''EV ÜRETİCİLERİ BAŞLIĞI''

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Katılırmisiniz bilmem ama ev üretimi saksida yetiştirilen sebze gibidir. Degil yemek koparmaya kıyamazsınız. Evde üretilen kusunda değeri benim icin odur. Emeğin karsili 8 lira olan hayvanın anasının bu durumdan haberi olsa 18 gün boyunca kuluckaya yatmaz. Ev üreticisi olarak fiyatları yüksek tutalimki bu işten evini gecindirenlerin olduğunu aklımızdan cikartmayalim. Herkese kucakdolusu sevgiler.
+100000

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Yavrulardan ayrılmak çok zor bir durum.Keşke imkanım olsa yavrularımı elimde tutsam.

egeden

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
cihangir
EVDE DEĞİLDE ÜRETİMHANEDEKİ KUŞLAR KENDİLERİNİ DAHA GÜVENDE HİSSETTİKLERİ İÇİN YAVRU ALMAK DAHA KOLAY OLUYOR AMA EVDE ÜRETİM YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KUŞLARINI DAHA YAVRUYKEN ALIRSA EV ORTAMINA ALIŞIYOR BÖYLECE YAVRU ALINABİLİYOR YOKSA YETİŞKİN KUŞ ALIŞMASI AYRI BİR DERT KULUÇKAYA YATMASI AYRI BİR DERT

semih ökenel

Üyemiz
Adı
semih
Soyadı
ökenel
Bartında üniversite öğrencisiyim. 1+1 evimde 8 kanarya 2 çift muhabbet ve saka besliyorum. eve artık sığamadığımız için yeni ev kiraladım. 2+1 odanın biri kuşlara ait olacak. aynı odada yatıyorduk. ama yetti . kulaklarıma pamuk tıkıp uyuyorum. yoksa sabah 7 de uyku muyku kalmıyor. burada 25 liradan çok muhabbet kuşu sattım. cama yazı yapıştırdım. ek bi gelir oldu kısa sürede bana. inşallah yeni taşınacağım evde başka sorunlarla karşılaşmam

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Semih ÖKENEL' Alıntı:
Bartında üniversite öğrencisiyim. 1+1 evimde 8 kanarya 2 çift muhabbet ve saka besliyorum. eve artık sığamadığımız için yeni ev kiraladım. 2+1 odanın biri kuşlara ait olacak. aynı odada yatıyorduk. ama yetti . kulaklarıma pamuk tıkıp uyuyorum. yoksa sabah 7 de uyku muyku kalmıyor. burada 25 liradan çok muhabbet kuşu sattım. cama yazı yapıştırdım. ek bi gelir oldu kısa sürede bana. inşallah yeni taşınacağım evde başka sorunlarla karşılaşmam
inşallah

batub

Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Eren
Merhabalar. 2 çift kuşumun ikisininde erkek çıkması üzerine 2 dişi kuş daha alacağım. Fakat kafes seçimi nasıl olmalı? İki ayrı kafesi yan yana koysam  bir sorun teşkil eder mi? Yani çiftlerin birbirlerini görmesi sorun olur mu? Cevaplarsanız sevinirim.

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:
Ev üretimi kolay aslında,tek sorun temizlik sadece
yem kabuklarının, tüylerin, toz zerreciklerinin etrafa saçılması, tül, mika, vs hikaye...

bunlara kesin bir çözüm bulmak lazım hala işin içinden çıkamadım valideyle papaz oluyoruz.

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
Batuhan EREN' Alıntı:
Merhabalar. 2 çift kuşumun ikisininde erkek çıkması üzerine 2 dişi kuş daha alacağım. Fakat kafes seçimi nasıl olmalı? İki ayrı kafesi yan yana koysam  bir sorun teşkil eder mi? Yani çiftlerin birbirlerini görmesi sorun olur mu? Cevaplarsanız sevinirim.
  Çifthane alabilirsn

batub

Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Eren
Yusuf EREN.' Alıntı:
  Çifthane alabilirsn
Hocam iki ayrı kafeste durup birbirlerini görseler olmaz mı? Sanırım sizde iki çift  sahibisiniz. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
Batuhan EREN' Alıntı:
Hocam iki ayrı kafeste durup birbirlerini görseler olmaz mı? Sanırım sizde iki çift  sahibisiniz. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?

Abi Birbirilerini kızıstırmak için ayırıyorsan birbirilerini görsünler .

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Sancar VAROL' Alıntı:
Ben mümkün oldukça ilaçtan kaçınıyorum.Tıbbi olarak gerekmedikçe.En önemli uyguladığım şeyler kuşların rahatsız olmayacağı bir ortam , düzenli temizlik ve yeterli-çeşitli besin ihtiyaçlarını karşılamak.Geceleri de led ışık kullanıyorum.Böylelikle herşey yolunda gidiyor.En son verimi artırmak için Bilal abiden diazym ve temzi-kaliteli olduğu için kalamar kemiği istedim geldi onları kullanıorum.
ledi nasıl kullanıyorsun ? bnde dusundum kuscuya sordum zararı olur dedı kuslarda herhangı gıbı bır yan etkısı varmı ?

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
Memet YILMAZ' Alıntı:
Bugün sattım bembeyaz çek kuşu 35 lira. 8-10 liraya satan varsa bana ulaşsın :) 10 liraya kuş satan varsa, kuş üretmesin veya hediye etsin daha iyi.
aynen katılıyorum hediye etsin 10 tl ye kuşmu olur hiç

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
Selam bende 2 cıft muhabbet kusu war sızce çıfthane kafestemı beslım yoksa ayrı ayrı odalar da bırbırlerını gormucek sekılde mı olsunlar 1.çiftımın erkegı 2.çiftin dısısıne ses fılan werıyor sızce bu durum karsısında ne yapmalıyım 2çıftte bırbırılerını kasıyorlar opusuyorlar fılan*?

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
evde tek çift kuşu nasıl üreteceğim arkadaş bu konuda yardım istiyorum.