karahanuzun
Uzman Üyemiz
Günay bey; verdiğiniz bilgiler ve bu ürünü üretici arkadaşlara kazandırdığınız için teşekkür ederim.
Burada bir arkadaşım 16 çift kanarya ile üretim yapıyor, kendisi kafes içinde taze (yaş) okaliptüs kullanıyor. Şahsen kanaryalarının okaliptüse ilgi gösterdiklerine şahit olmadım ama bit ve pirelere karşı koruma amacı ile kafeste kullanılabileceğini düşünüyorum.Münah ÖZOĞLU' Alıntı:Kanarya besleyenler için de faydalı olabilir mi acaba?
Evet Levent bey kesinlikle tavsiye ederim, zaten Türkiyede büyük miktarlarda okaliptüs ağacı yetiştirmek için Osmanlı döneminin son zamanlarında ilk olarak Mersin pilot bölge görevi yapmış, yani okaliptüsün tüm yurda yayılması Mersinden olmuş...bu nedenle Mersin okaliptüsün memleketidir diyebiliriz.Levent ULUCA' Alıntı:BEN MERSİNDE YAŞIYORUM SİZİN YAZMIŞ OLDUĞUNUZ OKALİPTUS YAPRAĞINI TAZE OLARAK KOYDUM MERSİNDE MAŞALLAH HERYERDE MEVCUT
aynen usta, kışın biz çayını yapıp içeriz ara sıra...şeker yerine bal kullanınca harika oluyor...nefes açıcı.Levent ULUCA' Alıntı:demek okaliptus mersinde bu yapraklar insan sağlığı içinde harika zaten piyasadaki keskin nane aromalı şekerlerin de içinde bulunuyor
Allah razı olsun abi sen ışık tutun bana bakalım olacakmı okaliptus lar bir gelsin eğer sorun cıkmazsa gelişinde seni arıycagım zaten ne nasıl yapılıyor diye.Günay DÖNMEZ' Alıntı:Ne demek Mert usta, nekadar çok yayılırsa o kadar iyi, güzel bir ürün çıkaracağına eminim, kolay gelsin.
YAA ARKADAŞ BURDA SENİN AMACIN NE ANLAYAMADIM? ADAM SATIŞ İLANI AÇMIŞ SENDE ADAMIN İLANININ İÇİNE EDER GİBİ MERSİNDE BOLCA BULUNMAKTA İSTEYENE BEDELSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYOSUN...EĞER BİZLERE FAYDALI BİŞEYLER YAPMAK İSTİYOSAN AÇARSIN BİR KONU EUCALYPTUS İSTEYENE ÜCRETSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYE OLUR BİTER.BİR DÜŞÜN BAKALIM SENİN BU YAPTIĞINA NEDENİR???????Mert AYDIN' Alıntı:mersinde bolca bulunmaktadır isteyen arkadaşlar olursa bedelsiz yolluyabilirim
bi nebze olsun katkım olsun..
+1111Ali ÜNAL' Alıntı:YAA ARKADAŞ BURDA SENİN AMACIN NE ANLAYAMADIM? ADAM SATIŞ İLANI AÇMIŞ SENDE ADAMIN İLANININ İÇİNE EDER GİBİ MERSİNDE BOLCA BULUNMAKTA İSTEYENE BEDELSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYOSUN...EĞER BİZLERE FAYDALI BİŞEYLER YAPMAK İSTİYOSAN AÇARSIN BİR KONU EUCALYPTUS İSTEYENE ÜCRETSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYE OLUR BİTER.BİR DÜŞÜN BAKALIM SENİN BU YAPTIĞINA NEDENİR???????