Elma sirkesi !!!

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
:)  Arkadaşlar bu elmasirkesini bende kullanıyorum,kullanmamızın amacı kuşlarımızı iç parazitlerden korumak ve sudan kaynaklanabilecek solunum yolu enfeksyonlarını engellemek..  Ölçek olarak ta 1lt.ye 3 damla haftada iki kez uyguluyorum.
  Ayrıca şaşırdığım, benimde bilmediğim konu elma sirkesinin iştah açtığını duymuştum fakat kurumaya soktuğunu sayenizde bende yeni öğrendim.    :eek:(teşekkürler)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
taner arslan' Alıntı:
:)  Arkadaşlar bu elmasirkesini bende kullanıyorum,kullanmamızın amacı kuşlarımızı iç parazitlerden korumak ve sudan kaynaklanabilecek solunum yolu enfeksyonlarını engellemek..  Ölçek olarak ta 1lt.ye 3 damla haftada iki kez uyguluyorum.
  Ayrıca şaşırdığım, benimde bilmediğim konu elma sirkesinin iştah açtığını duymuştum fakat kurumaya soktuğunu sayenizde bende yeni öğrendim.    :eek:(teşekkürler)
Sirke kurumaya sokmaz. Tam tersi kurumayı engeller.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
motifcan' Alıntı:
tüy değişimindeki kuslara sürdüğümüzde iyi gelir mi peki?
Pamuğu biraz sirkeye batırıp kuşun tüğlerini okşar şekilde temizliyorum. Rahatlatır.

motifcan

Uzman Üyemiz
Mehmet Kıdır' Alıntı:
motifcan' Alıntı:
tüy değişimindeki kuslara sürdüğümüzde iyi gelir mi peki?
Pamuğu biraz sirkeye batırıp kuşun tüğlerini okşar şekilde temizliyorum. Rahatlatır.
öğrenmem cok iyi oldu yavruluk tüy değişinde anladığım kadarı ile cok kaşınıyor yeni tüyler çıkıyor görüyorum hemen uygulucam saolun.. :)