Gaga Taşında İlk Defa | EUCALYPTUS PREMIUM Gaga Taşı

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ali ÜNAL' Alıntı:
YAA ARKADAŞ BURDA SENİN AMACIN NE ANLAYAMADIM? ADAM SATIŞ İLANI AÇMIŞ SENDE ADAMIN İLANININ İÇİNE EDER GİBİ MERSİNDE BOLCA BULUNMAKTA İSTEYENE BEDELSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYOSUN...EĞER BİZLERE FAYDALI BİŞEYLER YAPMAK İSTİYOSAN AÇARSIN BİR KONU EUCALYPTUS İSTEYENE ÜCRETSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYE OLUR BİTER.BİR DÜŞÜN BAKALIM SENİN BU YAPTIĞINA NEDENİR???????
Mert dostumuza düşünmesi için bir fırsat sunmuşsun...allahtan benden önce cevap yazmışsın Ali usta. Yoksa ben önce davransaydım, bu yaptığına ne dendiğini açık-açık yazardım  ;D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mert AYDIN' Alıntı:
mersinde bolca bulunmaktadır isteyen arkadaşlar olursa bedelsiz yolluyabilirim
bi nebze olsun katkım olsun..
Biraz trajik-komik bir durum, şöyle düşünün Mert bey, diyelim ki siteye bir satılık kuş ilanı verdiniz. Ben de geldim sizin kuş sattığınız ilana "bu heriften parayla kuş almayın, isteyene istediği kadar bedava kuş yollarım" gibi bir yorum yazdım...sizin yaptığınız aynen bunun gibi olmuş  :D

Bu yorumunu yaparken dalgınlığına geldiğini ve bunun bir satış ilanı olduğunu fark etmediğini varsayarak, cevabımı bu seferlik seviyeli tutmak istiyorum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ali ÜNAL' Alıntı:
YAA ARKADAŞ BURDA SENİN AMACIN NE ANLAYAMADIM? ADAM SATIŞ İLANI AÇMIŞ SENDE ADAMIN İLANININ İÇİNE EDER GİBİ MERSİNDE BOLCA BULUNMAKTA İSTEYENE BEDELSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYOSUN...EĞER BİZLERE FAYDALI BİŞEYLER YAPMAK İSTİYOSAN AÇARSIN BİR KONU EUCALYPTUS İSTEYENE ÜCRETSİZ YOLLAYABİLİRİM DİYE OLUR BİTER.BİR DÜŞÜN BAKALIM SENİN BU YAPTIĞINA NEDENİR???????
evet hakkınız var gerçekten içine etmişim valla.
günay bey tekrardan kusuruma bakmayın.
admin tarafından bu konu ile ilgili yorumlarım silinebilirmi lütfen..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mert AYDIN' Alıntı:
evet hakkınız var gerçekten içine etmişim valla.
günay bey tekrardan kusuruma bakmayın.
admin tarafından bu konu ile ilgili yorumlarım silinebilirmi lütfen..
tamamdır Mert, olur böyle şeyler, sorun değil takma kafana artık.

nazım önal

Üyemiz
Adı
nazım
Soyadı
ONUL
Arkadaşlar  yaklaşık bir hafta önce,Günay beyden Okaliptus yaprağı aldım ,sağolsun yanında,da bikaçtane gaga taşı hediye göndermiş,kullandım kuşlar resmen saldırdı,acayip tüketiyorlar ve buğün tekrar sipariş verdim,teşekkürler Günay Bey.....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Nazım ONUL' Alıntı:
Arkadaşlar  yaklaşık bir hafta önce,Günay beyden Okaliptus yaprağı aldım ,sağolsun yanında,da bikaçtane gaga taşı hediye göndermiş,kullandım kuşlar resmen saldırdı,acayip tüketiyorlar ve buğün tekrar sipariş verdim,teşekkürler Günay Bey.....
Kuşlarınız severek tükettiğine memnun oldum Nazım bey, paketinizi bugün kargoya verdim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Nihayet bende kuşlarımda kullanmaya başladım, inşallah severek tüketirler..

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Günay usta mineral blokları teslim aldım.Göstermiş olduğun yakın ilgi,alaka ve yardımseverliğe teşekkür ederim.Sabah kafeslere taktım.Sonuçları gözlemleme şansım; işe geldiğimden dolayı olmadı.Olumlu sonuçları en kısa sürede tekrar paylaşacağım.
Saygılarımla.

