Eskişehir'den Saygılar

MrTShN26

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ŞAHİN
Merhabalar abilerim...

Ben Eskişehir'den Murat ŞAHİN.
Sultan papağanı ve muhabbet kuşu üretmeyi düşünüyorum ve bu konu ile ilgili araştırmalar yapıyorum. Araştırmalarım sırasında sitenizi buldum. Şu anda elimde 8 tane Sultan papağanım var. Sultancıklar ile ilgili çok fazla araştırma yaptım üretimi ile alakalı baya bilgim var ama muhabbet ile alakalı hiç bir şey bilmiyorum :) sizlerden de bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Hem merak ve heves hemde ek gelir amacı ile iki arkadaş bu işe girmeye karar verdik. İnşallah Rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz.

Hakikaten sitenin içerisinde çok faydalı bilgiler ve tavsiyeler var. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.

Murat ŞAHİN
Eskişehir
0 532 275 93 30

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
hoşgeldin kardeşim...DOĞRU ADRESTESİN......ROTA ŞAŞMASIN KAYB SENİNDİR.....

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
Toprağım aramıza hoş geldin burda istediğin bilgileri bulacağını umuyorum. Bende Ekişehirde kendi çapımda üretim yapıyorum sorularına cevap vermeye çalışırım.

By-Leon

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
samet
Soyadı
uzun
hoş geldin aramıza murat öncelikle kısa bir bilgilendirme dikkatini çekmiştir belki kullanıcı adını birbirimizi daha iyi tanımak için isim soy isim şeklinde değiştirirsek daha hoş ve ciddi bir yaklaşım olur sanırım tekrar hoş geldin photo

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
ÖNCELİKLE HOŞGELDİNİZ.
1)MUHABBET KUŞUNU SEVECEKSİNİZ.
2)MUHABBET BESLEMEDEN ÖNCE AYRINTILARINI İYİ BİLECEKSİNİZ.
3)YETERLİ ZAMANINIZ OLACAK.FEDAKARLIK YAPACAKSINIZ.
4)PARA SON PLANDA OLACAK.
5)UNUTMAYIN DÜNYAYA BİR CANLI GETİRMEYE VESİLE OLACAKSINIZ.
6)ALTYAPISI İYİ OLMAYAN HER İŞ BATMAYA MAHKUMDUR.
7)BEN ÜRETİME BAŞLAMADAN ÖNCE 6 AY OKUDUM TAKİP ETTİM KENDİME GÜVENİM GELİNCE BAŞLADIM.
8)MUHABBET KUŞUNU SEVİYORSAK ÜRETİM YAPMALIYIZ SEVMEDİGİMİZ İŞE PARA İÇİN GİRMEMELİYİZ. SONU HÜSRAN OLABİLİR.
-------BUNLAR BENİM DÜŞÜNCEM YANLIŞIM VARSA ÖZÜR DİLERİM-----

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
MrTShN26 HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN MUHABBET KUŞUYLA İLGİLİ EN VERİMLİ SİTELERDEN BİRİNDESİN
SİTEDEKİ BAZI ARKADAŞLARIMIZ SİZİN KULLANDIĞINIZ NİCK LER GİBİ OLAN OLAN ARKADAŞLARA PEK YAZI YAZMASINI SEVMİYORLAR
BENCE NİCK İNİ İSİM SOYİSİMLE BİRLİKTE DÜZELTİRSEN DAHA ÇOK KİŞİDEN PAYLAŞIMLAR ALABİLİRSİN TŞK.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
hoşgeldin nick ini adınla değiştirirsen sana hitap edebiliriz..

MrTShN26

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ŞAHİN
karahanuzun' Alıntı:
hoşgeldin kardeşim...DOĞRU ADRESTESİN......ROTA ŞAŞMASIN KAYB SENİNDİR.....
Hoş bulduk teşekkür ederim

taner çınar' Alıntı:
Toprağım aramıza hoş geldin burda istediğin bilgileri bulacağını umuyorum. Bende Ekişehirde kendi çapımda üretim yapıyorum sorularına cevap vermeye çalışırım.
Hoş bulduk... o zaman ben seni bol bol rahatsız ederim :)

Oğuz Koray KESKİN' Alıntı:
Teşekkür ederim hoş bulduk

Mehmet Kıdır' Alıntı:
Teşekkür ederim Hoş bulduk

Samet UZUN' Alıntı:
hoş geldin aramıza murat öncelikle kısa bir bilgilendirme dikkatini çekmiştir belki kullanıcı adını birbirimizi daha iyi tanımak için isim soy isim şeklinde değiştirirsek daha hoş ve ciddi bir yaklaşım olur sanırım tekrar hoş geldin photo
hoş bulduk. Bilgilendirmen için teşekkür ederim şimdi düzelttim.

