serdarrr
Takipçi Üyemiz
iyi akşamlar arkadaşlar kuşlarıma baktığım dükkanda fare gördüm ne yapmalıyım ilaçmı koymalıyım ilaç koyunca kuşlara zararı olur mu şimdiden teşekkür ederim
ilaç kullanmaktan çekiniyorsanız Mehmet Bey in tavsiyesini uygulayın bu uygulamada sonuç verirMehmet Kıdır' Alıntı:İlaçtan ziyade, fare yapışkanı daha etkilidir. Eğer etrafta yiyeceği yem v.s. varsa zehire gidip yemez. Ama köşelere karton üzerine yapışkan koyarsanız mutlaka yakalanacaktır. Birde kuşlarınızı tehlikeye atmayın.
bu ilaç çok etkili bunu biliyorumosiergin' Alıntı:bayerin pasta şeklinde fare zehirleri var onu kullanın faydasını görürsünüz kuşların ulaşamayacağı yerlere koyun ve dikkat edin kuşlar yemesin çok zehirlidir.
O hiç İşe yaramıyor...Fareler girmiyor ona.mustafa öztürk' Alıntı:bana kalırsa eski usulü dene muhtemelen farenin yuvasıda dükkanın içindedir dükkanın ne üzerine bilmiyorum ama zehir verirsen fare dükkanın içerisinde ulu orta biryerde ölebilir ahşap tuzaklar var içerisine farenin sevebileceği bir gıda ürünü koyarsın fare içerisine giriyor, tekrar çıkamıyor sonra al istediğin yere at