Ben türk insanını işte bu yüzden çok seviyorum...herşey elimizden geliyor maşallah

Bizim buralarda zabıta ve belediye birimleri market, butik ve büfeler gibi işletmeleri geçen yıl denetlendi. Denetleme sırasında butik önünde duran Algida dolabında ne olduğunu sormuşlar, butikçi dondurma var demiş. Peki cornetto dondurması içindekilerini sayabilirmisiniz diye sormuşlar butikçiye...o da hayır sayamam demiş. O zaman dondurma dolabını butiğinin önünden kaldır ve bundan sonra ne olduğunu bilmediğin malı alıp satma demiş zabıta.
Ayni şekilde plaj büfesine denetleme yapmışlar ve sormuşlar...bu deniz gözlüğü kaç yaş arası çocuklar için uygun...büfeci tüm çocuklar için uygun diye cevap vermiş. Zabıta ayni şekilde tüm plaj malzemeleri satışını büfeye yasaklamış...ne olduğunu bilmediğin malları alıp satma diye tembihlemiş.
Alanyadaki tüm marketlerde plaj malzemesi satışı yasaklandı, plaj malzemesi satan yerlerde hamburger satışı yasaklandı, butik önlerinden manav reyonu, dondurma dolabı ve su dolapları kaldırtıldı ve satışı yasaklandı. Sebep olarak da müşterilere daha kaliteli ürün ve daha iyi hizmet sunabilimek olarak gösterildi.
Şimdi bunlar ne alaka diyebilirsiniz, bana kalırsa iyi bir web sitesine sahip olmanın tek yolu işi bilenine brakmak. Hosting firmalarının hazır olarak sunduğu yazılım ve şablonlarla sitenizi istediğiniz kadar modifiye edin ve fikirler alın, sonunda asla hayal ettiğiniz gibi bir site olmayacaktır. Hazır yazılım siteler sizi sınırlar, bir web tasarım firmasına gidip adam gibi kişiye ve amaca özel bir site tasarlattırın. Bçylece site ziyaretçilerine ve potansyel müşterilerine daha keyfli bir site gezisi sunmuş olacaksınız, ziyaretçiler beğendikleri siteleri arkadaşları ile paylaşır, dostlarına tavsiye ederler vs. Bunları göz önünde bulundurursanız sitenizin hakkında bizlerin yorumlarına ihtiyacınız kalmaz.