MURAT AKKURT' Alıntı:
ÖNCELİKLE HOŞGELDİNİZ.
1)MUHABBET KUŞUNU SEVECEKSİNİZ.
2)MUHABBET BESLEMEDEN ÖNCE AYRINTILARINI İYİ BİLECEKSİNİZ.
3)YETERLİ ZAMANINIZ OLACAK.FEDAKARLIK YAPACAKSINIZ.
4)PARA SON PLANDA OLACAK.
5)UNUTMAYIN DÜNYAYA BİR CANLI GETİRMEYE VESİLE OLACAKSINIZ.
6)ALTYAPISI İYİ OLMAYAN HER İŞ BATMAYA MAHKUMDUR.
7)BEN ÜRETİME BAŞLAMADAN ÖNCE 6 AY OKUDUM TAKİP ETTİM KENDİME GÜVENİM GELİNCE BAŞLADIM.
8)MUHABBET KUŞUNU SEVİYORSAK ÜRETİM YAPMALIYIZ SEVMEDİGİMİZ İŞE PARA İÇİN GİRMEMELİYİZ. SONU HÜSRAN OLABİLİR.
-------BUNLAR BENİM DÜŞÜNCEM YANLIŞIM VARSA ÖZÜR DİLERİM-----
hoş bulduk.verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Kuşları çok seviyorum bu işe başlamak istememdeki en büyük sebep evde 8 tane sultan papağanı var şu anda. biraz daha dururlarsa hanım kışlarla beraber beni atacak evden :) beni bu işe başlamam konusunda tetikleyen şey kuşlarımdan ayrılamamam.

satılmış erben' Alıntı:
HOŞGELDİNİZ...
Teşekkürler hoş bulduk

ilker ERTÜRK' Alıntı:
HOŞ GELDİNİZ 8 ŞIKKA DİKKAT
Hoş bulduk. benim para konusundaki düşüncem şu şekilde. kendi masrafları ve benim günlük et sigara masrafımı çıkartsınlar bu bana yeter benim amacım paradan ziyade zevk ve kuşlarımdan ayrılmamak.

Tahir BAYAKI' Alıntı:
Hoş bulduk teşekkürler.

oktay4965837' Alıntı:
Hoşgeldin TÜRKİYE deki doğru adres[/]
Hoş bulduk teşekkür ederim. Gerçekten güzel bir ortam var bu sitede :)

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
MrTShN26 HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN MUHABBET KUŞUYLA İLGİLİ EN VERİMLİ SİTELERDEN BİRİNDESİN
SİTEDEKİ BAZI ARKADAŞLARIMIZ SİZİN KULLANDIĞINIZ NİCK LER GİBİ OLAN OLAN ARKADAŞLARA PEK YAZI YAZMASINI SEVMİYORLAR
BENCE NİCK İNİ İSİM SOYİSİMLE BİRLİKTE DÜZELTİRSEN DAHA ÇOK KİŞİDEN PAYLAŞIMLAR ALABİLİRSİN TŞK.
Hoş bulduk Selahattin abi. Nick i düzelttim uyarınız için teşekkür ederim. Aman bana kimse yazmamazlık etmesin :) sizlerden öğreneceğim çok fazla şey var.

engin' Alıntı:
hoşgeldin nick ini adınla değiştirirsen sana hitap edebiliriz..
Hoş bulduk teşekkürler. Düzelttim uyarınız için teşekkür ederim

BORA DERİCİ' Alıntı:
hemşerim hoş geldin.
Hoş bulduk teşekkür ederim.

salihh' Alıntı:
hoşgeldin arkadaş en doğru adrese gelmişin
Teşekkür ederim hoş bulduk. doğru adrese geldiğime şüphe yok hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.

cihan aytan' Alıntı:
Hoş bulduk teşekkür ederim.

ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Hoş bulduk abi teşekkür ederim.