Arkadaşlar VİTAFORM ANTİBİYOTİKTİR.Saglıklı kuşlarınızda ANTİBİYOTİK kullanmayınız.ömer adam' Alıntı:bu olayda genelde kendi yavrunda oluyor ama en büyük riski ise yumurta tıkanması olmaolasılığı yüksek bunun içinde ilk kuluçkadan önce vitaform vererek kanal yollarının güçlenmesini sağlamalısın, vitaform yüzünden sık yumurtlaması sonucu muhakkak fazladan 1-2 yumurta boş olur ama zaten ilk kuluçkada az yavru vermesi bena göre iyidir.
+ 5 aylıkken çiftleşmeye başlayabilirler.BORA DERİCİ' Alıntı:Arkadaşlar VİTAFORM ANTİBİYOTİKTİR.Saglıklı kuşlarınızda ANTİBİYOTİK kullanmayınız.
vitaformun antibiyotik olduğunu biliyorum Bora beyBORA DERİCİ' Alıntı:Arkadaşlar VİTAFORM ANTİBİYOTİKTİR.Saglıklı kuşlarınızda ANTİBİYOTİK kullanmayınız.
http://www.vetas.com.tr/Dokumanlar/Urunler/VitaForm_Tur_30072010_1441.pdfömer adam' Alıntı:vitaformun antibiyotik olduğunu biliyorum Bora bey
vitaform yumurta kanallarında etkilidir sadece yumurta tıkanması riskini azaltmak için ilk kuluçkanın 2-3 yumurtası gelene kadar veriyorum , ondan sonra vermiyorum zaten.
Uyarınız için teşekkürler Bota bey . Konuya tam hakim olmayan arkadaşlar için belirteyim çok yumurta çok yavru değildir Yani bilinçsiz antibiyotik kullanımı çok zararlıdır
Bence de.MEHMET KIDIR' Alıntı:5 aylıkken çiftleşmeye başlayabilirler.
Sonuna kadar katılıyorum. + Lütfen forumda büyük harf kullanmayalım. Küçük harfin, büyük harfin ne anlama geldiğini bilelim, bilmiyorsak öğrenelim. neeeeMEHMET KIDIR' Alıntı:Kuşların sperma ve yumurtalıkları hazır olmadan çiftleşmezler, bunların hazır olması demek kuşların yumurtlamaya hazır olması demektir. Yukarıdakileri dikkatlice okumanızı ve varsa tavsiye mesajını göstermenizi rica ederim. Kimse bebekleri çifte atın çiftleşsin demiyor. Ne zaman çiftleşecekleri sorulmuş bizlerde söyledik. Herkes kendi başına ne gelmişse yazmış. İsteyen 6 ay bekler, isteyen 6 sene bekler. Forumda bağırmaya gerek yok.
Mehmet beye katılıyorum.MEHMET KIDIR' Alıntı:Kuşların sperma ve yumurtalıkları hazır olmadan çiftleşmezler, bunların hazır olması demek kuşların yumurtlamaya hazır olması demektir. Yukarıdakileri dikkatlice okumanızı ve varsa tavsiye mesajını göstermenizi rica ederim. Kimse bebekleri çifte atın çiftleşsin demiyor. Ne zaman çiftleşecekleri sorulmuş bizlerde söyledik. Herkes kendi başına ne gelmişse yazmış. İsteyen 6 ay bekler, isteyen 6 sene bekler. Forumda bağırmaya gerek yok.