fare dehşeti (+18)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Güzel fikir, önceden babam tarladaki köstebekleri yakalamak için benzer bir yöntem kullanıyordu. Bir delik açıp, soba borusu yerleştiriyor. Altına biraz taş atıp, dibe yumurta koyuyor, kokusunu alan köstebek boruya girdimi bir daha geri geri çıkamıyor.

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Geçmiş olsun ahmet abi birde kuş üretiminin dışında evde fare üretimimide yaptın :) One 8 tane yavru :D

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Fare severlerle benim aram bozulsun, ben üstüme alıyorum. Dinimizce de necis sayılan bu hayvan, yılanlar için ne kadar faydalıysa insanlar için o kadar zararlıdır. Zararlı olan hayvanların öldürülmesi konusunda cevaz vardır. Unutmayınki vebanın bir numaralı dağıtıcısıdır. Eski üretim hanemde anaçları çatır çatır yediklerini, sadece kanatlarının uçlarını bıraktıklarını söylemiştim. Silo yemlik yapmıştım. Her gün oraya yavruluyordu. Her gün 5-9 arası yavruyu yapışkan bir çubukla alıp doğadaki kuşlara veriyordum. Ama yinede baş edemedim.

Şimdi önüme gelse hiç acımadan yine gebertirim. Söylediklerimden labaratuar fareleri gibi kontrol altında bulunanlar hariçtir.
Ama Mehmet Abi,Her canlının zararı kadar yararıda vardır.Hiç bilmediğimiz yararları var.Mesela arılar ın zararı insana zarar vermek yararı balmı yapmak sadece,arılar olmasa çiçeklerdeki insanlara zehir olan maddeyi yokedemiceklerdiki bu olayın filmi bile yapıldı izlemenizi öneririm "Mistik" o zehirli toksin yokedilmeyince insanlar hipnoz gibi birşey oluyorve kendi kendine intihar ediyorlar.Nedenini bilmiyorum ama bu olay gerçek.İnşallah arıların nesli tükenmez :) Aynı durum farelerdede vardır oda canlı buda canlı yavrularıyla birlikte uzak biryerlere bırakılabilirdi.Ama zaten yavrular gelişmiş gibi kendi kendilerine bakabilirler.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Sencer Öztan' Alıntı:
Ama Mehmet Abi,Her canlının zararı kadar yararıda vardır.Hiç bilmediğimiz yararları var.Mesela arılar ın zararı insana zarar vermek yararı balmı yapmak sadece,arılar olmasa çiçeklerdeki insanlara zehir olan maddeyi yokedemiceklerdiki bu olayın filmi bile yapıldı izlemenizi öneririm "Mistik" o zehirli toksin yokedilmeyince insanlar hipnoz gibi birşey oluyorve kendi kendine intihar ediyorlar.Nedenini bilmiyorum ama bu olay gerçek.İnşallah arıların nesli tükenmez :) Aynı durum farelerdede vardır oda canlı buda canlı yavrularıyla birlikte uzak biryerlere bırakılabilirdi.Ama zaten yavrular gelişmiş gibi kendi kendilerine bakabilirler.
İnsanlık tarafından bakarsan doğrusun ama benim para kazandığım sevdiğim bir işten ettiler. 10 yıl boyunca o işi yapamadım. Bana zararları herkesten fazla. Mücadele niye etmedin diyebilirsin. Ettim yüzlercesini öldürdüm. Öldürdüğüm halde yine geldiler. Sen hiç üzülme onların soyları bitmez ;)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
arkadaşım geçmiş olun fareler zaman zaman insanlarında kulak burun gibi kıkırdaklarını ilk önce uyurken uyuşturucu  sıvı salgılar sonrada yerlermiş üretımhaneye fare savar koy birdaha bu şekılde olaylarla karşılaşmaman dileğiyle marmaristen kemal

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
mehmet bey o resimdeki kuş nasıl şimdi  ve sonradan hastalık ile kaybınız oldumu?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
AMANNN DİKKAT SADECE HAYVANA BUNU YAPMIŞ BİDE BEBEKLERİ DÜŞÜNÜN SAHİ BUNLARDA BEBEKLERİMİZ AMA ONLAR AYRI ÜRETİCİ ABELERR DİKKAAT..
Ahmet SALMAN' Alıntı:
kümesime giren farenin yavru kuşlarıma yaptıkları:farelere dikkat edin!!!!!!!!!