Benim de ikilemde kaldığım bir konudur bu ev-üretimhane mevzusu. Evde üretim olmaz derler genelde ama katılmıyorum. Neden olmasın ki ? Denildiği giibi temizliğini, izolasyonunu yaptıktan sonra kimsenin gıkı çıkmaz ki şu anda apartmanda 2. kattayım, üst katta ki komşu eve gelince oda da 50 ye yakın kuşu görünce aa sizde kuş mu vardı diyor.

Benim bir avantajım annemde babamda kardeşimde ablamında kuşları çok sevmesidir. Misal annem kardeşim veya ben olmayınca ( Allah razı olsun, Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini ) temizliklerini yapar, yemlerini üfler, sularını temizler, vitamin bile koyar bazen

Babam da işten geldikten sonra yemi, veya suyu azalmış kuşları, kafesleri görünce bize kızar yazık çabuk temizleyin der

Yazları yanında çalışırken sabah erken kaldırır mama yaptırır bana ;D Böyle bir aileye sahip olmak güzel birşey, e tabi kuşlarda aynı şekilde. En ufak bir kuşları satalım muhabbetinde evde soğuk rüzgarlar esiyor, olmaz sattırmam diyor herkes

Yani işin özü herşeyin başı KUŞLARI SEVMEK. Sevdikten sonra zaten onlar için herşeyi yaparsınız.