dükkanda fare

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
iyi akşamlar arkadaşlar kuşlarıma baktığım dükkanda fare gördüm ne yapmalıyım ilaçmı koymalıyım ilaç koyunca kuşlara zararı olur mu şimdiden teşekkür ederim

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
bayerin pasta şeklinde fare zehirleri var onu kullanın faydasını görürsünüz kuşların ulaşamayacağı yerlere koyun ve dikkat edin kuşlar yemesin çok zehirlidir.

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
bence ilaç koyun ama kuşları başka ortama alın fareler ilaçlardan kaçabilir ve kafese yönelebilir bir abimin fare saldırısı sonucunda 10 hayvanı telef oldu :(

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İlaçtan ziyade, fare yapışkanı daha etkilidir. Eğer etrafta yiyeceği yem v.s. varsa zehire gidip yemez. Ama köşelere karton üzerine yapışkan koyarsanız mutlaka yakalanacaktır. Birde kuşlarınızı tehlikeye atmayın.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Mehmet Kıdır' Alıntı:
İlaçtan ziyade, fare yapışkanı daha etkilidir. Eğer etrafta yiyeceği yem v.s. varsa zehire gidip yemez. Ama köşelere karton üzerine yapışkan koyarsanız mutlaka yakalanacaktır. Birde kuşlarınızı tehlikeye atmayın.
ilaç kullanmaktan çekiniyorsanız Mehmet Bey in tavsiyesini uygulayın bu uygulamada sonuç verir

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
ilaç koyunca kokusu mubişlere zarar verir mi? bide ilaçlardan kaçıp kafeslere çıkarlarmı? eğer bunlar olmaz derseniz duvar kenarlarına yapışkan ortaya ilaç koyacağım. olabilir derseniz sadece yapışkan koyacağım. bide kapan nasıl olur???

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
teşekkür ederim yanıtlar için. yarın bayerin ilaçını alıyorum ve yapışkan işini de yapıyorum. aklım kuşlarda işallah yarına kadar zarar vermez...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
aslında bir espri yapasım vardıda serdar alınabilir diye vazgeçiyorum neyse çaktırmadan yapayım ama serdar kızma hepimiz kardeşiz en büyük ilacı kedi al bir tane kedi kökünü kurutsun  :D  şaka yapıyorum heee

mstk77

Üyemiz
bana kalırsa eski usulü dene muhtemelen farenin yuvasıda dükkanın içindedir dükkanın ne üzerine bilmiyorum ama zehir verirsen fare dükkanın içerisinde ulu orta biryerde ölebilir ahşap tuzaklar var içerisine farenin sevebileceği bir gıda ürünü koyarsın  fare içerisine giriyor, tekrar çıkamıyor sonra al istediğin yere at

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
kedi bizimde aklımıza geldi :) de farenin mi kökünü kuruturdu yoksa kuşların mı bilemiyorum :) ama kesin kendini cennette hissederdi..

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
reid in palet yemleri farelerin çok sevdiği bir zehir iç kanama ile ölüyorlar

kanaryaci

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.sultanpapaganlari.com
Adı
Mahmut
Soyadı
Karayol
mustafa öztürk' Alıntı:
bana kalırsa eski usulü dene muhtemelen farenin yuvasıda dükkanın içindedir dükkanın ne üzerine bilmiyorum ama zehir verirsen fare dükkanın içerisinde ulu orta biryerde ölebilir ahşap tuzaklar var içerisine farenin sevebileceği bir gıda ürünü koyarsın  fare içerisine giriyor, tekrar çıkamıyor sonra al istediğin yere at
O hiç İşe yaramıyor...Fareler girmiyor ona.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
İLAÇ KOYUN  YAPIŞKAN KOYUN KAPAN KURUN MUHAKKAK YAKALARSINIZ KAÇIŞI KALMIYOR İNŞALLAH EN KISA SÜREDE SORUNU HALLEDERSİNİZ

sadettin

Üyemiz
Adı
SADETTİN
Soyadı
SERBES
aman kardeşim benim kuşların oraya yuva yapmışlar farkattiğimde bayağı çoğalmışlar fare zehirleriyle hallettim ama o günden beri kuşlar da hastalıktan kurtulmuyorum her halde pislikleri den gelen hestalık bulaşıcı yoksa kuşların yavruları yumurtaları dahil her şeyi yiyiyorlar aman dikkat.