Gaga Taşında İlk Defa | EUCALYPTUS PREMIUM Gaga Taşı

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cansay AKKAYA' Alıntı:
Günay usta mineral bloklara kuşların ilgisi gayet iyi düzeyde.Özellikle bir erkek kuş tabandaki pislikleri kemiriyordu (forumda öğrendiğim bilgilere göre bunu mineral eksikliğinden yapıyormuş).Mineral bloğu taktıktan sonra pislikleri kemirme işini bıraktı.Sanırım mineral bloğun bu konuda büyük katkısı oldu.Umarım üretim devam eder. :)
Selam Cansay usta, diğer ilanda da yorum yapmışsın ama buradaki yorumuna cevap yazmak istedim. Öncelikle yorumların için teşekür ederim, kargonun hafta sonuna takılmasına üzüldüm. Sonuçta 150 kilometre var aramızda ama yine de cumartesi teslim etmemeleri ve teslimatın1 değil de 4 günde yapılması PTT için alışılmış bir durum değil. Yazdıklarında ve tespitlerinde haklı olabilirsin, Manisadaki kil tedarikçim mineral zenginliği açısından en değerli kile sahip olduklarını belirtiyor, ben şahsen analizini yaptırtmadım ama tedarikçim 2009 yılında yaptırdıkları bir analizin kopyasını bana email ile yollamıştı ve sonuçlar gayet tadmin edici...kuşlarımız için gerekli olan mineraller fazlası ile mevcut. Bugün de telefonda konuştuğumuz gibi, kuşlarıma uyguladığım bakım ve kür proğramını çok yakında bu forumda paylaşıcağım...umarım birçok üreticiye referans olur ve faydalanırlar.

Killi gaga taşı hakkında telefonla arayanlar oluyor ve neden killi mineral bloğunu okaliptus mineral bloğu ile birleştirip tek ürün olarak sunulmadığını soruyorlar. Aslında bu benim için ticari açıdan büyük kolaylık olurdu, ama burada önemli bir detay var, kili okaliptuslu gaga taşı ile birleştirmememin sebebi kuşlara daha fazla seçenek sunmak, yani onları illaki kil tüketmeye zorlamamak. Bu nedenle gaga taşlarını 2 farklı formül olarak ürettik. Ben kafeslerimde her iki gaga taşından da bulunduruyorum, kuş o an hangisine ihtiyaç duyarsa ondan kemiriyor.

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Selam Cansay usta, diğer ilanda da yorum yapmışsın ama buradaki yorumuna cevap yazmak istedim. Öncelikle yorumların için teşekür ederim, kargonun hafta sonuna takılmasına üzüldüm. Sonuçta 150 kilometre var aramızda ama yine de cumartesi teslim etmemeleri ve teslimatın1 değil de 4 günde yapılması PTT için alışılmış bir durum değil. Yazdıklarında ve tespitlerinde haklı olabilirsin, Manisadaki kil tedarikçim mineral zenginliği açısından en değerli kile sahip olduklarını belirtiyor, ben şahsen analizini yaptırtmadım ama tedarikçim 2009 yılında yaptırdıkları bir analizin kopyasını bana email ile yollamıştı ve sonuçlar gayet tadmin edici...kuşlarımız için gerekli olan mineraller fazlası ile mevcut. Bugün de telefonda konuştuğumuz gibi, kuşlarıma uyguladığım bakım ve kür proğramını çok yakında bu forumda paylaşıcağım...umarım birçok üreticiye referans olur ve faydalanırlar.

Killi gaga taşı hakkında telefonla arayanlar oluyor ve neden killi mineral bloğunu okaliptus mineral bloğu ile birleştirip tek ürün olarak sunulmadığını soruyorlar. Aslında bu benim için ticari açıdan büyük kolaylık olurdu, ama burada önemli bir detay var, kili okaliptuslu gaga taşı ile birleştirmememin sebebi kuşlara daha fazla seçenek sunmak, yani onları illaki kil tüketmeye zorlamamak. Bu nedenle gaga taşlarını 2 farklı formül olarak ürettik. Ben kafeslerimde her iki gaga taşından da bulunduruyorum, kuş o an hangisine ihtiyaç duyarsa ondan kemiriyor.
Gunay usta kargo meselesine takılma.Seninle telefonda konuştuğum gibi tamamen PTT kargonun aracının arızalanmasından kaynaklanan bir gecikme imiş.Zaten önemli olan senin samimiyetin ve yardımseverliğin.Önemli olan da bu zaten. :)
Ürün ile ilgili olarak sadece düşüncelerimi ve izlenimlerimi paylaştım.Eğer olumsuz bir durum olsa idi,yukarıda da söylediğim gibi samimiyetine dayanarak bunu da mutlaka yazardım.Ürün gayet iyi bence.
Bakım kürü çalışmanı dört gözle bekliyorum.Telefonda da söylediğim gibi senin olan bir çalışmanın çok yararlı ve yönlendirici olacağı kanatindeyim.
Killi mineral bloğu ve okaliptus mineral bloğu hakkında da düşüncene katılıyorum.Ayrı ayrı olması bence de mantıklı ve yararlı.Çünkü,hepimizin bildiği gibi;muhabbet kuşları çok meraklı ve aramayı seven, ayrıca doğalarında çok farklı beslenme yelpazesi olan ve takviye alan canlılar.Kafeslerinde rahat edebilmeleri için bu çeşitlilik imkanını elimizden geldiğince onlara tanımalıyız diye düşünüyorum.
Saygılarımla.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Serdar BOZASLAN' Alıntı:
Günay Bey'den 150 adet gaga taşı sipariş ettim. Bugün elime ulaştı. Alışveriş sürecini sorunsuz geçirdik. Kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.
Vakit ayırıp yorum yazdığınız için size çok teşekür ederim Serdar bey, umarım kuşlarınız severek tüketirler. Bu arada kurmuş olduğunuz yeni üretimhaneniz hayırlı olsun, sağlıklı ve bol yavrulu üretim sezonu geçirmenizi dilerim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Edirne ve Ordu kargoları bugün gönderildi, muhtemelen Pazartesi teslim edilecekler. İlginiz için teşekürler.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
evimin adresi ve kargo arasındaki uzaklığı bile hesap edip tavsiye eden günay bey. ilginize çok teşekkürler

