamaz.