FİKİRLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
www.rainbowmuhabbetkusu.com

Yeni kurulumu devam etmekte olan sitemiz hakkında gerekenlerle ılgılı fıkırlerınıze acıgız
bu konuda fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.
FIKIRLERINIZ HER ZAMAN BIZIM ICIN ONEMLIDIR.

NOT : Arkadaslar daha yenı acıldıgı ıcın bır cok eksıgı var bılıyorum burdakı bunu paylasmamın amacı sızın degerlı fıkırlerınızle bıraz daha guzellestırmek

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HAYIRLI  UGURLU  OLSUN      KABATASLAK BAKTIM BAŞARILI BULDUM  GELİŞİM AŞAMASINDA  EMİNİM ÇOK DAHA  İYİ  OLCAK TAMAMLANDIĞINDA  YALNIZ  İMLA KURALLARINA YAZIM HATALARINA DİKKAT ETMEKTE  LAZIM  KARDEŞİM..

ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE EN GÜZEL KUŞLARIMIZLA KARŞINIZDA OLCAZ. SAYGILARIMLA

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
İzin verirseniz ben, ilk fikrimi söylemek isterim .
Aynı konu için üç tane ayrı başlık açmışsınız.Forum üyeleri fikirlerini ayrı ayrı bölümlerde paylaşınca hem fikirlerini paylaşanlar diğer fikirleri göremediği için aynı şeyleri söyleyebilirler hem de sizin bu fikirleri aynı potada taplama şansınız azalır ve iş sizin için zorlaşır.
Bence bir başlık altında toplamanız daha iyi olurdu.
Saygılarımla.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
evt haklısınız fakat herkes farklı yerlerde dolastıkları ıcın bılerek actık hepsıne bakıp tek tek fıkırlerı goz onunde bulunduruyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BİLEREK AÇMIŞ OLMANIZ PEK OLMAMIŞ BENDE Bİ KONUYA YAZDIM SONRA BAKTIM DİĞER KONUYA YAZMISIM EH HANİ  İLK YAZDIĞIM DİYE ACABA DEDİM SİSTEMDE Mİ SIKINTI VAR  :D  MEĞER 3 KONU VARMIŞ BENCE  DİĞERLERİNİ DEĞİŞTİRİP SADCE  BURADA  YOĞUNLASIN... VE SİTEYE  TELEFON NUMARASI KOYSANIZ  DAHA  İYİ  OLUR SİZİ TEBRIK ETMEK İSTEYEN İÇİN ÖRNEĞİN BEN :)  VE  SHOW  JUMBO  LİNKİNİDE RESİMLER KISMINA EKLERSENİZ  SHOW SEVENLERİ MEMNUN EDERSİNİZ.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Herkes 3 er 3 er knou acar millet görsün die  dikkat et bence

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşım hazır tampleten yüklemişsin sadece iki resim eklemişsin site çok basit ve içindede hiç bir resim bilgi yok. sen bence php fusion yüklemelisin yada diğer hayvan alemi sitelerini takip edip onlara benzer bir site oluşturabilirsin.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
ayrıca 3 konu birden açmak bence iyi fikir değil arkadaşları kendinziden soğutabilirsiniz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
İsa YILMAZ.' Alıntı:
arkadaşım hazır tampleten yüklemişsin sadece iki resim eklemişsin site çok basit ve içindede hiç bir resim bilgi yok. sen bence php fusion yüklemelisin yada diğer hayvan alemi sitelerini takip edip onlara benzer bir site oluşturabilirsin.
  HANİ  OKUR YAZAR  İÇİNDE  PROFESOR  İÇİNDE ANLAŞILIR BİR  SİTE  OLMUŞ BENCE  AMA  EĞER  YAZILIM UZMANI  OLARAK BAKARSANIZ KONUYA O FARKLI..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
DİĞER  KONULARA  YORUM YAPMAYIN  VE  KIRMIZI İKONLARLA  BU KONU KAPANMIŞTIR DEYİN YETERLİ.....

