Yumurtanin icinde ne olur, ne olmaz kim ne bilsin, ...
Benim Ku$larda`da görüyorum, hesap ettigimde cikiyor, etmedigimde, birde hic hayalini bile edemedigim, ...
Kulucka döneminde yumurtalar Anne tarafindan isiniyor, ... yuvayi terk edip oda gerekli ihtiyaclarini görmesi gerek, biraktigi di$ki en güzel örnek, ... büyük büyük olur genelde, ... yani yumurtalar kulucka makinasi gibi isindirilmiyor, ... bu demektirki, icinde sicakligi aldikca geli$en ve büyüyen can ayni hizla geli$miyor, ... bu demektirki, bazi geli$meler o an durur, kalir, yenilerine sebep verir, veya daha baskin, yani dominant olana yer verir ister istemez, ... Mutasyonlarda genelde durum bundan ibaret, ... tabi Rainbow ile Rainbow büyük ihtimal ile Rainbow verirse iyidir, ... verecegi, ... tabi saf ise, ama Rainbow zaten mutasyon oldugu icin safda olamiyor, ...
1,0: 50% sari kafa ( 2 faktörlü ) acik mavi
1,0: 50% sari kafa( 2 faktörlü ) koyu mavi
0,1: 50% acik mavi ( 2 faktörlü ) sari kafa
0,1: 50% koyu mavi ( 2 faktörlü ) sari kafa
vermesi büyük olasilik !!! Hesabima göre, ... dogada iki ye$il dersek ne verir ?
1,0: 50% acik ye$il
1,0: 50% koyu ye$il
0,1: 50% acik ye$il
0,1: 50% koyu ye$il
yani, beyaz verme olasiligi zaten yok, cogu genelde ye$il oldugu icin, bahsedilen beyaz renk ise mavi faktöründen geldigi icin, ye$il`lerden düz beyaz cikma ihtimali zaten oldukca az, ciksa ciksa sarili ye$il veya sari cikar ilk etapta !!!
Fakat yine diyorum, yumurtanin icinden hangi reaksiyonlar meydana gelir, biz nerden bilelim, ... di$ görüntü bildigimiz yumurta, fakat ici cok entersan ve kompleks bir durum, bilindigi gibi en büyük ku$ bile bir yumurtadan cikmi$tir, yumurtanin beyazi bize ku$ diye görünen, yumurtanin sarisi ise yumurtada geli$en yavrunun yem kaynagi, ... bilmiyenler icin, ...
Velhasilikelam, dogada kendini rengi ile zaten koriyamiyan kaderine razi gelmeli, suc onun degildir elbetde, fakat buda doganin kanunu, ... cenàbi Allah böyle uygun görmü$, ... acimasizda görünse, birinin ya$amasi icin digerinin ölmesi gerekiyor, oda zevkine öldürmüyorya, onunda yuvasinda yem bekliyenler var, ...
Saygilar