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
İlker PASLI' Alıntı:
he he ben cumartesi aldim bile bu kadar hizli kargo tesekkurler gunay abi
:) ben de pazartesi teslim edileceğini tahmin ediyordum, Alanya - Edirne 1 günde teslim etmişler...çok şaşırdım. Umarım kuşlarınız gaga taşlarını sever, sağlıklı ve bol yavrulu ğretimler dilerim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
evimin adresi ve kargo arasındaki uzaklığı bile hesap edip tavsiye eden günay bey. ilginize çok teşekkürler
rica ederim Yusuf bey, inşallah bayram tatiline takılmadan paket elinize ulaşır, gerçi arife günü de tüm kargolar teslimatlar yapacakmış.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Değerli dostlar, bayram tatili nedeni ile ve kargo şirketlerinin kapalı olacağı nedeni ile, tatil süresince sipariş almaya ara vermiş bulunmaktayız. Tatil bitiminin hemen sonrası tekrar sipariş almaya başlayabiliriz. Hepinizin bayramını kutlar ve ilginizden dolayı teşekür ederiz.

Saygılar.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Günay abi 100adette bana gönder abi de benim robotlarda baksınlar tadina senın gaga taşının :D özelden atıyorum bilgileri :D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Tuğkan SERT' Alıntı:
kargo ucreti ne kadardır acaba?
kargo ücreti mesafeye, paketin ağırlığı ve boyutlarına göre farklılıklar gösteriyor. Örneğin bugün ptt kargo ile İstanbul Fatih'e 50 adet gönderdim, kargo ücreti 9 lira tuttu. Bir başka pakette 100 adet Kocaeline gönderdim, kargosu 12.75 lira tuttu.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ayhan ŞEN' Alıntı:
Günay abi 100adette bana gönder abi de benim robotlarda baksınlar tadina senın gaga taşının :D özelden atıyorum bilgileri :D
Ayhan usta ilgine teşekür ederim, senin paket bugün yola çıktı, özelden detaylarla ilgili mesaj attım.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
günay bey buradaki kargoların aksaklığı yüzünden dün kargonuzu aldım teşekkür ederim. kuşlarım daha ilk günden saldırdılar. beklediğimden büyüktü.
fakat sizinle alakalı değil ama 8 tane gaga taşına 11.5 TL ücret ödedim. evlat acısı gibi oldu :)
ah bu kargolar.
tekrar teşekkürler

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
günay bey buradaki kargoların aksaklığı yüzünden dün kargonuzu aldım teşekkür ederim. kuşlarım daha ilk günden saldırdılar. beklediğimden büyüktü.
fakat sizinle alakalı değil ama 8 tane gaga taşına 11.5 TL ücret ödedim. evlat acısı gibi oldu :)
ah bu kargolar.
tekrar teşekkürler
Kuşlarınızın gaga taşlarını beğenmesine sevindim, dediğiniz gibi küçük olan siparişlerde nakliye ücretleri yüksekmiş gibi oluyor. Dün ahşam telefonda bir arkadaşımızla sohbet ettik bu konu hakkında. Sadece 1 çift kuşu olmasına rağmen 5 adet sipariş etmek istedi. Kendisine kargo ücreti gaga taşları tutarından fazla tutacağını söyledim. Daha ucuza geleceği için bunun yerine gidip bir petshoptan 1-2 tane Witte Molen gaga taşı alıp kullanmasını önerdim  :)

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
günay abi ilgi ve alakandan dolayı çok teşekkür ederim.bugün kuşlara verdim gaga taşlarını mamadan daha fazla ilgi gösterdıler.bugun yaptıgım mamayı çöpe attım dıyebılrım :) sagol abı hersey ıcın