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
arkadaşlar site daha yeni zaten biliyorum çok eksiğim var ama site acma konusunda prof. olmadıgım ıcın yavas yavas yapıyoruz benim burdakı amacım sadece sızın fıkırlerınızı almak  diger bolumlerdekı kus resımlerıde hafra sonu ekleme olcaktır.az da olsa ornek resımler yuklencektır.

Mart ayı  satısa cıkcak yavrularımda cok yakında resımlerı yuklencek olup satışa sunulcaktır
Rainbow  ve yerlı kuslar olcaktır.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
BİLEREK AÇMIŞ OLMANIZ PEK OLMAMIŞ BENDE Bİ KONUYA YAZDIM SONRA BAKTIM DİĞER KONUYA YAZMISIM EH HANİ  İLK YAZDIĞIM DİYE ACABA DEDİM SİSTEMDE Mİ SIKINTI VAR  :D  MEĞER 3 KONU VARMIŞ BENCE  DİĞERLERİNİ DEĞİŞTİRİP SADCE  BURADA  YOĞUNLASIN... VE SİTEYE  TELEFON NUMARASI KOYSANIZ  DAHA  İYİ  OLUR SİZİ TEBRIK ETMEK İSTEYEN İÇİN ÖRNEĞİN BEN :)  VE  SHOW  JUMBO  LİNKİNİDE RESİMLER KISMINA EKLERSENİZ  SHOW SEVENLERİ MEMNUN EDERSİNİZ.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ben türk insanını işte bu yüzden çok seviyorum...herşey elimizden geliyor maşallah  :) Bizim buralarda zabıta ve belediye birimleri market, butik ve büfeler gibi işletmeleri geçen yıl denetlendi. Denetleme sırasında butik önünde duran Algida dolabında ne olduğunu sormuşlar, butikçi dondurma var demiş. Peki cornetto dondurması içindekilerini sayabilirmisiniz diye sormuşlar butikçiye...o da hayır sayamam demiş. O zaman dondurma dolabını butiğinin önünden kaldır ve bundan sonra ne olduğunu bilmediğin malı alıp satma demiş zabıta.

Ayni şekilde plaj büfesine denetleme yapmışlar ve sormuşlar...bu deniz gözlüğü kaç yaş arası çocuklar için uygun...büfeci tüm çocuklar için uygun diye cevap vermiş. Zabıta ayni şekilde tüm plaj malzemeleri satışını büfeye yasaklamış...ne olduğunu bilmediğin malları alıp satma diye tembihlemiş.

Alanyadaki tüm marketlerde plaj malzemesi satışı yasaklandı, plaj malzemesi satan yerlerde hamburger satışı yasaklandı, butik önlerinden manav reyonu, dondurma dolabı ve su dolapları kaldırtıldı ve satışı yasaklandı. Sebep olarak da müşterilere daha kaliteli ürün ve daha iyi hizmet sunabilimek olarak gösterildi.

Şimdi bunlar ne alaka diyebilirsiniz, bana kalırsa iyi bir web sitesine sahip olmanın tek yolu işi bilenine brakmak. Hosting firmalarının hazır olarak sunduğu yazılım ve şablonlarla sitenizi istediğiniz kadar modifiye edin ve fikirler alın, sonunda asla hayal ettiğiniz gibi bir site olmayacaktır. Hazır yazılım siteler sizi sınırlar, bir web tasarım firmasına gidip adam gibi kişiye ve amaca özel bir site tasarlattırın. Bçylece site ziyaretçilerine ve potansyel müşterilerine daha keyfli bir site gezisi sunmuş olacaksınız, ziyaretçiler beğendikleri siteleri arkadaşları ile paylaşır, dostlarına tavsiye ederler vs. Bunları göz önünde bulundurursanız sitenizin hakkında bizlerin yorumlarına ihtiyacınız kalmaz.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
güzel tavsıyelerınız ıcın teşşekur ederım  ama bızımde bellı bır para mıktarımız oldugu ıcın suanlık ıdare edebılcek bı sıte kurma amacındayız ha eksıgımız olmaycakmı tabıkıde bır cok eksıgımız olcak ama daha ısın basında oldugumuz ıcın işşallah zamanı gelınce dedıgınız gıbı gerekırse oylede yaparız suanlık bellı bı guzellık cercevesınde yapmaya calısıyoruz bıseler