asersoz
Uzman Üyemiz
tşk ler
davutbey bende tam aksine kuruma hastalığının koruyucu önlemi olarak billiyorum.davut koç' Alıntı:elma sirkesini fazla verirsen kuşlar kurumaya başlar
Sirke kurumaya sokmaz. Tam tersi kurumayı engeller.taner arslan' Alıntı:Arkadaşlar bu elmasirkesini bende kullanıyorum,kullanmamızın amacı kuşlarımızı iç parazitlerden korumak ve sudan kaynaklanabilecek solunum yolu enfeksyonlarını engellemek.. Ölçek olarak ta 1lt.ye 3 damla haftada iki kez uyguluyorum.
Ayrıca şaşırdığım, benimde bilmediğim konu elma sirkesinin iştah açtığını duymuştum fakat kurumaya soktuğunu sayenizde bende yeni öğrendim.(teşekkürler)
Pamuğu biraz sirkeye batırıp kuşun tüğlerini okşar şekilde temizliyorum. Rahatlatır.motifcan' Alıntı:tüy değişimindeki kuslara sürdüğümüzde iyi gelir mi peki?
öğrenmem cok iyi oldu yavruluk tüy değişinde anladığım kadarı ile cok kaşınıyor yeni tüyler çıkıyor görüyorum hemen uygulucam saolun..Mehmet Kıdır' Alıntı:Pamuğu biraz sirkeye batırıp kuşun tüğlerini okşar şekilde temizliyorum. Rahatlatır.motifcan' Alıntı:tüy değişimindeki kuslara sürdüğümüzde iyi gelir mi peki?