Gaga Taşında İlk Defa | EUCALYPTUS PREMIUM Gaga Taşı

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
alkisdemeğine sağlık günay.güzel bir çalışma.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
yorum ve iyi dileklerinizin için hepinize ayrı-ayrı teşekür ederim arkadaşlar.

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Abi selamlar, bende iki kuş var. 5 tane sipariş etsem kargoyla bana masraflı olur. istanbul'da dağıtım ağın var mı?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Kuzey KARA' Alıntı:
Abi selamlar, bende iki kuş var. 5 tane sipariş etsem kargoyla bana masraflı olur. istanbul'da dağıtım ağın var mı?
Merhaba, İstanbulda henüz bayiliğimiz yok, ama size daha yakın olan Bilal Erdem var, dilerseniz kendisini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
bilal erdem beye mesaj attım cevap vermiyor. sizde onun sattığı ürünlerin hepsi var mı? mineral, diazyme 256 vb.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Kuzey KARA' Alıntı:
bilal erdem beye mesaj attım cevap vermiyor. sizde onun sattığı ürünlerin hepsi var mı? mineral, diazyme 256 vb.
Bende sadece gaga taşı var, başka ürünler yok.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
günay hocam resimdeki kuşa yan etkı yapmıs uyku yapmıs :D:D  inşallah bende bi 20 adet istemekteyim telde detaylı gorusmek üzere........

art

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
altun
Mineral block üretiminizin  yapım aşamalarını resim olarak paylaşırsanız seviniriz Hayırlı satışlar

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Karahan UZUN.' Alıntı:
günay hocam resimdeki kuşa yan etkı yapmıs uyku yapmıs :D:D  inşallah bende bi 20 adet istemekteyim telde detaylı gorusmek üzere........
:D aslında evet, özellikle bu resimi kullanmamın bir amacı var ama sanırım ilan açıklamasında bunu belirtmeyi unutmuşum. Kilin ayni zamanda cildi rahatlatıcı ve tüyü yapısını onarıcı özelliklere sahipdir...bu nedenle özellikle tüyülerinde sorun olan ve uyuklayan bir kuş resmi seçtim  :D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Engin ALTUN' Alıntı:
Mineral block üretiminizin  yapım aşamalarını resim olarak paylaşırsanız seviniriz Hayırlı satışlar
bu talebinizi tam olarak anlayamadım...gaga taşlarının yapım aşamasındaki resimler neden ilgişnizi çekti  :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
herkeze hayırlı hafta sonu dilerim arkadaşlar, konuyu hortlatıp ufak bir stok durumu göncellemesi yapmak istedim. Şu an elimizde hali hazırda 300 aded okaliptus gaga taşı bulunuyor. Üretim sezonunun açılmasına az kaldığı için elimizdeki stok durumunu tekrardan 4-5 bine çıkarıcağız, mahsat kimseyi bekletmeden her talebe cevap verebilmek.

hayırlı akşamlar.