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Günay usta gaga taşlarını teslim aldım.Göstermiş olduğun yakın ilgi,alaka ve yardımseverliğe teşekkür ederim.Sabah kafeslere taktım.Sonuçları gözlemleme şansım; işe geldiğimden dolayı olmadı.Olumlu sonuçları en kısa sürede tekrar paylaşacağım.
Saygılarımla.

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Günay usta kuşları birbirlerini özlesinler ve bir dişideki kuyruk titretme durumundan dolayı (solunum yolları ile ilgili önlem için bakıma almıştım) ayırmıştım.Kuşları tekrar bir araya getirdim.Şu anki gaga taşına ilgileri gayet iyi.O alçıdan yapılan eski gaga taşlarına, bir iki kere gagaladıktan sonra ilgi göstermiyorlardı.Bundan dolayı gayet memnunum.
Bir de 3-5 güne yuvalık takacağım.O zamanki gaga taşına olan ilgilerine dair izlenimlerimi de paylaşacağım.
Çevremdekilere de tavsiye ediyorum.Umarım üretimin devamı gelir. :)

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Günay usta mineral bloklara kuşların ilgisi gayet iyi düzeyde.Özellikle bir erkek kuş tabandaki pislikleri kemiriyordu (forumda öğrendiğim bilgilere göre bunu mineral eksikliğinden yapıyormuş).Mineral bloğu taktıktan sonra pislikleri kemirme işini bıraktı.Sanırım mineral bloğun bu konuda büyük katkısı oldu.Umarım üretim devam eder. :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
benimde sipariş ettiğim gaga taşı ile ilgili izlenimlerim, kuşlar ilgisiz kalmadı ve gerektiği kadar tırtıklıyor gaga taşını, ayrıca gaga taşının büyüklüğüde gayet iri, en az 4-5- ay gider
teşekkürler günay bey

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BU VİDEO ÇEKMEK YUKLEMEK İŞİNİ BİR YAPSAMDA HERKES GÖRSE MUHABBETLERİMİN NASIL YEDİĞİNİ GEÇ KALMIŞIZ AMA YAKINDA ONUDA ÖĞRENECEM KISA BİR ANEKTOT

B
GERÇEK JUMBOCU ALİ ÜNAL KARDEŞİMİZE HİNT BULBULU GÖNDERMİŞTİM DEDİMKİ BUNA BİRDE OKULOPTUS YAPRAK DALLARI GÖNDEREYIM SEVİNSİN KENDİNİ ZİYARETE GİTTİĞİMDE BORNOVAYA BİRDE NE GÖREYİM ÜRETİMHANENİNÖNÜNDE SIRASIYLA BİR SÜRÜ OKULOPTUS AĞACI NEREDEN BİLEYİM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK HERŞEY MUBİŞLERİMİZ İÇİN SLM

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Takma kafana Kemal abi, sizin ordaki gençlerden video yüklemek için yardım iste, yüklemeyi sana göstersinler. Ben zaten nasıl bir görüntü olacağını tahmin ettiğim için fazla heycanlanamıyorum ama bilmeyenler için videolu anlatım harika olurdu. Ben yine de bu eksikliği gidermek için alıntı da olsa (video Hilmi Akyıldız abimize aittir) bir video eklemek isterim, bilmeyen arkadaşlar için okaliptus olayı kafalarında daha net canlansın  :)

Okaliptus ve muhabbetler

Ali usta bu konuda çok şanslı, İzmirde de okaliptus var ama herkezin kapısının önünde yetişmez...kıymetini bil Ali usta, toplarken ağaca nazik davran  :)

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
SİZİN ORDA BİTERSE BEN BURDAN TAKVİYE YAPARIM EUCALYPTUS AĞACINI KEMAL VE GÜNAY ABİM smileki smileki

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yorumlarınız için hepinize ayrı-ayrı teşekür ederim dostlar, kuşlarınızın severek tüketmesi beni de mutlu ediyor. Mert beyin de dediği gibi, aslında hayvanlarımız bizlerden daha akıllı ve neyi nezaman ve nekadar tüketeceklerini biliyor...bizlere düşen görev kuşlarımıza imkanlar sunmak, tüketmek ise onların ihtiyaç ve arzularına kalmış birşey.

Serdar_84

Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Bozarslan
Günay Bey'den 150 adet gaga taşı sipariş ettim. Bugün elime ulaştı. Alışveriş sürecini sorunsuz geçirdik. Kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.