Gaga Taşında İlk Defa | EUCALYPTUS PREMIUM Gaga Taşı

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Günay bey; verdiğiniz bilgiler ve bu ürünü üretici arkadaşlara kazandırdığınız için teşekkür ederim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yorumlarınız için herkeze tek-tek teşekür ederim arkadaşlar.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Münah ÖZOĞLU' Alıntı:
Kanarya besleyenler için de faydalı olabilir mi acaba?
Burada bir arkadaşım 16 çift kanarya ile üretim yapıyor, kendisi kafes içinde taze (yaş) okaliptüs kullanıyor. Şahsen kanaryalarının okaliptüse ilgi gösterdiklerine şahit olmadım ama bit ve pirelere karşı koruma amacı ile kafeste kullanılabileceğini düşünüyorum.

bu yorumumu güncelleme ihtiyacı düydum, kanarya üretimi yapan arkadaşımla konuştum, taze okaliptüs dal ve yapraklarını tüyü zamanı hariç, devamlı kafeslerde bulundurduğunu söyledi ve haftada bir eskilerini atarak yenisi ile değiştirdiğini söyledi. Kullanma amacı bit ve pirelerden korunmak olduğunu söyledi.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
BEN MERSİNDE YAŞIYORUM SİZİN YAZMIŞ OLDUĞUNUZ OKALİPTUS YAPRAĞINI TAZE OLARAK KOYDUM MERSİNDE MAŞALLAH HERYERDE MEVCUT

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Levent ULUCA' Alıntı:
BEN MERSİNDE YAŞIYORUM SİZİN YAZMIŞ OLDUĞUNUZ OKALİPTUS YAPRAĞINI TAZE OLARAK KOYDUM MERSİNDE MAŞALLAH HERYERDE MEVCUT
Evet Levent bey kesinlikle tavsiye ederim, zaten Türkiyede büyük miktarlarda okaliptüs ağacı yetiştirmek için Osmanlı döneminin son zamanlarında ilk olarak Mersin pilot bölge görevi yapmış, yani okaliptüsün tüm yurda yayılması Mersinden olmuş...bu nedenle Mersin okaliptüsün memleketidir diyebiliriz.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
DÖNMEZ KARDEŞ BEN LABARATUVAR YADA VS VS MADDELERİNE İNCE İNCE ARAŞTIRMADIM BEN VERDİM ÖNCE BOKSLARA KIRDIM UFAK UFAK ALIŞTIKTAN SONRA DAHA KUMESE GİRİPTE KIRDIĞIM ANDA YAYILAN KOKU KUŞLARI ÇILDIRTTI ONUN İÇİN BENİM KUŞLAR BİRAZ KIRIK DAHA SNRA BİR GÜN LIŞIN YINE CANIM SIKILDI BAZI İNSAN YAVRULARINA GELDİM KUMESE YAKTIM KUÇUK TUPU BU SEFERDE BUHAR YAPTIM SESLERİ AÇILSIN DİYE ARAŞTIRDIM 40 KG DAN ÇOK AZ YAĞ ÇIKIYORMUŞ FIRSAT BULURSAM ONUDA DENİYECEM SLM

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Okaliptusa ulaşamayanlar için çok faydalı bir hizmet olmuş, hayırlı satışlar dilerim

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
demek okaliptus mersinde bu yapraklar insan sağlığı içinde harika zaten piyasadaki keskin nane aromalı şekerlerin de içinde bulunuyor

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Levent ULUCA' Alıntı:
demek okaliptus mersinde bu yapraklar insan sağlığı içinde harika zaten piyasadaki keskin nane aromalı şekerlerin de içinde bulunuyor
aynen usta, kışın biz çayını yapıp içeriz ara sıra...şeker yerine bal kullanınca harika oluyor...nefes açıcı.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Selam millet, şu an elimizde kargoya verilmek üzere hazır 24 poşet, her biri 150gr. ağırlığında kuru okaliptüs yaprağı mevcut. Üretim sezonu yaklaşıyor, almayı düşünenler süpariş vermeye başlayabilirler.

