dr_sancar
Takipçi Üyemiz
Ev üretimi yapan arkadaşlar bu başlık altında her konuda fikir alışverişi yapabilirler.Böylece birbirimize yardımcı olabilir karşılaştığımız sorunlar karşısında tecrübeli üretici üyelerimizden ortak yardım alabiliriz.
10 numara teşhisErsan YILDIZ' Alıntı:En büyük sorun kuşların o üretimhanelerdeki güdülenmeden yoksun kalmaları o sesler kuşları daha çabuk eşe gelmeye teşvik ediyor bence.
Ben o sesleri mp3 den dinletiyorum, kuşlarda haraketlenme ve karşılık verme oluyor.Ali ŞENER' Alıntı:10 numara teşhis
Hagen marka kafesden dışarı bişey çıkmıyor, o yönden çok güzel yapmışlar.Mehmet YILMAZ' Alıntı:Ev üretimi kolay aslında,tek sorun temizlik sadece![]()
Ben kuş olsam her yanı kapalı olan o kafesde bunalırdım. Hageni tercih ederdim.Mehmet YILMAZ' Alıntı:Çok pahalı o kafes.Ondan alacağıma şu kafesten alırım daha iyi,hem folluk yeri var hem geniş hem kapısı var camlı: http://www.daperkafes.com/images/gallery/b2.jpg
Hocam öyle düşünürsek mesela bende kuş olsam hergün çiftleşirimAbdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Ben kuş olsam her yanı kapalı olan o kafesde bunalırdım. Hageni tercih ederdim.
Murat GÜLLÜ' Alıntı:Hocam öyle düşünürsek mesela bende kuş olsam hergün çiftleşirimSonuçta onlar bizim gibi düşünemiyorlar alkisd
Akşam akşam iyi gittiMurat GÜLLÜ' Alıntı:Hocam öyle düşünürsek mesela bende kuş olsam hergün çiftleşirimSonuçta onlar bizim gibi düşünemiyorlar alkisd
Yarıldım smilekiMurat GÜLLÜ' Alıntı:Hocam öyle düşünürsek mesela bende kuş olsam hergün çiftleşirimSonuçta onlar bizim gibi düşünemiyorlar alkisd
smileki smilekiMurat GÜLLÜ' Alıntı:Hocam öyle düşünürsek mesela bende kuş olsam hergün çiftleşirimSonuçta onlar bizim gibi düşünemiyorlar alkisd
hahahahahhahaMurat GÜLLÜ' Alıntı:Hocam öyle düşünürsek mesela bende kuş olsam hergün çiftleşirimSonuçta onlar bizim gibi düşünemiyorlar alkisd