efekan_altun
Uzman Üyemiz
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Ben o sesleri mp3 den dinletiyorum, kuşlarda haraketlenme ve karşılık verme oluyor.
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Ben o sesleri mp3 den dinletiyorum, kuşlarda haraketlenme ve karşılık verme oluyor.
+100000Soner DURMUŞ' Alıntı:Katılırmisiniz bilmem ama ev üretimi saksida yetiştirilen sebze gibidir. Degil yemek koparmaya kıyamazsınız. Evde üretilen kusunda değeri benim icin odur. Emeğin karsili 8 lira olan hayvanın anasının bu durumdan haberi olsa 18 gün boyunca kuluckaya yatmaz. Ev üreticisi olarak fiyatları yüksek tutalimki bu işten evini gecindirenlerin olduğunu aklımızdan cikartmayalim. Herkese kucakdolusu sevgiler.
inşallahSemih ÖKENEL' Alıntı:Bartında üniversite öğrencisiyim. 1+1 evimde 8 kanarya 2 çift muhabbet ve saka besliyorum. eve artık sığamadığımız için yeni ev kiraladım. 2+1 odanın biri kuşlara ait olacak. aynı odada yatıyorduk. ama yetti . kulaklarıma pamuk tıkıp uyuyorum. yoksa sabah 7 de uyku muyku kalmıyor. burada 25 liradan çok muhabbet kuşu sattım. cama yazı yapıştırdım. ek bi gelir oldu kısa sürede bana. inşallah yeni taşınacağım evde başka sorunlarla karşılaşmam
Ali ŞENER' Alıntı:10 numara teşhis
yem kabuklarının, tüylerin, toz zerreciklerinin etrafa saçılması, tül, mika, vs hikaye...Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:Ev üretimi kolay aslında,tek sorun temizlik sadece
Çifthane alabilirsnBatuhan EREN' Alıntı:Merhabalar. 2 çift kuşumun ikisininde erkek çıkması üzerine 2 dişi kuş daha alacağım. Fakat kafes seçimi nasıl olmalı? İki ayrı kafesi yan yana koysam bir sorun teşkil eder mi? Yani çiftlerin birbirlerini görmesi sorun olur mu? Cevaplarsanız sevinirim.
Hocam iki ayrı kafeste durup birbirlerini görseler olmaz mı? Sanırım sizde iki çift sahibisiniz. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?Yusuf EREN.' Alıntı:Çifthane alabilirsn
Batuhan EREN' Alıntı:Hocam iki ayrı kafeste durup birbirlerini görseler olmaz mı? Sanırım sizde iki çift sahibisiniz. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
ledi nasıl kullanıyorsun ? bnde dusundum kuscuya sordum zararı olur dedı kuslarda herhangı gıbı bır yan etkısı varmı ?Sancar VAROL' Alıntı:Ben mümkün oldukça ilaçtan kaçınıyorum.Tıbbi olarak gerekmedikçe.En önemli uyguladığım şeyler kuşların rahatsız olmayacağı bir ortam , düzenli temizlik ve yeterli-çeşitli besin ihtiyaçlarını karşılamak.Geceleri de led ışık kullanıyorum.Böylelikle herşey yolunda gidiyor.En son verimi artırmak için Bilal abiden diazym ve temzi-kaliteli olduğu için kalamar kemiği istedim geldi onları kullanıorum.
aynen katılıyorum hediye etsin 10 tl ye kuşmu olur hiçMemet YILMAZ' Alıntı:Bugün sattım bembeyaz çek kuşu 35 lira. 8-10 liraya satan varsa bana ulaşsın10 liraya kuş satan varsa, kuş üretmesin veya hediye etsin daha iyi.