İlginiz için teşekür ederim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Arkadaşlar kısa bir stok güncellemesi yapmak istiyorum, bu gün itibarı ile elimizdeki okaliptüs tomurcuklu gaga taşı sayısı 420. Yeni parti için hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz, içinde kullandığımız mürekkep balığı kemiğinin gelmesini bekliyorz ondan sonra üç bine yakın gaga taşı hazırlayacağız.

Bunun dışında tüm Türkiye genelinde bölge bayilikleri vermek istiyoruz, toptan petşop malzemesi ticareti ile uğraşan arkadaşlara duyurulur, arayın görüşelim.

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekür ederim dostlar.

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Günay abi ankarada sana rakip olabilrim bende senin deneyimlerinde yola cıkarak bende bu tarifi yapacağım eyer musaden varsa. Çalmak gibi olmak istemem.Yüklü bri miktar Okaliptus gelecek elime calıştığım firmanın subeleri ordan olduğundan arkadaşlar bana gönderecek.Belki Ankarada ki arkadaşlara yardımcı ola bilirim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ne demek Mert usta, nekadar çok yayılırsa o kadar iyi, güzel bir ürün çıkaracağına eminim, kolay gelsin.

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Ne demek Mert usta, nekadar çok yayılırsa o kadar iyi, güzel bir ürün çıkaracağına eminim, kolay gelsin.
Allah razı olsun abi sen ışık tutun bana bakalım olacakmı okaliptus lar bir gelsin eğer sorun cıkmazsa gelişinde seni arıycagım zaten ne nasıl yapılıyor diye.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Elimizde 6 poşet kaldı, yeni parti kurumak üzere ve yaklaşık olarak 20 poşeti dolduracak miktarda. Sipariş vermek isteyenler şimdiden ayırtabilirler. Teşekürler.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
mersinde bolca bulunmaktadır isteyen arkadaşlar olursa bedelsiz yolluyabilirim
bi nebze olsun katkım olsun..

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Mert AYDIN' Alıntı:
mersinde bolca bulunmaktadır isteyen arkadaşlar olursa bedelsiz yolluyabilirim
bi nebze olsun katkım olsun..
YAA ARKADAŞ BURDA SENİN AMACIN NE ANLAYAMADIM? ADAM SATIŞ İLANI AÇMIŞ SENDE ADAMIN İLANININ İÇİNE EDER GİBİ MERSİNDE BOLCA BULUNMAKTA İSTEYENE BEDELSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYOSUN...EĞER BİZLERE FAYDALI BİŞEYLER YAPMAK İSTİYOSAN AÇARSIN BİR KONU EUCALYPTUS İSTEYENE ÜCRETSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYE OLUR BİTER.BİR DÜŞÜN BAKALIM SENİN BU YAPTIĞINA NEDENİR???????

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Ali ÜNAL' Alıntı:
YAA ARKADAŞ BURDA SENİN AMACIN NE ANLAYAMADIM? ADAM SATIŞ İLANI AÇMIŞ SENDE ADAMIN İLANININ İÇİNE EDER GİBİ MERSİNDE BOLCA BULUNMAKTA İSTEYENE BEDELSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYOSUN...EĞER BİZLERE FAYDALI BİŞEYLER YAPMAK İSTİYOSAN AÇARSIN BİR KONU EUCALYPTUS İSTEYENE ÜCRETSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYE OLUR BİTER.BİR DÜŞÜN BAKALIM SENİN BU YAPTIĞINA NEDENİR???????
                                                                                                                      +1111

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Günay abi hayırlı satışlar diliyorum  :) Piyasaya göre çok ama çok ucuz almayı düşünen abilerim, kardeşlerim kesinlikle araştırma yapmayın gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ben gerekli araştırmayı yaptım ve sonucu resimli olarak paylaşsam ağzınız açık kalır emin olun :) Fiyat ciddi anlamda çok ucuz..