''EV ÜRETİCİLERİ BAŞLIĞI''

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
Ev üretimi yapan arkadaşlar bu başlık altında her konuda fikir alışverişi yapabilirler.Böylece birbirimize yardımcı olabilir karşılaştığımız sorunlar karşısında tecrübeli üretici üyelerimizden ortak yardım alabiliriz.

F

fenerbahçeli

Guest
En büyük sorun kuşların o üretimhanelerdeki güdülenmeden yoksun kalmaları o sesler kuşları daha çabuk eşe gelmeye teşvik ediyor bence.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Ersan YILDIZ' Alıntı:
En büyük sorun kuşların o üretimhanelerdeki güdülenmeden yoksun kalmaları o sesler kuşları daha çabuk eşe gelmeye teşvik ediyor bence.
10 numara teşhis

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
mp3 sesi dinletmeye gerek yok bence,evde varsa 2 çift kendileri yeter.Ha üretimhaneden gelen çift ise,o zaman ev ortamı sorun oluşturabiliyor illa.Mesela bizim buradaki üreticide güzel bir çift vardı,en iyi çiftidir,5-6 aydır yavru alamadı,kuşları eve getirdim yani ben aldım,dişi girip çıkmaya başladı yuvaya 2 haftada,şimdi erkeğin atlamasını bekliyorum :) Ev üretimi kolay aslında,tek sorun temizlik sadece :)

savas unsal

Üyemiz
Adı
Savaş
Soyadı
ÜNSAL
Gece aydınlatmayı nasıl yapıyorsunuz? zifiri karanlıkta bırakmak sorun olur mu yoksa gece lambası vs?

Ben zifiri karanlıkta bırakıorum mecburen kapatınca tellere zıplıyorlar, açıyom ışıgı tünege geçior kapatıom tele atlıyor bakalım alıştıracas ortamlarına yavaş yavaş

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Gece ışık yakmam asla,karanlıkta bırakıyorum daha iyi.Az bir ışık görüyorlarsa tellere zıplıyorlardır.
Yer değişikliği de engeller tellere zıplamalarını.

aspava

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
izbudak
Bende evde ufak kiler tarzı bir yerde üretim yapıyorum şuan için 1 takım kanaryam ve 5 çift muhabbetim var..geceleri aydınlatma bir gece lambası ile yapıyorum...benim sormak istediğim benim yerim güneş görmüyor..bu konu ile ilgili düşünceler neler acaba..gündüzleri tasarruflu beyaz ampül ile aydınlatıyorum fakat  güneş ışığı veren bi  ampül ile değiştirmek istiyorum bakalım.

mavilim

Üyemiz
Adı
muhammet
Soyadı
arıkan
Hocam öyle düşünürsek mesela bende kuş olsam hergün çiftleşirim  Sonuçta onlar bizim gibi düşünemiyorlar

bu güzeldi  :D :D