direk konuya giricem zaten kendimi kötü hiisediyorum :-[
dişi kuşum ile erkek kuşumu ayırdım dişi kuş sürekli yuvalığından çıkmıyor erkek kuşta onu istediği belli
buluşamayınca erkek kuş bir anlık boşluğumda kafesten kaçtı ve baya bi süre yakalayamadım yakaladıktan sonra da
bi tepinme hissettim ama bi kurtulma çapası değildi parmağımı çekince anladım olanı
resmen serçe parmağıma tecavüz etti
şimdi geldik kafamdaki 999999 sorudan bi kaçına
:
sizce parmağımdan ilk yumurtayı kaç gün sonra alırım ?
şakaydı 
1.erkek kuşumun böyle yapmasının sebebi elimden bırakmam için bi üstünlük çabasımıydı yoksa dişi kuşum kızgın ve kendini kolay kolay elletmiyo dişi ile çiftleştiklerinide hiç görmedim bu yüzden çiftleşme isteğimiydi?
2.dişi kuşum uzun zamandır yuvasını kolay kolay bırakmıyo ve yuvadan hiç ayrılmıyo denebilir orda burda uçan kuş kafesleri değiştirirken yuvayı bırakmadı içindende kaçmadı sizce bunun sebebi ne olabilir?
3.kuşları ayrı kafeslerde ne kadar bırakmalıyım?
4. kuşum kuyruk ve kanat yapsına göre sizce çiftleşme olmuşmudur?
işte resimler.
mavi:dişi
yeşil: erkek
Videoları:
18042011007
18042011008
dişi kuşum ile erkek kuşumu ayırdım dişi kuş sürekli yuvalığından çıkmıyor erkek kuşta onu istediği belli
sizce parmağımdan ilk yumurtayı kaç gün sonra alırım ?
1.erkek kuşumun böyle yapmasının sebebi elimden bırakmam için bi üstünlük çabasımıydı yoksa dişi kuşum kızgın ve kendini kolay kolay elletmiyo dişi ile çiftleştiklerinide hiç görmedim bu yüzden çiftleşme isteğimiydi?
2.dişi kuşum uzun zamandır yuvasını kolay kolay bırakmıyo ve yuvadan hiç ayrılmıyo denebilir orda burda uçan kuş kafesleri değiştirirken yuvayı bırakmadı içindende kaçmadı sizce bunun sebebi ne olabilir?
3.kuşları ayrı kafeslerde ne kadar bırakmalıyım?
4. kuşum kuyruk ve kanat yapsına göre sizce çiftleşme olmuşmudur?
işte resimler.
mavi:dişi
yeşil: erkek
Videoları:
18042011007
18042011008