Evcil Kuş Bakımı (David Alderton)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abilerim hepinize merhaba. Bu gün  size pratik ve kısa ama gerçekten işe yarayan bilgiler veren bir kitabı tavsiye ediyorum. Gerçekten okumaktan ve incelemekten sıkılmayacağınız. Salma kafeslerin konumu, Hastalık ve tedavi yolları, kuş cinsleri ve daha bir sürü bilgi içeren bir kitap. Amacım reklam değil sadece elinizde pratik bilgiler veren bir kitabın bulunması. Kitap işte bu açıkçası fiyatı biraz pahalı ama benim aldığım yerin AVM olmasından kaynaklanıyor olabilir. Fiyatı 22 TL. Yani ben bu fiyattan aldım. Belki düşünenler elimde bulunsun diyenler olabilir. İnşallah yardımcı olmuşumdur. Hepinize iyi forumlar...

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
muhabbet kuşu üretimi ile ilgili en ince ayrıntısına kadar anlatan kitaplar var mı :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
paylaşım için teşekkürler Efekan bu tarz dökümanları olan arkadaslarımız taratıp isteyene mail olarak atabilirler bu sayede gucu olan olmayan herkes sahip olabilir.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Güzel bir kitap ancak internet ortamında bulamayacağınız bir bilgi yok. Genel anlatım. Ama toparlı olarak türler var orası öyle. İnternet yoksa seyahat ederken alıp okunacak bir kitap. Ama genede bilindik yazılar.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler Efekan bu tarz dökümanları olan arkadaslarımız taratıp isteyene mail olarak atabilirler bu sayede gucu olan olmayan herkes sahip olabilir.
elimden geldiğince yazabildiğim kadar hepinize yazarım siz bana özel mesaj atın yeter